KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
Tak dnes som prisla z odberu, volali mi, ze krv negativna, co som uz vedela, takze ma to ani neprekvapilo a bola som s tym zmierena. Teraz cakam na menstruaciu a dam si vlozit posledne embryjko z prveho IVF. A povedala som si, ze uz sa nebudem neviem ako setrit. Budem normalne varit, upratovat... 2x som len lezala doma, davala si pozor a NIC!!!! Ak sa ma uchytit, tak sa uchyti aj pocas upratovania.
@lapaloma1987 @verkverk tak, tak, do roboty a nesledovat sa tak. Mne aj doktorka vravela po KET, ze ket nie je ako et, ze po ket mozem vsetko, dokonca aj lahsie sportovat. A ja som na nu nedala, lezala som doma, len v kuchyni sem tam a i tak nic... Takze mozno ma pravdu, ta moja doktorusa 🤭😉
@liwmia Nevies ako to myslela, ze ket nie je ako et? Preco je v tom taky rozdiel, ze mozes aj lahsie sportovat? Ja chodim do prace, aj varim, ale tiez sa snazim tazke veci nedvihat.
@verkverk A ako sa citis? Citila si nejake pichnutie?
@majoranka24 neviem, ako to myslela, nechcela som sa jej vypytovat, lebo ako som uz raz napisala, nejaka bola v ten den namrzena. Ale mozno to je aj tymi hormonmi. Pri et mas toho v tele hrozne vela a vsetko boli(aspon u mna to tak bolo) a teraz pri ket som bola ako v normalny den. Nic ma nebolelo, nic som necitila... Aj do fitka by som sla, keby som sa nebala 😂🤣
@verkverk Ja stale uplne normalne, ziadne zmeny. U mna ani nafuknute brucho. Len tucne.🐖 Lebo som z tych jormonov pribrala niekolko kg.🤨
@verkverk @majoranka24 ja dnes 7DPT a taktiež žiadne príznaky. Iba citlivé prsia a neustály hlad 😊 ale to bude z hormónov. Verím že to pre nás všetky bude dobre znamenie 🙏
@zimik
@verkverk
@majoranka24 - ja som len 2 dni po KET, síce som ostala doma na PN, ale neležím... varím, upratujem, včera som bola na hodinovej prechádzke na slnku- samozrejme nedvíham nič ťažké - keď to má vyjsť vyjde - držím palce každej z nás - ozaj beriete nejaké vitamíny teraz??? alebo čo hovoríte na ananás??

@mili78 jeeej, ja 6+3 🙂 No a ja som zas hore a tlacim piskoty. Hadam to dakedy prejde.