KET - október 2021
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
@zuzzi18 ja nemám veľmi iné príznaky ako posledné dvarazy pred tým. Pobolievaju ma prsia brucho a krize. Ale to bude tým estrofemom progesteronom a fraxiparinom čo si picham. Jediná zmena oproti tým pred tým že mi chuti oveľa menej jesť a nemám takú chuť na kávu. Pred tým som vypila dve tri dennne a teraz ledva jednu. Pobede mám na ňu chuť ale nedopijem ju celu. A to som kedysi bez kávy nevstala z postele. Tak uvidím.
@luciakovacova1986 ked sa ti da, kavu uplne vynechaj kvoli tym cytokinom. Kofein posobi zapalovo. Celkovo sa pri cytokinoch treba vyvarovat zapalovym potravinam. A velmi drzim palce nech uz ide vsetko ako ma az do konca🙏
@zuzzi18 čomu ešte radíš sa vyhýbať ? Dako som si nenastudovala tu protizapalovu stravu. Už len dúfať že to vydrží a v utorok mi to na krvi potvrdia.
@luciakovacova1986 https://www.imunovital.sk/odborne-clanky/protiz...
tuto to je tak dobre popisane k tej strave. Jasne ze vydrzite, mas riadne silnu ciarku na 9DPT. Ja som minule takuto ciarku mala az na 11DPT
@zuzzi18 bodaj by si mala pravdu. Mne sa zdala slabá. Ale som neskitocne šťastná že je aspoň taká a len nech vydrží a silnie.
@emuska888 juuuuj,tak to ma mrzi ,ze to nevyslo😢😔....ale na druhej strane pozeram,ze si velmi silna a proste ides dalej ,lebo stale je za co bojovat ❤️👏 ides na vklad teraz v novembri ci si das vianocny vklad ? 😀 ja mam akurat MS ( prvu po covide ) takze tento mesiac pre istotu pauza ale v decembri idem na to 👍😍 tak sa pytam , nech viem , ci nam to opat vyjde a budeme spolu v ocakavani 🙂😀 tak daj vediet 😘
Tak ja som uz mam po MS po neuspesnom KET,ak nebude meskat dalsia MS tak by som mala stihnut dalsi KET pred sviatkami
@jarkamomkacka tak co nam ine ostava ✊🏻 ale super, ze aj tebe sa to pohlo konecne 🙂 Ja som akurat dostala
ms a urcite chceme ist na vklad v novembri 🙂
@emuska888 takze idete v native bez liekov ? ci si hned ako ti prisla ms zacala uzivat lieky ? 🙂ak ano,tak ake ? ..... eeeej takze ma zase predbehnes 😅 ale nevadi, ja sa potom k tebe pridam v decembri❤️ aspon mi budes vediet napisat co ma vsetko caka mesiac dopredu 👍😀 velmi ti drzim palce👏 ....aj som chvilami teraz ako som dostala ms premyslala ,ci som urobila dobre ,ci som nemala ist tiez uz teraz na vklad ,....aj mi to je sem-tam luto ,...ale niekde v kutiku srdca mi to tak nedalo pokoj,ze predsa len ten moj organizmus bol tym covidom oslabeny,do toho vsetky tie lieky,...som si vedoma ,ze bolo spravne rozhodnutie mesiac este pockat ,nech sa da telo doporiadku,len ked ja uz to tak moc chcem ,.......je to tazke a zaroven si vravim,ze ten cas ubehne a aj ja budem konecne stastna❤️ som proste nedockava 😅 a uz dva krat sa mi KET zrusil,tak verim, ze do tretice vsetko dobre❤️😀
@zuzzi18 dnes takto 10dpt. Sa mi zdá slabšia ta čiarka alebo už mám len halucinácie. Veľmi sa bojím aby to vydržalo. Ty si ako na tom? Už si sa odvážila skúsiť test?
@luciakovacova1986 to je krasna čiarka 🙌🏻👍🏻🍀
@luciakovacova1986 po jednom dni nezvykne byť až tak vidieť rozdiel, skus znova zajtra. Mate to super rozbehnuté. Ja som ešte netestovala ale manžel je už riadne nedočkavy, zajtra to teda rozluskneme ale tentokrát ma to bude najviac mrzieť zo všetkých pokusov, nie som vôbec pripravená na negatívnu správu.
@zuzzi18 ja som skúsila ešte raz bo som bola daka smutná že je bledsia a čuduj sa svete. Asi musím testovať až z druhého raňajšieho mocu 😂😂😂 ja dúfam že to moja imunita nezabije a babo to zvládne a veľmi držím aj tebe palce aby to vyšlo. Ja som sa tiež veľmi bála bo to už by bolo tretie sklamanie a niesla by som zo zas ťažšie jak pred tým. Bo sa problém asi našiel len ten medrol nezabral. Tak dúfam že infúzie a fraxiparin to zachráni a dotiahne do konca.
@luciakovacova1986 paráda mate krásne čiarky 😉👍
@jarkamomkacka bez liekov idem, aj teraz som mala. No ak sa nepocita progesteron a prednison :P 2x sa ti zrusil takze do tretice vsetko dobre ✊🏻✊🏻✊🏻
@luciakovacova1986 my sme negatívni ☹
@zuzzi18 na buduce to vyjde 🍀😘
@ryhlopredam17 no neviem, toto bol štvrtý vklad, už sme skúsili všetko, embrya od darkyne ukážkové mega kvalitné a moje telo ich ras radom likviduje ☹
@zuzzi18 pozri my s muzom sme zdravi okrem trochu spomalenych spermií. Mala som 10 vkladov, teraz mam v sebe posledne embryjko a verim stale do poslednej chvíle. Ak to nevyjde tak priroda vie prečo ale verit neprestávam nikdy. Zijem a tesim sa ze som zdrava. Mame za sebou imunologiu, genetiku, hematologiu. Myslim si ze si treba vazit samu seba a dat sa do psychickej pohody, robit nieco co Ta robi šťastnou, krásnou a spokojnou 😍 Skúšať a verit. Ja Ti velmi drzim palce a verim ze raz sa Vam to podari. ❤️🍀🍀🍀🍀
@zuzzi18 juuujtak to ma mrzí 😞 viem aký je to pocit stále dúfať a veriť a nakoniec nič a nevieš prečo. A hlavne prečo práve ty. Veľmi ti držím palce do budúcnosti a dúfam že už sa to podarí. Ja sa neviem dočkať utorku a odberu krvi že teda ako to vyzerá. Na krv máš ísť kedy ? Ale ešte sa to môže vraj objaviť. Niekomu sa objaví až 12ty deň
@ryhlopredam17 ďakujem pekne za povzbudivé slova🙏🙏🙏
@luciakovacova1986 v utorok krv ako ty. No myslím ze už by tam určite niečo bolo dnes.
@zuzzi18 😞 veľmi ma to mrzí. Ja sa ešte bojím tešiť uvidíme čo povedia na krvi a čo bude najbližšie dva týždne. Do budúcna daj vedieť ako sa ti darí. Verím že mi jedného dňa napíšeš že si v očakávaní.
@luciakovacova1986 ďakujem, napíšem a veľmi vám držím palce🙏🙏
@zuzzi18 ďakujem dúfam veľmi dúfam že to bude všetko v poriadku a dobojujeme to do konca
@zuzzi18 no čo ako si dopadla ? Ja už mám potvrdené z krvi. Hcg 1895. Neviem či je to malo či veľa. O tri týždne mám ísť na sono.

@zuzzi18 ja som tiež strašne váhala. Ani hneď ráno som si nerobila test ale až po dvoch hodinách čo som bola hore. Dúfam že to dotiahnem do úspešného konca. V utorok mám ísť na krv a v stredu mám nahlásenu infúziu ak mi v utorok zavolajú pozitívny výsledok. Dúfam že to nebude neskoro. Poslednú infúziu som mala v piatok minuly týždeň