KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Drobec sa zavrtal 2 den a 4 som uz mala ducha na teste 🙂
A kedy sa vie embryjko zavrtat? Vzdy do dvoch dni??
@lapaloma1987 niekto ma aj na 7 den moj bol moc frišký :D
@lapaloma1987 zalezi ci si mala bez PK alebo s PK. Ja bez PK, mne vkladali embryjko 2 dni po odbere vajicok. Takze mne by sa malo zavrtat o cca 4-5 dni neskor ako ked v laboratoriu cakaju embryjka 5 dni. Takze u mna zavrtavanie okolo 7 dna myslim a test by mi ukazal len od 12teho dna
@tinus89 Gratulujem!😊 Ja som este netestovala. Bojim sa, lebo nic na sebe necitim. Ako vies, ze sa ti zavrtalo uz 2 den? Ja som necitila ani ziadne pichnutie, ani nic.🤔
Ahojte viete mi prosim poradiť....v nedeľu ma čaká KET a od stredy mam zacat vkladat progesteron
.Vkladali ste si aj rano v den vkladu alebo az po ? Dakujem 😊
@misiatkooo ahoj, ja pri ET som vkladala ráno o 6.00.ej-vtedy som mala 3x1, zajtra ma čaká KET vkladám si 2x2 o 10.00 a o 22.00 - zajtra si určite nedám lebo vtedy už budem v centre až potom neskoršie...
@zuzanag09 tak ja to tiez tak spravim vlozim az po 😊 tak budem drzat palce aby to dpbre dopadlo 😊
@misiatkooo v den vkladu treba rano.... oni ti posvu vycistia a vydezinfikuju pred vkladom... aspon mne tak vzdy kazali v centre 😉
Tak baby ja som mala test negativny a od vcera vecera som mala tmave spinenie a dnes uz akokeby sa mi rozbieha menzes.... 😭😭😭😭 vas ostatne ostavam sledovat a drzim vam vsetkym palce lasky moje 🥰🥰🥰🥰❤
@misiatkooo Ja som pri KET povedala lekarovi, ze som si rano vlozila Utrogestan a on povedal, ze to je dobre. A ze on si to vycisti. Cize ja by som urcite vkladala, pre toho lekara je to uplne normalna vec.
@majoranka24 no na 2 den som slabo spinila dohneda...pachy neznesiem ...ja som mala PK..ja som zdrava len mm mal pomalsie spermie a ja v retroverzii maternicu co je v pohode len nie pri malo a pomalych spermiach 🙂
@lapaloma1987 to ešte nemusí nič znamenať ;)
Ja som sa však dnes dozvedela, že sa neujalo :( takže budeme skúšať znovu.... Resp. Chcú mi po menzese pozrieť maternicu - tu vystelku, ci je ok a až ďalší cyklus vklad.
Baby absolvovali ste niektorá toto vyšetrenie????
@sawa ale ved ani test mi nevysiel a krvacam dost intenzivne taku tmavu krv.... ja nejdem ani na krv zajtra... rano zavolam ze som zacala krvacat a hotovo
@sawa ty si si robila aj test?? Krvacala si ci nie?? Ja som v riti totalne .... kazdy sa ma snazi upokojit ale tie reci ako to mam a muusim zvladat ma uz nebavia pocuvat 😭😭😭😭🤣🙏🙏🙏🙏🙏🙏 neviem ci mi je na grc zo mna alebo s tych reci vsetkych ktory o mojom kete vedeliiiiii🙏🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@lapaloma1987 jasne zavolaj im, ale asi ti aj tak povedia, aby si prišla, mne dnes doktorka povedala, že niektoré tehotné krvácaju aj prvé 3 mesiace. Hej robila som si test na 10 a 11 deň od vkladu - negatívny, nekrvacam ešte teraz - čiže 5 dní mi mešká, ale to sú všetko tie hormóny, keď vysadim estrimax a progesteron, tak mi príde menzes.
Ty si prvý krát?...každopádne je to na psychiku a každá sme sklamane, keď to nevyjde :(
Baby, ked som si robila test a bol negativny. Vcera tmave spinenie, dnes aj krvavo cervene okolo obeda, aj ked som na wecku .... zajtra som mala mat sono a krv... ja tam rano zavolam a poviem co mam.... alebo tam mam ist?? Neviem co mam robit...
@lapaloma1987 urcite tam musis ist, oni musia mat v zaznamoch tvoje vysledky krvi. U nas v centre to aspon tak funguje
@lapaloma1987 a kam chodis do centra prosim 🙂? Ja som sa nato zabudla opytat ked tak im este zavolam 🙂

@majoranka24 ja dnes krasny pozitivny testik a ty ako?🙂