icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

lucyjka6
26. okt 2019

@liwmia podla mna je to jedno,kazdy robi tak ako to citi,moja cerstva skusenost na ket som isla zaroven s jednou sikmookou(japonka,cinanka-to je jedno),ta pred ketom isla na wc napriek tomu ze jej sestricka vravela nech vydrzi,po kete isla rovno na wc potom sa obliekla a odisla,ja som vydrzala bez wc lezat 35.min potom som sa obliekla,a rovno domov do postele,lezala som tri dni,pptom bezne prace doma....🤗🤔a vysledok???-typnite...znovu sme sa v centre stretli na krvi,dr.tej sikmookoej robil sono a zaroven gratuloval ze sa to podarilo, a mne ani sono ,test aj krv negat...cize???co je dobre lezat,alebo dalej fungovat ako predtym😩😩

mili78
26. okt 2019

Dievcata, asi mam po radosti 😢😢 isla som na wcko a na vlozke mam dva take hnede fliacky 😢😢 asi ma embryjko opusta 😢😢

liwmia
26. okt 2019

@lucyjka6 ja si tiez myslim, ze ked sa ma ujat, tak sa ujme, aj keby sme tancovali... No je to moj 2 pokus, a tak sa este bojim robit "gymnastiku", mozno, keby som sa nedajboze dopracovala k nejakemu 6 pokusu, tak uz to tak poctivo a citlivo nebudem brat, neviem. Najhorsie je, ze prave den po KET mi prisli svokrovci zo zahranicia na tyzdnovu návštevu, takze nemam sancu lezat a oddychovat. Aj dnes som od 7 rana makala v kuchyni, az teraz som si ľahla do postele 😒😢

janaz2007
26. okt 2019

Dievcata tie ktore ste po ket vas chcem poprosit o radu
Som po ket 11 den mam brucho ako balon nie vsak ako ked sa najete ale toto neviem identifikovat....🤔
Dakujem za rady🙂

majoranka24
26. okt 2019

@callisia Nadherne ciarky!😍

majoranka24
26. okt 2019

@janaz2007 Dnes som prave rozmyslala, co sposobuje po embryotransferoch to strasne nafuknutie brucha. Neviete niekto?

janaz2007
26. okt 2019

@majoranka24 prekrvena a zvetsena maternica ?
Ja este neviem na com som az v pon idem na krv tak ani sa neviem k tomu vyjadrit ci je to kvoli tomu ze sa mi embryo uhniezdilo a maternica sa mi zvetsila viac tlaci na mechut v kuse sedim na wc pijem asi tak 2l vody za den .

callisia
26. okt 2019

@mili78
@jajula_30
@majoranka24
Ďakujem, zatiaľ sa teším potichu. Uvidime po krvi 😉
Jakula, necítila som vôbec nič. Ani prsia,ani kŕče,sem tam pichnutie v bruchu ale to mávam bežne. Práveže sa cítim fyzicky veľmi dobre. Akoby sa vôbec nič nedialo. Už som sa dokonca zmierovala s tým, že to nevyšlo lebo 6 a 7 deň som špinila. Aj tak si myslím, že veľa žien si tie príznaky iba namýšľa.

K otázke čo robit PO. Tak po ET som ležala,oddychovala,skoro nič nerobila,asi 4 dni. Čiarka bola ale nesilnela. Teraz po KET som sa vykašľala na nejaké dlhé vylihovanie v posteli,a od 2.dňa som robila drobné práce doma a na záhrade, hýbala sa, sem tam prechádzka, ale aj oddychovala. Nič som nepreháňala. Po týždni do roboty. Stále som však trochu nervózna, uvidíme po krvi.

tinka308
27. okt 2019

@mili78 embryo ta opusti asi az s menzesom, same od seba sa nevyplavi. tak mi bolo povedane, ci myslis ze moze aj same?

mili78
27. okt 2019

@tinka308 nie nie, same nie...myslela som to tak, ze sa mi spusti menzes, ked som mala tie dva fliacky. Nastastie uz viac nebolo nic, tak pevne dufam, ze je to ok 😔

jajula_30
27. okt 2019

@mili78 hlavne klud . to este nemusi nic znamenať . vela zien prvy trimester špiní . dolezite je pozitivne myslenie 🙂

jajula_30
27. okt 2019

@callisia drzim palce moc 🙂 tak tie bolesti prsnikov udáva hadam kazda preto sa pytam ci je mozne ze nejaku nic neboli . tak som rada ze aj take je 🙂

liwmia
27. okt 2019

@jajula_30 bolesti prsnikov a podbruska su len a len od liekov, ktore berieme. Na mna doktorka priam nakricala, ked som jej povedala, ze "ved som citala na internete". Prave bolesti prsnikov kvoli tehotenstvu nastavaju az nejako po 2 tyzdnoch od terminu menstruacie. Teraz nehovorim o normalnom tehotenstve, ale o tehotenstve po ivf... My mame u doktorky na nastenke v centre napisane velkymi pismenami, ze do terminu krvi, nebudu a nemozu byt ziadne tehotenske priznaky, kazda to mame len v hlave.

mili78
27. okt 2019

@jajula_30 dakujem 🙂 jaj ved to to, pozitivne myslenie...to je u mna problem :( kazdych 10 minut beham na wcko pozerat ci je vsetko ok 😪

jajula_30
27. okt 2019

@mili78 uplne ta chapem . ja som po 3 potratoch kebyze otehotniem robim to iste co ty :(

mili78
27. okt 2019

@jajula_30 juuj, tak to mi je luto 😢 z celeho srdca ti prajem, aby si cim skor otehotnela. Mame to tazke, aspon ze sa tu navzajom drzime ❤️

janaz2007
27. okt 2019

@mili78 pripajam sa do debaty 🙂
Mne toto tu velmi pomaha ze nie som sama s tymito problemami
Lepsia stranka ako fb🙂
Zajtra mam krv a myslim ze by sa mi nik krvy nedorezal

jajula_30
27. okt 2019

@janaz2007 drzim palce daj urcite vediet ako si dopadla 🙂 testovala si sa ?🙂

mili78
27. okt 2019

@janaz2007 velmi velmi drzim palce!! ❤️

majoranka24
27. okt 2019

@mili78 To s tym weckom poznam, to je stres.😟

janaz2007
27. okt 2019

@jajula_30 ano asi na 7 den a test negat asi to bolo este skoro ... este nezufam stale dufam .
Jasne napisem
Dakujem si strasne zlata🥰🥰🥰

mili78
27. okt 2019

@majoranka24 hrozne, fakt 🥺

janaz2007
28. okt 2019

Takze test mam negat.
Ide sa dalej
V pondelok uz idem do ba do centra este mame 7 mrazenych blastocyst tak dufam ze jedno sa nalepi
Vsetky ktore cakate na hcg drzim velmi palce aby sa vam podarilo
A mi co mame negat test netreba zufam urcite to raz sa podari
Dievcata vsetky si hrdinky co sme si tymto preskakali je to velmi narocne na psychiku .❤

mili78
28. okt 2019

@janaz2007 to mi je luto :( ale vidno, ze si silná osobnost....teoreticky mas este 7 sanci, takze urcite to vyjde 🙂 prajem vela vela sil do dalsieho boja ❤

jajula_30
28. okt 2019

@janaz2007 mrzi ma to :( nabuduce to urcite vyjde ! budem moc drzat palce !

kilauea
Autor odpoveď zmazal
janaz2007
28. okt 2019

Dakujem ja vam tiez drzim velmi palce aby vam vsetko dobre dopadlo.
Vsetky ste super uzasne .🥰🥰🥰

lucyjka6
28. okt 2019

@janaz2007 ja mam tiez test negat a krv tiez,ostalo mi 7 blastocyst tiez,zmenila som centrum a velmi banujem IsCare bol ovela lepsi,hlavne pristup personalu,to sa s Repromedicou neda ani len porovnat,no dufam ze aspon jedno sa uchyti ale na ket pojdem az po Novom roku

janaz2007
28. okt 2019

@lucyjka6 ja som verna gyn fivu mudr Harbulakovi🙂
Urcite najide sposob ako otehotniem
Dokazal to aj pred 12 timi rokmi .tak verim ze to dokaze aj teraz .
Mi to musime riesit hned mna uz vek tlaci a nechcem rodit po 40tke

lucyjka6
28. okt 2019

@janaz2007 ja som tiez verna jednej dr.,ale teraz som na totalku vytocena z celeho centra,na rok budem mat 35,tiez ma tlaci cas,ale necham to az na buduci rok,mam malu dcerku dvojrocnu a chcem este jedno