icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

tinus89
4. nov 2019

@majoranka24 ja dnes krasny pozitivny testik a ty ako?🙂

tinus89
4. nov 2019

Drobec sa zavrtal 2 den a 4 som uz mala ducha na teste 🙂

tinus89
4. nov 2019

Dnes 6den po ket 🙂

lapaloma1987
4. nov 2019

A kedy sa vie embryjko zavrtat? Vzdy do dvoch dni??

tinus89
4. nov 2019

@lapaloma1987 niekto ma aj na 7 den moj bol moc frišký :D

liwmia
4. nov 2019

@lapaloma1987 zalezi ci si mala bez PK alebo s PK. Ja bez PK, mne vkladali embryjko 2 dni po odbere vajicok. Takze mne by sa malo zavrtat o cca 4-5 dni neskor ako ked v laboratoriu cakaju embryjka 5 dni. Takze u mna zavrtavanie okolo 7 dna myslim a test by mi ukazal len od 12teho dna

majoranka24
4. nov 2019

@tinus89 Gratulujem!😊 Ja som este netestovala. Bojim sa, lebo nic na sebe necitim. Ako vies, ze sa ti zavrtalo uz 2 den? Ja som necitila ani ziadne pichnutie, ani nic.🤔

misiatkooo
4. nov 2019

Ahojte viete mi prosim poradiť....v nedeľu ma čaká KET a od stredy mam zacat vkladat progesteron
.Vkladali ste si aj rano v den vkladu alebo az po ? Dakujem 😊

zuzanag09
4. nov 2019

@misiatkooo ahoj, ja pri ET som vkladala ráno o 6.00.ej-vtedy som mala 3x1, zajtra ma čaká KET vkladám si 2x2 o 10.00 a o 22.00 - zajtra si určite nedám lebo vtedy už budem v centre až potom neskoršie...

misiatkooo
4. nov 2019

@zuzanag09 tak ja to tiez tak spravim vlozim az po 😊 tak budem drzat palce aby to dpbre dopadlo 😊

lapaloma1987
4. nov 2019

@misiatkooo v den vkladu treba rano.... oni ti posvu vycistia a vydezinfikuju pred vkladom... aspon mne tak vzdy kazali v centre 😉

lapaloma1987
4. nov 2019

Tak baby ja som mala test negativny a od vcera vecera som mala tmave spinenie a dnes uz akokeby sa mi rozbieha menzes.... 😭😭😭😭 vas ostatne ostavam sledovat a drzim vam vsetkym palce lasky moje 🥰🥰🥰🥰❤

majoranka24
4. nov 2019

@misiatkooo Ja som pri KET povedala lekarovi, ze som si rano vlozila Utrogestan a on povedal, ze to je dobre. A ze on si to vycisti. Cize ja by som urcite vkladala, pre toho lekara je to uplne normalna vec.

kilauea
Autor odpoveď zmazal
lucyjka6
4. nov 2019

@kilauea mne vlozili na sale hned po vklade

tinus89
4. nov 2019

@majoranka24 no na 2 den som slabo spinila dohneda...pachy neznesiem ...ja som mala PK..ja som zdrava len mm mal pomalsie spermie a ja v retroverzii maternicu co je v pohode len nie pri malo a pomalych spermiach 🙂

sawa
4. nov 2019

@lapaloma1987 to ešte nemusí nič znamenať ;)
Ja som sa však dnes dozvedela, že sa neujalo :( takže budeme skúšať znovu.... Resp. Chcú mi po menzese pozrieť maternicu - tu vystelku, ci je ok a až ďalší cyklus vklad.
Baby absolvovali ste niektorá toto vyšetrenie????

liwmia
4. nov 2019

@sawa myslis laparoskopiu? Ak ano, ja som pred ivf absolvovala 3x

lapaloma1987
4. nov 2019

@sawa ale ved ani test mi nevysiel a krvacam dost intenzivne taku tmavu krv.... ja nejdem ani na krv zajtra... rano zavolam ze som zacala krvacat a hotovo

lapaloma1987
4. nov 2019

@sawa ty si si robila aj test?? Krvacala si ci nie?? Ja som v riti totalne .... kazdy sa ma snazi upokojit ale tie reci ako to mam a muusim zvladat ma uz nebavia pocuvat 😭😭😭😭🤣🙏🙏🙏🙏🙏🙏 neviem ci mi je na grc zo mna alebo s tych reci vsetkych ktory o mojom kete vedeliiiiii🙏🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

sawa
4. nov 2019

@liwmia myslím že to je len vyšetrenie, kde to pozrú v maternici endomentrium-vystelku, ci je v poriadku

sawa
4. nov 2019

@lapaloma1987 jasne zavolaj im, ale asi ti aj tak povedia, aby si prišla, mne dnes doktorka povedala, že niektoré tehotné krvácaju aj prvé 3 mesiace. Hej robila som si test na 10 a 11 deň od vkladu - negatívny, nekrvacam ešte teraz - čiže 5 dní mi mešká, ale to sú všetko tie hormóny, keď vysadim estrimax a progesteron, tak mi príde menzes.
Ty si prvý krát?...každopádne je to na psychiku a každá sme sklamane, keď to nevyjde :(

kilauea
Autor odpoveď zmazal
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
lapaloma1987
4. nov 2019

Baby, ked som si robila test a bol negativny. Vcera tmave spinenie, dnes aj krvavo cervene okolo obeda, aj ked som na wecku .... zajtra som mala mat sono a krv... ja tam rano zavolam a poviem co mam.... alebo tam mam ist?? Neviem co mam robit...

liwmia
4. nov 2019

@lapaloma1987 urcite tam musis ist, oni musia mat v zaznamoch tvoje vysledky krvi. U nas v centre to aspon tak funguje

misiatkooo
4. nov 2019

@lapaloma1987 a kam chodis do centra prosim 🙂? Ja som sa nato zabudla opytat ked tak im este zavolam 🙂