icon

KET október 2019 - povzbuďme sa!

verkverk
19. sep 2019

dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂

callisia
7. nov 2019

@mili78 jeeej, ja 6+3 🙂 No a ja som zas hore a tlacim piskoty. Hadam to dakedy prejde.

mili78
7. nov 2019

@callisia urcite to prejde, po porode chiiii 😀

sawa
7. nov 2019

@kilauea drzim ti palce 🙂

kilauea
Autor odpoveď zmazal
liwmia
7. nov 2019

Tak dnes som prisla z odberu, volali mi, ze krv negativna, co som uz vedela, takze ma to ani neprekvapilo a bola som s tym zmierena. Teraz cakam na menstruaciu a dam si vlozit posledne embryjko z prveho IVF. A povedala som si, ze uz sa nebudem neviem ako setrit. Budem normalne varit, upratovat... 2x som len lezala doma, davala si pozor a NIC!!!! Ak sa ma uchytit, tak sa uchyti aj pocas upratovania.

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
lapaloma1987
7. nov 2019

@liwmia
@verkverk
Aj ja som len lezala a oddychovala... nic absolutne nerobila a hovno z toho... toto posledne asi tiez ked pojdem na vklad, budem chodit do roboty! 🤷‍♀️😥😘

liwmia
7. nov 2019

@lapaloma1987 @verkverk tak, tak, do roboty a nesledovat sa tak. Mne aj doktorka vravela po KET, ze ket nie je ako et, ze po ket mozem vsetko, dokonca aj lahsie sportovat. A ja som na nu nedala, lezala som doma, len v kuchyni sem tam a i tak nic... Takze mozno ma pravdu, ta moja doktorusa 🤭😉

majoranka24
7. nov 2019

@liwmia Nevies ako to myslela, ze ket nie je ako et? Preco je v tom taky rozdiel, ze mozes aj lahsie sportovat? Ja chodim do prace, aj varim, ale tiez sa snazim tazke veci nedvihat.

majoranka24
7. nov 2019

@verkverk A ako sa citis? Citila si nejake pichnutie?

liwmia
7. nov 2019

@majoranka24 neviem, ako to myslela, nechcela som sa jej vypytovat, lebo ako som uz raz napisala, nejaka bola v ten den namrzena. Ale mozno to je aj tymi hormonmi. Pri et mas toho v tele hrozne vela a vsetko boli(aspon u mna to tak bolo) a teraz pri ket som bola ako v normalny den. Nic ma nebolelo, nic som necitila... Aj do fitka by som sla, keby som sa nebala 😂🤣

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
majoranka24
7. nov 2019

@verkverk Ja stale uplne normalne, ziadne zmeny. U mna ani nafuknute brucho. Len tucne.🐖 Lebo som z tych jormonov pribrala niekolko kg.🤨

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
zimik
7. nov 2019

@verkverk @majoranka24 ja dnes 7DPT a taktiež žiadne príznaky. Iba citlivé prsia a neustály hlad 😊 ale to bude z hormónov. Verím že to pre nás všetky bude dobre znamenie 🙏

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
zimik
7. nov 2019

@verkverk ty si kolky deň?

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
zimik
7. nov 2019

@verkverk tak to sme podobne na tom 😊 musíme len vydržať aj keď to čakanie je poriadna skúška trpezlivosti 🙈

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
tinka308
7. nov 2019

@callisia dakujem ze si sa podelila o skusenosti, my mame zatial rovnaky problem so spermiami, ziadna morfologicky dobra a aj napriek MACS sa z 19 oplodnenych sa zamrazili 3,no zatial ziadne sa neuchytilo. Velmi drzim palce aby to tebe vyslo

zuzanag09
7. nov 2019

@zimik
@verkverk
@majoranka24 - ja som len 2 dni po KET, síce som ostala doma na PN, ale neležím... varím, upratujem, včera som bola na hodinovej prechádzke na slnku- samozrejme nedvíham nič ťažké - keď to má vyjsť vyjde - držím palce každej z nás - ozaj beriete nejaké vitamíny teraz??? alebo čo hovoríte na ananás??

zimik
7. nov 2019

@verkverk zatiaľ nie. Ty sa chystáš?

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
zimik
7. nov 2019

@zuzanag09 ananás pred vkladom na uhniezdenie je vraj ok, ja som týždeň pred vkladom píla stavu z čerstvého 🍍. Obsahuje bromelanin a ten má vraj pozitívne účinky. Z vitamínov beriem Dcko, Ccko a Femibion. Držíme si palce 😊

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanag09
7. nov 2019

@verkverk
@zimik ja tiež femibion 800 , papám čerstvý ananás už aj pred vkladom a aj po + zinok, snažim sa čo najviac cvikly hlavne k obedu... len aby nám to vyšlo 🙂

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
zuzanag09
7. nov 2019

@verkverk to je na tom najhoršie -to čakanie. ja som na pn - robím v školstve, stále chorí žiaci - potom aj ja som od nich chytila, preto som musela v októbri odložiť KET.... teraz už radšej neriskujem nestojí to za to...

kilauea
Autor odpoveď zmazal