KET - október 2021
Ahojte, je tu niekto kto sa chystá tento mesiac na ket? ☺️
@ryhlopredam17 ahoj vitaj, budem držať palce ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻 Daj potom vedieť. Dávaš si aj embryoglue?
@ryhlopredam17 ananasovy dzus 5 dni pred vkladom a 5 po ale ja som ho pila asi mesiac vkuse 🤮😀😀😀😀
@sasenka6 dakujem 🙂 nie nedávam raz som skusila a nemalo to ziaden vysledok. Idem do ,,levitacie,, na dva tyzdne 😁🙌🏻 Nebudem ze nic robit iba sa prechádzať, citat a zdravo papkat. Inak ten ananásovy džús sa kedy ma pit , nepočula si nic o nom?
Daj vediet HCG z krvicky ✊🏻🍀❤️
@emuska888 dakujem tak idem si ho dnes kupit 😀👌🏻🙌🏻
@ryhlopredam17 dám vedieť poobede 🤩, ja som zo 4 ketov dala dva krát embryoglue a zrovna vtedy to vyšlo, možno náhoda, možno pomohlo 😌
@emuska888 ja som zas počula že v deň vkladu zjesť čerstvý ananás, ale ani raz som to neskusila 😀
@ryhlopredam17 neviem ci to ma nejaky ucinok ale tak oproti tomu vsetkemu co sme absolvovali je ten ananas uz len taka malickost co mozeme urobit navyse 🙂)
Ahojte, dnes som bola na krvi a mám 1199hcg 💓
@sasenka6 to nevadi vsetko nad 1000 je super 😍gratulujem 🥳🥳🥳
Mam otazku ste niektorá zaockavana? Alebo ste prekonali covid?
No čo baby? Dnes ste ako na tom? 😊✊
Ja som dnes 7 dni po vklade test som nerobila ale od druhého dňa má vkuse pobolieva podbrusko v strede aj okolo vaječníkov aj kríže tak ktovie čo sa deje
Ja som dnes ešte len druhý deň po vklade a necítim vôbec nič..testovať chcem až budúcu nedeľu na 12.deň, lebo už som toľko tých testov porobila za život, že sa mi do toho ani nechce..
Ja idem zajtra na vklad.
@ryhlopredam17 drzim prsty, hlavne pozitivne myslenie a klud 🍀🍀🍀
@emuska888 ano aj anandovy džús 😅🙂 dakujem 😘
Ahojte dievčatá možno ste niektoré práve v tom ako ja stimulujem 6 ty deň máme odporúčané ICSI keďže mal manžel zlý tvar spermií aj morfologiu a maly počet... chcela som sá opýtať dnes sme mali pohovor s embryologickou a niekedy všetkému dom porozumela...chcem sa spýtať ktorá ste si tým prešla alebo prechádzate kolko oocytov ste si nechali oplodniť keďže nie v každom musí byť vajíčko nechať radšej všetky ale zása čím viacej tým viacej aj peňazí to stojí....a ešte otázka je lepšie si priplatiť monitoring spermií v embryoskope alebo stačí len klasický ... neviem čo je lepšie či to čo je drahšie alebo je to len reklama budem rada keď sa mi ozve nejaka žienka ktorá si tým prešla a da mi rádu ďakujem krásne
@fenakova ahoj, u nás je dg oligo-asthenoteratozoospermia a dali sme si isci na odporúčanie. Oplodniť sme si dali všetky oocyty. Myslím že oocyty sú vajíčka takze neviem čo tým myslíš že nie všade je vajíčko ???? Ja som pri druhom ivf mala 16 oocytov, podarilo sa oplodniť 8 oocytov a nakoniec predĺženú kultiváciu prežili 4 kusy ktoré sme mrazili. U nás je cena za isci jednotná za všetky oocyty, predĺženú kultiváciu sme si priplatili tiež jednotná cena za všetky embrya. Ten embyroskop som ešte nepočula, to je čo ? Ja by som určite dala isci oplodniť všetko čo sa dá

Ahojte som tu nova v sobotu ideme na Ket. Mali sme dve čiarky 26.7. 2021 ale zial sa neudržalo. Teraz mame posledne embyjko a som uz po treťom odbere vajicok. Tak snad bude toto posledne silne az dokonca. Drzime vsetkym palceky.