KET október 2019 - povzbuďme sa!
dievcata,ktore mate KET v oktobri,mohli by sme sa vzajomne povzbudzovat 🙂
@misiatkooo ale ved je tam, ja som mala taku na 7.den a len silnela a mam riadne vysoke hcg.
@misiatkooo držím palce aby ti to vyšlo
@lussinka2277 ahoj tisko gratulujem 😊 sme tak na rovnako ja som dnes 10 den po KET. Krv mas kedy naplanovanu 😊?
@misiatkooo ahoj,ďakujem, jeee to je super, krv mam v pondelok 25.11😊 a ty ako ešte si neskúšala test?
@lussinka2277 tak potom ideme rovnako 😊 ja som mala ducha uz na 6 den ale mam pocit ze posledne dni akosi netmavne a je stale rovnaka tak neviem. Pri prvom syncekovi som mala na 10 den uz uplne kolajnice. Aj ked sa to zrejme neda porovnavat.
@misiatkooo už aby bol pondelok však, teraz keď som testla to bude nekonečné čakanie a tak som chcela vydržať... Neboj určite stmavne, každé tehotenstvo je iné, treba hlavne pozitívne myslieť 😉Ja som mala chuť už na 3.den po KET testovať lebo mi je odvtedy strašne zle, ale zbrzdila som sa, predsa len tie lieky majú svoje účinky...
@lussinka2277 hej ta krv je najistejsia ale pri prvom synovi som vedela ze sa to podarilo teraz nemam moc dobry pocit. Snazim sa pozitivne mysliet ale je to tazke 🙄 stale este mame dve embrya tak uvidime ako to dopadne. Budem to drzat palce napis potom co v pondelok 😊
@verkverk Ahojte. 27.11.2019 idem na Ket. Dnes si mám pichnúť Ovitrelle. A od piatku používať hormonalny vaginalny gél. Ten Ovitrelle si kedy mam pichnúť podľa vás? Teraz alebo až večer? Ďakujem za odpoveď 🤗
@klarka0002 ahoj , ja som sa na to tiež pýtala, kedy si pichať ten Ovitrelle - mne doktorka v centre hovorila, že hocikedy v ten deň samozrejme - tak som si pichla okolo 10.00 tuším
@misiatkooo ja som tiež nohami na zemi i keď ta druha čiarka potešila, veru s tým myslením to je ťažko ovládateľné... My mame ešte 5 mrazacikov , tak uvidím ako toto zabojuje😊držím ti palce, pondelok, píšeme...
@lussinka2277 držím palce 🙂
@klarka0002 mne kázal lekár pichnúť si ho večer aj pred odberom vajíčok sa pichal večer
@zuzanag09 ďakujem 😊
@lussinka2277 vau super 🙂gratulujem 🙂
@klarka0002 ahoj,uz si moc nepamatam,ale tusim som pichala o 22h
@verkverk ďakujem 😊
@verkverk Ďakujem. Pichla som o 14:00. To je taky kompromis 😊 snáď som tým nič nepokazila 🤷♀️
@klarka0002 hadam nie,ja som mala napisane casy ze kedy :D
@majoranka24 ako si dopadla???
@lapaloma1987 Ahoj.😊 To je uplna nahoda, ze som natrafila na tvoju spravu. Uz sem velmi nechodievam. Dopadli sme negativne.😔 Aj som to v podstate tusila, lebo po KET som vobec ale vobec nic necitila. Bolo to nase posledne embryjko. Zatial doma neriesime, ci to este raz skusime. Chcem zajst na imunologiu, dat si urobit vysetrenia a podla toho sa uvidi. Myslim, ze nema vyznam vrhat sa hned do dalsieho pokusu bez akychkolvek vysetreni. Cize druhy pokus by sme riesili az buduci rok. A ty ako? Ako sa citis? Vy ste este tusim mali zamrazene embryjka.
@misiatkooo držím palce, ja už testom neverím ale dúfam, že ti to vyjde 🙂
@misiatkooo podľa mňa je silnejší🍀🙏..skús o dva dni tento istý test a v ten istý čas.
@megie11 dakujem ano skusim sobotu a pondelok uz mam krv 😊
Ahojte baby. Len zo zvedavosti. Na ktorý deň cyklu ste mali vklad? Ja mam dosť nepravidelný cyklus 28,30,31,44 dní... Proste ako sa mrske chce... Tak mi naplánovali ket na 24.den cyklu. Sledovali mi dozretie vajíčka, lekár mi to takto vyratal. Nie je to neskoro? Ako ste to mali vy?
@klarka0002 ahoj, ja som mala KET na 18.deň cyklu - pri ET na 22.deň
@zuzanag09 a podarilo sa?

Ahojte baby dnes to je 9 den a nemam vovec dobry pocit 🙄 testy mi netmavnu a bojim sa najhorsieho. Pri prvom som mala uz jasne kolajnice. Moze byt ze pri ket stupa hcg pomalsie ako pei et?