icon

KET - október 2021

sasenka6
11. okt 2021

Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️

emuska888
25. okt 2021

@anajjanica aj ja mam presne toto ist, som 5dpt

valentina1984
25. okt 2021

ahojte baby viete mi povedat ako sa prejavuje biochemicke tehotestvo?

valentina1984
25. okt 2021

@anajjanica aj mne vysiel tento test pozitivny a potom aj obycajny test bol pozitiv

valentina1984
25. okt 2021

@rebelka11 ahojcek ja som mala 8 den po ET ducha, 9 den nic a dnes 11 den krasne dve ciarky. poznam holky co mali az na 12 den ducha a az 16 den 2 ciarky. kedy ides na krv? ja v piatok a bojim sa

zuzzi18
25. okt 2021

@valentina1984 ahoj, ja som mala biochemické. Každému sa prejavuje inak, veľa žien to ani nezistí, hlavne tie co to až tak nesleduju. My tým ze sme po vkladoch a testujeme, tak sa môže stať že ti vyjdu dve čiarky na, teste, ktoré nesilneju ale naopak slabnu. Ja som ešte aj Hcg v krvi na 14.den po transfere mala pekne - 580 ale následne na ďalší deň som dostala teploty a na 16. deň už bolo hcg len 216. U mňa asi imunita zauradovala a telo bojovalo proti embryu. Najčastejšia príčina biochemických tehotenstiev ale je, že embryjko nie je geneticky vhodné a je vlastne odsúdené na neúspech. Každopádne aspoň je to pozitívny znak toho, že maternica je ok a vie embryjko prijať. Držím palce, ja idem zajtra na KET.

fenakova
25. okt 2021

Ahojte dievčatá je tu niektorá ktorá malá pred stimuláciou horšiu zrážanlivosť krvi ja som bola dnes na predoperačné vyšetrenie a vyšlo mi 1,3.... norma je 1,2 od zajtra mám začať stimulovať koordinátorka tvrdí že to nevadí ale bližšie k tomu mi nič nepovedala bojim sa či ísť do toho

valentina1984
25. okt 2021

@zuzzi18 velmi pekne dakujem za odpoved a zajtra drzim palceky

valentina1984
25. okt 2021

@fenakova ahoj INR 1,3 je v pohode.

anajjanica
25. okt 2021

Ja som dala testy dokopy, nech si to viem porovnať, pomaly to silnie, no bojím sa stále.

fenakova
25. okt 2021

@valentina1984 áno? Že není to také zlé mas s tým skúsenosti

fenakova
25. okt 2021

@valentina1984 mám to označené ako APTT neviem myslíme to zrážanie rovnake?

valentina1984
25. okt 2021

@fenakova udava sa to v sekundach aPTT: 25 – 45 s aPTT-R: 0,76 – 1,18 ...... alebo INR alebo PT to su najcastejsie vysetrenia pre zrazanlivost krvi. Ja som to mala tiez hranicne a a videl to aj internista aj anesteziolog a povedali ze to nevadi.

fenakova
25. okt 2021

@valentina1984 ja len sa bojím či to nemôže nejako to umelé oplodnenie ovplyvniť že to kôli tomu nevyjde alebo tak :(

valentina1984
25. okt 2021

@fenakova urcite nie..... ja som este neni za vodou, v piatok mam odber krvi, ale mam pozitivny test, tak snad to dobre dopadne

11michelle11
25. okt 2021

@anajjanica to je krasne gratulujem

fenakova
25. okt 2021

@valentina1984 takže nemalo by to ovplyvniť umelé oplodnenie ano? Mne dnes doktorka povedala že možno môžem mať s tým problém otehotnieť tak už som z toho volá nešťastná.... super držím prsty nech všetko dobré dopadne si po umelom oplodnení?

anajjanica
25. okt 2021

@11michelle11 ďakujem, no až keď sa to potvrdí, odvážim sa tešiť 😘

valentina1984
25. okt 2021

@fenakova som to teraz pozerala tak ja som mala INR 0,8 ( norma je 0,9-1,20) . neviem si predstavit ze by ta tvoja hodnota mohla nejako ovplyvnit tu hormonalnu stimulaciu. Vobec sa nad tym nestresuj. mne povedali pri 1 konzultacii ze nebudem potrebovat iba darcu spermii ale aj darkynu oocytov.......potom som to pocula v car od dalsich 3 doktorov, ale ja som si povedala nech sa deje co chce vyskusam to....a nakoniec mi odobrali 4 folikuly, 3 sa podarili oplodnit, 2 sa prestali vyvijat a 1 ktore bolo ok mi vlozili. dnes je to je 11 den po ET . je to moje 1 ivf. a teda vysli mi 3 testy pozitivne a nejako sa citim inak, bojim sa co povie krv , ale mam z toho dobry pocit. ty to ides skusat 1x?

fenakova
25. okt 2021

@valentina1984 čiže ty si mala trošku poď normou ja mam zasa nad normou 1,30 verím že to nic neovplyvní .ďakujem za povzbudivé slová...ano my ideme 1x na Icsi to je asi iné než ivf...zajtra začínam stimulovať.... dúfam že to všetko dobré dopadne... Tebe veľmi veľmi držím prsty nech ti všetko výjde a nech sa tešíte z drobčeka 🙂 🙏

sasenka6
autor
26. okt 2021

Ja dnešným dnom ukoncujem testovanie, zajtra idem na krv. Všetkým Vám držím palce ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

emuska888
26. okt 2021

@sasenka6 nadhera 👌🏻 blahozelam … ja som 6dpt a
mam takto, co myslite ?

sasenka6
autor
26. okt 2021

@emuska888 ja tam niečo vidím ✊🏻

valentina1984
26. okt 2021

@fenakova aj ja som mala ICSI, aj embryoglue a aj asistovany hatching. vsetko dobre ti prajem pre tvoju horm. stimulaciu, nech ti to rychlo ubehne🙂. Co si budes pichat? ja som mala fostimon, meriofert, decapeptyl, prednison a fraxiparin

fenakova
26. okt 2021

@valentina1984 ďakujem krásne ja mam rekovelle,cetroide,ovitrell,prolutex...mal partner problém či ty u nás manžel spermiogram....kam chodíte my do Žiliny

anajjanica
26. okt 2021

11.den po KET, hcg 107, test rovnakej intenzity, uz sa bojím len :(

11michelle11
26. okt 2021

@anajjanica tak ja 13.po KET a na teste ani tuk,zajtra odber,takze si idem potvrdit,co uz tusim

valentina1984
26. okt 2021

@fenakova priatel azoospermia a ja endometrioza 4 stupna, 11 rokov som nemala menzes, amh 0,4, AFP ( Antral Follicle Count) 0!!!!!!!!!. chodim do fertimedu v olomouci.

zuzzi18
26. okt 2021

Ahojte, tak aj ja už sa pridávam, som dnes po KET. Sliznica 8mm a blastocysta ktorú rozmrazili sa, stihla ešte zmeniť na expandovane, tak dúfam bude ta pravá. Je to nas 4ty vklad. Včera mi ešte brali krv na progesteron a hladinu som mala nižšiu, tak mi od dnes rána pridali ešte Prolutex injekciu ráno. Kontrolovali aj Vam pred vkladom progesteron? Lebo v ISCARE to robia len posledne tri mesiace.

sasenka6
autor
26. okt 2021

@zuzzi18 držím palce ✊🏻 Áno mne brali deň pred transferom krv na progesteron v Iscare, ale mala som brat progesteron tak či tak