KET - október 2021
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
@emuska888 budem na teba mysliet a drzat palce ako vsetkym ❤️ a aj ked tento mesiac do toho nejdeme spolu ,chcem byt pekne informovana ako sa ti dari 😅 tak obcas kludne napis , ja budem najbliszich 10 dni urcite doma 😀😅
@jarkamomkacka urcite sa ozvem 🍀
@sasenka6 ako testiky? Ako pokracujes? Ja ani neviem ze som bola na ket. Nic, ziadne pocity zatial🤨
@januska1905 stále mám ducha z ovitrelle 😬 uvidíme. Ale neboj nič, všetko je na najlepšej ceste ✊🏻✊🏻✊🏻
Ktory den cyklu ste vlastne mali vklad?
@11michelle11 20DC 🙂
@sisk43 tak ja som mala skor 17DC
@11michelle11 každá to má inak 🙂 niektoré skôr, niektoré neskôr 🙂
@11michelle11 ja som mala 18dc, každej to vychádza inak 😊
@11michelle11 Aj ja som mala vklad na 18DC 😊,,bože a ani neviem ako tie 3 dni ubehli
@11michelle11 Ja áno, do GF.
@11michelle11 áno ja do Iscare
@sasenka6 ahoj ja som 6 deň po ket
@drozdajka4 a mas dake priznaky? Aj si skusila testnut? Drzim palce. Ja som 2 dpt
Ahojte, ja som dnes 11DC a kontrola dopadla veľmi dobre, maternica ma ukážkovu výšku 7.7 mm a konečne aj dobru štruktúru, takže ideme na vklad 26.10. To bude 19DC. Držím všetkým palce.
Vzdy na vecer ma zacnu boliet hrozne klby,kolena,kotniky,zapastia,cez den je to ale v pohode,mate niekto nieco podobne?
@januska1905 Takže,neviem či to že som extrémne zdutá a sem tam bolesť ako na ms sa ráta ako príznak (riešim to aj v diskusií 6 dní po KET) ale jedine toto mi teraz je 😆 prsia ma nebolia len mi v nich sem tam zašteklí...nie test som nerobila ani nechcem bojim sa.Nerobi to dobrotu keď je náhodou negatívny.
@drozdajka4 môžem si ťa pamätať ešte zo snaziliek? Alebo duch na teste? Meno mi je strašne známe 😁
@sisk43 asi nie 😊 ja som na teste pri prvom ket nemala ani len ducha 😕
@drozdajka4 ani si tam nikdy neriešila testy? 😅😅 Mimo ivf 😅 alebo to teda len malá baba podobné meno 😁
@drozdajka4 ahoj ja som až dnes 6 deň po transfere. Mala si aj ovitrelle ?
@sasenka6 nie nemala som.A preco sa to vlastne niekomu dáva?
@sisk43 asi podobné meno 😃

@jarkamomkacka tak to ma mrzi ale nevadi ci teraz alebo o mesiac urcite to vyjde ❤️