KET - október 2021
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
@emuska888 ja poznam tieto stresy..a dnes som taka vystresovana ze to neviem ani popisat, cakam kedy mi zavolaju a oznamia vysledok hcg..... do 15 kedy im konci pracovna doba sa aj zblaznim. A Ty sa ja nejako inak citis?
@valentina1984 dnes si bola na krv ? Drzim prsty,
potom daj vediet ale verim ze bude vsetko v poriadku 🙂
@valentina1984 neviem uz ani akomsa citim, ci mi uz presibava z toho stresu alebo co 🙈🆘
@emuska888 tak mi volali hcg 343, mne sa to zda nejako malo, ale povedala mi ze to je v pohode.......
@valentina1984 alw ved nad 150
je vraj dobre 🙂)) tes sa
@emuska888 uz ma aj chytil aj plac, lebo mi kamoska pisala ze ona uz mala 1500...... ale teraz som nasla tuto tabulku......https://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.a...
@emuska888 a jej vkladali 5 dnove a odber mala 16 den po ET a mne vkladali 3 dnove a odber 14 den po ET
@valentina1984 no vidis maa super hodnotu 🙂 ja tiez dnes revem od rana 🙈 nato aky som ja bola flegmatik, od kedy riesime IVF cista katastrofa so mnou
@emuska888 ja odkedy som si zacala pichat hormony som uplne mimo, suca na psychiatriu, neda sa to so mnou vydrzat. ty ides kedy na krv?
@valentina1984 napodobne ! v stredu 🤦🏼♀️
Baby mate pocity ako na menzes? Ja som ešte len 6 DPT a cítim ich.
@zuzzi18 ano, presne, ja by som dala obidve ruky do ohna za to ze menzes dostanem, chodila som asi 100 krat denne na wc pozerat ci som nezacala krvacat a brutalne ma bolela hlava, ale brutalne.a dnes je to 17 den po transfere a ten pocit mam stale ako keby mala dorazit mrcha☹
@valentina1984 toto je môj štvrtý vklad a pri druhom ktorý mi nachvilku vyšiel, mala som aj HCG potvrdene 580, tak som tieto pocity mala, akurát že kúsok neskôr, nie už 6DPT. Takže ja dúfam ze to je dobrý znak. Práveže keď embryjko odišlo (dostala som teplotu, takže asi imunita), tak okamžite všetky pocity na menzes sa vytratili, takže asi ich spôsobovalo tehotenstvo, aj keď len na chvíľku. Ty už máš krvicku pozitívnu, tak želám pevné nervy ďalšie dni a nech už HCG iba stupa
Ach dievčatá, mne je od včera rana dost zle. Napína ma a nemôžem spat. Pri prvom tehu som mala pri posteli piskoty a džús. Ale teraz mám alergiu na kravské mlieko vajca a sóju a okrem džúsu mi nič nenapadá na zaplnenie žalúdka 😬 máte nejaké tipy?
Zdravím dievčatá. Zapájam sa aj ja. Chcem sa spýtať nemala daktora problémy s imunitou. Mám vysoké embryotoxicke cytokiny. Nasadili mi kortikoidy medrol a vôbec mi nezabral naopak mám ešte vyššie hodnoty. Išla som do tretieho vkladu s tým že mám vysádzať medrol postupne a nasadili mi infúzie intralipidov a fraxiparin. Mal niekto podobnú skúsenosť ? Bojím sa či to vôbec zaberie. Dnes som siedmy deň po ket a bojím sa testovať bo sa bojím ďalšieho sklamania. Pobolieva ma len trochu brucho a krize. A samozrejme prsia ale to z hormónov. Tak veľmi sa bojím že to nezabralo a moje telo stále bojuje proti embryu. A neviem či je na to dačo ako tu mrchu imunitu obísť.
@luciakovacova1986 ahoj neboj sa, moze to vyjst aj s intralipidmi. Tie cytokiny kolisu hore dole, treba vystihnut vklad. Ja som tiez brala Medrol aj som s nim bola na vklade a nevysiel mi, tak som ho vysadila a na dalsi vklad ma poslali s intralipidmi. Tiez picham aj fraxik a som tiez 7DPT 🙂 Kam chodis do CAR? Kolky vklad? Hlavne ked bude potom pozitivny test, treba hned ist na odber na imuno pozriet tie cytokiny ako su na tom. Kedy ides testovat?
@zuzzi18 no som zvedavá ako to dopadne. Chodím do Gyn fiv v Bratislave. Tretí vklad. Ešte mame štyroch mrazacikov. Už len štyri pokusy bo partner už viac nechce absolvovať odber a aj finančne je to moc náročné. Rozmýšľam v piatok skúsiť test ale tak sa bojím sklamania že neviem či to chcem urobiť. Len do utorku asi nevydržím čakať. Ty si ako na tom ? Ja veľmi dúfam že to konečne vyjde a veľmi ma mrzí že moje telo bojuje proti embryjku
@luciakovacova1986 no u nas stvrty vklad, zatial vysiel len druhy ale skoncil v 5tt ako biochemicke a vtedy som dostala teplotu a telo bojovalo, vtedy vlastne sme aj zacali riesit imunitu lebo Dr. sa nezdala hlavne ta teplota, ze to vyslovene telo zabojovalo..lenze telo moze zabojovat aj proti embryjku, ktore jednoducho nie je geneticky vhodne na vklad, lebo priznajme si, nie vsetky vytvorene embryjka aj ked su na pohlad akokolkvek kvalitne, nie su aj geneticky vhodne, takze je to dost aj o skusani a o stasti ze zrovna nam vlozia geneticky vhodne embryjko v tom case, ked nase telo je uplne ok na prijatie. Ja verim ze raz sa ta snaha musi sklbit s tym stastim a vyjde nam to. mate este vela pokusov. My uz okrem tohto iba jeden ale chceme ist potom znova do IVF a rozbehli sme uz aj adpocny proces. Ja idem testovat az v nedelu.
Ahojte zienky chcela by som Vam napisat ze raz vsetko urcite vyjde. Neprestávajte verit. Drzim vsetkym palce. Vela vela 🍀🍀🍀🍀❤️
@emuska888 , casto sem chodim nakukat ako sa tu mate 🙂 hlavne ako si na tom ty :D tak co, ako dopadla krv? drzala som ti palce aj drzim 🙂 daj vediet co nove 😇 pa😘
@jarkamomkacka Ahooj 🙂 u mna bohuzial biochemicke :(
@emuska888 to mi je hrozne luto☹
@valentina1984 nevadi, mame este 2 embrya tak pevne verim, ze aspon 1 bude vitazne ❤️
@luciakovacova1986 supeer, ciarka je paradna 🙂 ja som stale nenabrala odvahu na test, tiez som 9DPT
@luciakovacova1986 inak treba ist ozaj co najskor na odber na reproimuno a co najskor podat intralipid. Mne takto vysiel druhy vklad, intralipid sme nepodali hned a embryjko odislo s teplotou prave asi kvoli cytokinom..
@luciakovacova1986 mas aj nejake pocity? ja mam vsetky predmenzesove priznaky..tocenie hlavy rano po postaveni z postele, bolest hlavy, bolest podbruska a aj naliate prsia, hlavne rano..

@valentina1984 12dpt dnes 🙈 snazim aa nestresovat ale najskor ma odvezu na psychiatriu 🆘😀