KET - október 2021
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
@sasenka6 co sa ma stat stane sa uvidime aky bude vysledok,ale uz sa neviem dockat 27.10
@sasenka6 ten duch nesilnie :( dnes 7.deň po KET.
@anajjanica ja som 9. a nemam ani len naznak,takze asi dobre
@11michelle11 ahoj, vela zien tu pise, ze mali slabu ciarku az okolo 12.dna, takze ani u teba nieje nic stratene 😊 ja mam rozne testy, v kazdej lekarni maju ju ine a inak ukazuju, takze to ani nemozem nejako provnat. Verim, ze nam to kazdej dopadne dobre ❤️
@anajjanica jej gratulujem aj ja som si ho robila. Vždy ukázal správne 😊
V piatok idem na sono a krv, tak uvidime 😘
@anajjanica gratulujem no zacinam sa asi obavat ked vidim vase krasne testy
@11michelle11 dakujem, no este sa netesim, alebo sa bojim tesit, tak vela som tu uz citala o slabych ciarkach a biochem. tehu, tak mi neostava ine ako pockat do piatku, kazdej nam drzim palce ❤️
@anajjanica ja mam ist na krv v stredu,drzim palce
@11michelle11 aj ja ti silno drzim palce 😘
Ahojte som 8den po ket, 6den som mala slaninku čiarku na teste dnes žiaľ nič myslite že je to zle? Alebo to mohol byt ešte owitrell , dnes som celé ráno preplakala toto je môj 4vklad, výsledky všetky dobre akurat ešte chodím na intralipidy a dnes ma prestali bolieť aj prsia,chcem veľmi myslieť pozitívne ale mám obavy poznáte to
Mala niektorá niečo podobne a neskôr test bol pozitívny ?
Ahojte, chcela by som sa k vám pripojiť ja som mala 21.10. Tretí vklad beriem estrofem a vkladám progestenale chodíme do helios v bb 🙂
@nikuska5322 držím palce ✊✊✊
@nikuska5322 ahoj vitaj a držím palce ✊🏻✊🏻
Ďakujem baby aj ja vám držím palce snáď sa budeme na Vianoce všetky tešiť 🙂
Dievčence ja som mala dovču, dnes už ma čaká nočná, robím na chire, na oddelení, aj sa teším, že budem aj inak myseľ zamestnávať, lebo toto čakanie je príšerné. Ja verím, naozaj verím, že sa budeme vytešovať kazda jedna 🙂
Baby aj cítite niečo nejake pobolievanie podbruska a tak
Ahojte baby, prosim Vas ako je to s cervenym vinom pred vkladom alebo po nom? Bavili ste sa niekto aj s lekarom o tom? Vela som o tom citala, ze sa odporuca poharik kvoli lepsiemu prekrveniu maternice.
@nikuska5322 ja mám asi 2-3 dni po vklade také mierne pobolievanie v oblasti maternice, aj po stranách ako pred menštruáciou, plus kríže a panva ma bolí- po stranách
@nikuska5322 áno mna pobolieva od vkladu až dodnes čo je 12 deň od vkladu
Lebo mna tiež pobolieva podbrusko aj v strede aj po stranách aj kríze som cítila no ktovie čo sa deje .. v piatok si možno skúsim spraviť prvý test

@anajjanica držím palce ✊🏻✊🏻✊🏻 A hlavne pozitívne myslenie 😊
@11michelle11 Ešte je caaas, každému sa uhniezdi iný deň a produkuje iné čísla hcg. Ešte to len príde ✊🏻✊🏻✊🏻