KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Dievcata, asi mam po radosti 😢😢 isla som na wcko a na vlozke mam dva take hnede fliacky 😢😢 asi ma embryjko opusta 😢😢
@lucyjka6 ja si tiez myslim, ze ked sa ma ujat, tak sa ujme, aj keby sme tancovali... No je to moj 2 pokus, a tak sa este bojim robit "gymnastiku", mozno, keby som sa nedajboze dopracovala k nejakemu 6 pokusu, tak uz to tak poctivo a citlivo nebudem brat, neviem. Najhorsie je, ze prave den po KET mi prisli svokrovci zo zahranicia na tyzdnovu návštevu, takze nemam sancu lezat a oddychovat. Aj dnes som od 7 rana makala v kuchyni, az teraz som si ľahla do postele 😒😢
Dievcata tie ktore ste po ket vas chcem poprosit o radu
Som po ket 11 den mam brucho ako balon nie vsak ako ked sa najete ale toto neviem identifikovat....🤔
Dakujem za rady🙂
@callisia Nadherne ciarky!😍
@janaz2007 Dnes som prave rozmyslala, co sposobuje po embryotransferoch to strasne nafuknutie brucha. Neviete niekto?
@majoranka24 prekrvena a zvetsena maternica ?
Ja este neviem na com som az v pon idem na krv tak ani sa neviem k tomu vyjadrit ci je to kvoli tomu ze sa mi embryo uhniezdilo a maternica sa mi zvetsila viac tlaci na mechut v kuse sedim na wc pijem asi tak 2l vody za den .
@mili78
@jajula_30
@majoranka24
Ďakujem, zatiaľ sa teším potichu. Uvidime po krvi 😉
Jakula, necítila som vôbec nič. Ani prsia,ani kŕče,sem tam pichnutie v bruchu ale to mávam bežne. Práveže sa cítim fyzicky veľmi dobre. Akoby sa vôbec nič nedialo. Už som sa dokonca zmierovala s tým, že to nevyšlo lebo 6 a 7 deň som špinila. Aj tak si myslím, že veľa žien si tie príznaky iba namýšľa.
K otázke čo robit PO. Tak po ET som ležala,oddychovala,skoro nič nerobila,asi 4 dni. Čiarka bola ale nesilnela. Teraz po KET som sa vykašľala na nejaké dlhé vylihovanie v posteli,a od 2.dňa som robila drobné práce doma a na záhrade, hýbala sa, sem tam prechádzka, ale aj oddychovala. Nič som nepreháňala. Po týždni do roboty. Stále som však trochu nervózna, uvidíme po krvi.
@jajula_30 bolesti prsnikov a podbruska su len a len od liekov, ktore berieme. Na mna doktorka priam nakricala, ked som jej povedala, ze "ved som citala na internete". Prave bolesti prsnikov kvoli tehotenstvu nastavaju az nejako po 2 tyzdnoch od terminu menstruacie. Teraz nehovorim o normalnom tehotenstve, ale o tehotenstve po ivf... My mame u doktorky na nastenke v centre napisane velkymi pismenami, ze do terminu krvi, nebudu a nemozu byt ziadne tehotenske priznaky, kazda to mame len v hlave.
@mili78 To s tym weckom poznam, to je stres.😟
@majoranka24 hrozne, fakt 🥺
Takze test mam negat.
Ide sa dalej
V pondelok uz idem do ba do centra este mame 7 mrazenych blastocyst tak dufam ze jedno sa nalepi
Vsetky ktore cakate na hcg drzim velmi palce aby sa vam podarilo
A mi co mame negat test netreba zufam urcite to raz sa podari
Dievcata vsetky si hrdinky co sme si tymto preskakali je to velmi narocne na psychiku .❤
Dakujem ja vam tiez drzim velmi palce aby vam vsetko dobre dopadlo.
Vsetky ste super uzasne .🥰🥰🥰

@liwmia podla mna je to jedno,kazdy robi tak ako to citi,moja cerstva skusenost na ket som isla zaroven s jednou sikmookou(japonka,cinanka-to je jedno),ta pred ketom isla na wc napriek tomu ze jej sestricka vravela nech vydrzi,po kete isla rovno na wc potom sa obliekla a odisla,ja som vydrzala bez wc lezat 35.min potom som sa obliekla,a rovno domov do postele,lezala som tri dni,pptom bezne prace doma....🤗🤔a vysledok???-typnite...znovu sme sa v centre stretli na krvi,dr.tej sikmookoej robil sono a zaroven gratuloval ze sa to podarilo, a mne ani sono ,test aj krv negat...cize???co je dobre lezat,alebo dalej fungovat ako predtym😩😩