KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Baby a chodite niektora do martina do heliosu?
@sawa hysteroskopia a laparoskopia su to iste, len hysteroskopia sa robi cez posvu. Mne maternicu kontrolovali pomocou laparoskopie. Za tyzden-dva som bola fit. U nas v centre v DE to musi kazda pred ivf podstupit, aby sa vylucili problemy, cysty, zla sliznica, endometrioza atd. A obidve operacie su pod narkozou.
@misiatkooo ja chodim do bystrice....a co si sa zabudla spytat??
@lapaloma1987 ale ci ten progesteron si mam vlozit aj rano pred vkladom 😁 jedine ci mi povedali ze mam prist z plnym mechurom 😁
@misiatkooo ja som mala progesteron v deň vkladu resp. po vklade zapiť vodou a až od ďalšieho dňa vkladať do pošvy, v každom centre tuším inak hovoria
@sawa vklad cez narkozu?? Ci nechapem asi 🤦♀️
@sawa tak to bude potom nieco ine, lebo obidve su operacie, kde myslim, musis pod narkozu. Plnu alebo tu lahsiu, kde lahko spis. Pri hysteroskopii mi davali plnu kombinovanu narkozu a v nemocnici som bola 2 dni. A pri laparoskopiach som mala len lahke narkozy a 4 hodiny po operacii som sla domov. Tak neviem, co ti doktorka vravela.
@lapaloma1987 nie po odbere vajíčok, večer zapiť vodou a od ďalšieho dňa 3 x denne vkladať do pošvy 🙂
Dievčatá, srdiečko bije 😊 Veľmi sa teším a dúfam, že to bude mať dobre pokračovanie 🙂
Dievcata, mam 12 den po Ket a uz 2 den ma dost boli/picha v podbrusku. Nie ako na menstruaciu, to vobec. Ale taka dost bodava bolest raz v strede, raz na lavo. Co to moze byt? Mam sa obavat? Hnede spinenie uz takmer nemam. Len ked nieco tazsie robim, ked napr odkladam riad do mycky, alebo vyberam z pracky.
@lapaloma1987 no ako, bola si na krvi?
Takze aj ja sa zaradujem k jednopalickovym 😢. Muz priniesol test, v baliku boli 2 kusy, tak jeden som si hneď urobila.... 12 den po ket a nic. Ako vzdy 😞😣.. Ideme teda dalej.
Dievcata, taka otazka pomimo. Kolko na Slovensku platite za Ket? Lebo ako tak citam, tak vela z vas(nie len v tejto teme) bolo uz min 3-4 a viac krát na Ket. A ked si predstavim, ze na Slovensku ake su platy a kolko stoji toto vsetko okolo umeleho 😣🤔... Napisem priklad v DE - za IVF platim 6000 €, ale vsetko do centu nam preplati poistovna (3x pokus IVF) . Zamrazenie si platime sami(200€).
Potom KET- kazdy pokus Ket cca 950 €, ale to uz poistovna nepreplaca... Takze i na nemecke platy mi to pride dost, ked si predstavim, ze vkuse mam dat cca 950 €+ lieky. Som z toho normalne nestastna, ze nieco taketo beru centra uz len ako biznis.
@liwmia ja som pri "vstupe", ked sa rozhodnes ist do toho platila 140€, prvy krat a to iste aj druhy krat, potom doplatky za lieky, prvy krat som mala dlhy protokol,..no to ani neviem, som aj blocky prestala odkladat od liekov, lebo najprv som si pichala len jednu injekciu, potom mi pridali dve a na koniec som pichala 3 kazde rano,...takze som len chodila do lekarne dokupovat,..ale ratam takych 400 €. Kedze pri prvom raze mi zobrali len 1 vajicko, tak som nemrazila a platila som asi "len" 45€ za anestezu. Pri druhom raze som mala soft protokol,..tam som nechala za lieky asi okolo 250 €, mala som 11 vajicok,..mala som predlzenu kultivaciu,...to si vypytali 700 €, mrazenie na rok 300 € a anesteza 45 €, ten blocik mam odlozeny,..bo pred vkladom som zapaltila 1 045€.

@kilauea ďakujem ;) neviem, skúsim si ten názov pogooglit 🙂 držím ti palce a budem Vás sledovať ;) aby Vám ostatným cakatelkam to vyšlo 🙂