KET November - december 2022
Ahojte, chystá sa niekto? 😊
@22stanka22 aj ja som to zak mala a teraz mam po 🤔🤔🤔
@tanusenka je to zvláštne ozaj. Určite zavolaj ráno na kliniku lebo už to aj mna zaujíma 😁 to aká klinika? Každopádne držím palce k úspešnému vkladu 😊✊
@22stanka22 Iscare v Blave … idem este hladat v skupinách este vsak to neni mozne aby si tak nikto nepichal iba ja … dakujem hadam vyjde bolo posledny mrazacik
@rebecca999 ahooj, prepac az teraz som si vsimla, ze si sa ma nieco pytala :D my sme po odbere hned po kultivacii mali cerstvy ET - bohuzial nevysiel - ani sa len neuhniezdilo. Momentalne som zacala pripravu na KET , tak tipujem ,ze okolo 13-14teho bude vklad.
@erika283 ako sa ti zadarilo s pokusom cislo dva?
@kaciatko_o ach tak to má mrzí viem aký je to pocit keď už človek rezignuje, mala som to rovnako 😞 aj keď je vždy možnosť že to ešte môže vyskočiť držím palce 😊✊ a keď nie, predsa to bol 1. KET…koľko ešte máte embryjok?
@22stanka22 ďakujem krásne☺️ Ešte máme dve. Toto bolo najlepšej kvality. Ale tak snáď sa aspoň jedno rozhodne to s nami skúsiť 😀
@no_co_uz ahoj, bože ty si zlatá, že si si spomenula ❤️ ja od 4DPT vidím čiarky, dnes mám 13DPT a zajtra ma čaká krv, potichúčky verím, že sa môžem tešiť 🙏🏻🍀 verím, že toto miminko pri mne ostane dokonca 🙏🏻
Budem na teba myslieť o dva týždne a čakať na správy, že budeš mať nádherný vianočný darček aj ty ❤️
@kaciatko_o ahoj, to mi je veľmi ľúto, ale verím, že ten druhý KET bude víťazný ❤️ veľmi ti držím palce 🍀
@erika283 ďakujem krásne za mile slova a tebe úspešne tehotenstvo 🥰
@kaciatko_o Ďakujem, každá jedna z nás si zaslúži po týchto útrapách šťastný koniec ❤
@bejbs123 Ďakujem 🍀
@cubos 🍀🍀 Tak som happy-prehappy, že sa pridávam do tvojho klubu, tebe sa darí ako? Už si bola na akcií srdiečka? ❤
Ahojte, moje hcg na 14ty dpt je 2138 😊
@veva658 ahoj, tak ako ti je po vklade..uz mas testy duchove? Nam vkladali 2 v pondelok
@marhulka2022 ahoj, no bojím sa tešiť lebo jeden test biely na druhom duch a miestami bolesti na ms 😏 a ty sa ako cítiš zatiaľ?

@tanusenka Ovitrelle? Ja neviem ako ostatne, ale ja som mala Ovitrelle iba jednorazovo pred KET aby sa uvoľnil dominantný folikul a prebehla ovulacia 🤷♀️