KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@mili78 v reprofit v brne?? Kde si bola dovtedy? V akom centre 😊 v com zmenili pristup?
@lapaloma1987 @lielwmia Verim vam, je to hrozne. Aj pozerat na tehotne vsade okolo.😔 Ja sa tak bojim testovania, ze to psychicky nezvladnem.😭
@lapaloma1987 Kedy pojdete na dalsi KET?
@majoranka24 ja na ket chcem ist hned ako budem moct. Zajtra mam odber krvi a hned sa opytam, kedy mozem na dalsi ket. Posledne embryjko vyuzijeme a ked aj potom nic, dalsi pokus IVF odlozime na dalsi rok. Trosku nasetrit peniazky zas
@lapaloma1987 áno Brno 😊 tu som chodila do Iscare BA... Brno ma úplne super prístup k pacientovi, človek vidí, že im záleží na tom, aby pomohli, netlačia bezhlavo do ďalších pokusov, nedávajú zbytočne nádeje a embryologia je na veľmi vysokej úrovni.
Caute kocky, tak moja gynekologicka mi ten "prefuk" neodporuca, ze je to dost invazivny zakrok,..ktory aj keby mi ich spriechodnili, mi nezarucuje, ze kazdy mesiac zaovulujem,...a ze nemam stracat zbytocne cas, ked mam 3 zamrazene a mam si dat pozriet tu maternicu - hysteroskopia, prip. aby mi urobili testy z vystelky a isla som do dalsieho vkladu.
Mam dilemu, myslim, si, ze by mi uz predtym povedali, ze nemam maternicu v poriadku,...
Ktore ste po tom vysetreni???, brali Vam vzorky z vystelky a nastavovali pri dalsom cykle presny cas, kedy mate vystelku pripravenu na vklad?? nejake lepsie nacasovanie na vklad?
@majoranka24 zlatik, nestresuj sa... testni sa az okolo10 dna...este mas cas.... dalsi ket posledneho embryjka dam az v novom roku... tento rok bol pre mna strasne narocny a hrozny... ukoncila som ho uz teraz a po nejakej dofci v januari sa rozhodnem... mozno pockam aj pol roka.. neviem...este niesom som rozhodnuta 🙏🤷♀️🥰
@liwmia hysteroskopia je len pozretie maternice,...ty asi myslis "laparoskopiu"....lenze to je invazivny zakrok,...a ak by mi spriechodnili vajickovody, tiez to nemusi znamenat, ze budem kazdy mesiac ovulovat a ze mi to pomoze,...citam tu rozne pripady,...ale nie velmi, ze ked boli na "laparoskopii a nieco im vo vajcovodoch odstranili, ze potom otehotneli prirodzene...
takze nechcem si dat rezat do seba len tak,...halabala
@sawa ja som mala hysteroskopiu spojenu s laparoskopiou. Mam dva malicke rezy na bruchu, uz ich ani nevidiet. Odstranili mi polyp, pozreli endometriozu a bla bla, neviem co vsetko 😂.
So mnou na izbe boli dve super dievcata, boli na laparoskopii s prefukom a odstranenim cysty, s obomi som v kontakte. Jedna otehotnela po 2 mesiacoch a druha dokonca hned dalsi cyklus po operacii. Len ja nic, ale ja som iny prípad 😣🤭😂...
Takze ja som ohladom laparoskopie pocula len dobre
@janaz2007 nechodime uz do GF,chodime do reprofitu
@tinka308 hodnotim ho kvalitativne vyborne. Davky hormonov cca rovnake ako v GF,ale hlavny rozdiel: 4 zrele vajicka a vsetky 4 oplodnili icsi. 2 sa zial vyvijali pomaly, dalsie 2.sa vyvinuli do stadia expandovanej blastocysty. ET vsak nevysiel,hcg 50 a nestupalo,bolo to biochemicke. Po rozmrazeni sa druha XB vyvinula do dalsieho stadia - hatchovana blastocysta a ta sa ujala. V gynfive som mala 3 vajicka,oplodnili jedno,ktore mi vkladali ako 8 bunkove. Čo som teda vtedy vobec netusila,ze 8 bunkove nema co robit v maternici! Jasne,ze krv negativna. Odisli sme do reprofitu. Akoze od konzultacie by som ocakavala viac,ale uz mi to bolo viac menej jedno,kedze som uz mala vsetko nastudovane,ale myslim si,ze pre niekoho kto riesi ivf prvy krat a netusi do coho ide, by bola ta konzultacia nepostacujuca. My sme sa pre RF rozhodli kvoli ich kvalitnej embryologii. Ved nakoniec, oplodnili mi vsetky 4 vajicka co je 100% ! Okrem toho,priatel mal mnozstvo aj pohyblivost spermii vyborne ale morfologiu 0% !!! Tak sme si priplatili MACS a oni dokazali vybrat dobre spermie. To,ze sa ujalo,je skoro zazrak a ja strasne dufam,ze sa nic nepokazi a nadalej vsetko pojde ako ma.

Kočky dnes som videla na UTZ srdiečko ❤️😍 tak krásne bilo ❤️❤️ Reprofit odporúčam všetkými desiatimi 😊 ľutujem roky zabite na SK. Každej jednej želám, aby ste čím skôr otehotneli a hlavne to nevzdávajte, poplačte pri neúspechu a choďte ďalej. 😍