KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Ahojte kocky 🙂 pridam sa aj ja do diskusie. Chodim do gyn fivu v Ziline, som 7 dni po vklade, tak som v stave "cakatelka 🙂
Precitala som si Vase pribehy, tak verim, ze teraz by to mohlo vyjst.
Prvy pokus bol neuspesny pred tromi mesiacmi, vzali mi len jedno embryjko a nebolo co mrazit, po vklade na 3.den sa mi neujalo, teraz som mala viac vajicok, vlozili mi na 5 den blastocystu a 3 zamrazili. Ta verim, ze to teraz vyjde.
Drzim vsetkym kockam, ktore sa snaie palce.
Ak su tu take, co este len cakaju na cely proces, tak kludne sa pytajte, piste 🙂
@lapaloma1987 ja mam Clexan 0.4. Fraxik som nechcela prave pre to, ze su ihly tupe. A Clexan je uplne super a je to to iste
@ateragram mne nejak nedali na vyber ... ale vyskusam sa spytat ked pojdem na kontrolu....
@
Boze babyyyy, ja mam dnes taku naladu zlu ze az.... citim sa nervozna, mam uzkost a hrozny strach... dnes som 7 den po ket... po tych neuspesnych pokusoch som na dovolenke, oddychujem a polihujem a stale by som spala, moj milovany muzik sa o mna stara ako o kralovnu,nic mi nedovoli robit 🤦🏻♀️🤷♀️😘... idem sa asi ucit strikovat alebo co🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 caute
@mili78 Dakujem, si zlata!😊 Uz mam po... Vobec to nebolelo, ani som to necitila. Uplne zbytocne som pred tym stresovala.😀
@sawa Ked mas este 3 zamrazene, to je skvele. Aj nieco citis? Alebo vobec nic?
@majoranka24 supeeer... Teraz pekne odpočívaj, čakajú ta síce dlhé 2 týždne, ale to dáš 😘 verím, že všetko dobre dopadne
ahojte baby-pripájam sa k vám aj ja. čaká ma prvý KET budúci týždeň. ET som mala v auguste pozitívna hodnota hCG, ale veľmi nízka takže sa to nepodarilo. potom mesiac pauza bez liekov. v septembri choroba takže zasa nič :/ na repro-imuno mi naordinovali aj intralipidy, som zvedavá ako všetko to dopadne tentokrát...všetkým vám držím palce
@mili78 Mne to cakanie az taky problem nerobi. Ja som sa skor strasne bala testovania.🤪
@lapaloma1987 ja som nemala ziadne priznaky, ani len pichnutie, nic. Boleli ma prsia, ale to som mala 100% z hormonov, lebo, v den, ked som ich vysadila, tak hned bolest ustupila. Ja som sa len pytala doktorky, ze preco nemam ziadne priznaky, nic necitim... Preto mi tak odpovedala. A ja som v Nemecku v centre. Tu je na nastenke takmer vsetko 😀, tunajsie 2 doktorky si zastavaju nazor, ze kym cakas v cakarni, tak vyuzi cas a citaj o IVF - tipy a rady, aspon ti rychlejsie ujde cas a aj v ordinacii zena stravi tym padom menej casu.
Zdravim..dnes som absolvovala KET..ja som zdrava..tak snad to vyjde..nam vsetkym..len to cakanie..inak den vkladu sa pocita ako den 0?
@verkverk sex po ket sa neodporúča do 12tt ...co ti je prednejsie sex ci dieťa ked ledva otehotnies ? hm

@verkverk Super. Budem ti aj ja držať palce 🍀🤞