KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
Ďakujem pekne snáď to všetky dotiahneme do pozitívneho konca 😉😉
@evinku ja nejaký mám doma tak zajtra asi teda skúsim 🤞 vieš čo, čo som čítala z diskusií tak písali niektoré baby že GS mamatest, veľa báb aj z dr max kupuje ja som si kúpila aj ten digitálny clearblue ten že je vraj dobrý tak ten skúsim taký 12 deň asi, zajtra otestujeme čo mám z dr Max test
@evinku ale nekupuj veľa nech netestuješ každý deň :D lebo čím viac kúpiš tým viac budeš testovať :D ja mám doma ten Digi a ten z dr Max viac nemam ani kupovať nebudem, veď budúci pondelok sa dozviem ako to dopadlo 🤞 ako sa dnes cítiš? Zmenilo sa niečo, mne začali také predmenstruacne bolesti v podbrušku aj kríze ma zase Viac bolia 🤷
@janys161 kúpila som dva testy po dva... Dr
Mac... Hneď som aj testla 🙈 a negatívny... Nič na ňom nieje, ani duch... 😔... Viem, že je to skoro, je. To. Dnes len 5 deň... Ale pokušenie bolo... Necítim ja nijak zvláštne... Ako predošlé dní... Takže dúfam a verím, že je všetko v poriadku 🙏🤞... Ty máš krásne príznaky, juuj... Držím palce ✊nech sú tam Koľajnícky ❤️
@evinku nezuufaj to je fakt veľmi skoro, moja kamoška mala pozit. test až na 14 deň keď sa dozvedela z krvi že je to pozit. aj to bol ten digitálny...takze nie že budeš teraz smutná, hlavne kľud 😊 a tak všetko môžu byť lieky vieš ale teda dúfam že tam budú zajtra // a u teba o pár dní tiež 🍀🤞
ahojte dievky moje 🙂 tak ja len oficialne, dnes mi prisli vysledky z krvi - HCG menej ako 1,0 jednotiek, teda sa mi iba potvrdilo to, čo som vlastne už vedela..a vlastne mi už začala aj MS - presne v den kedy aj mala začať.
Tak dievčatá ja sa vám len chcem poďakovať za vase spravy, povzbudive slova - ja som taka, ze v takych "cakacich" obdobiach som netrpezliva a potrebujem si o tom s niekym pisat a delit sa o pocity. Takze som rada, ze ste tu boli aj pre mna a prezivali sme to spolu 🙂 S niektorymi z vas sa (bohuzial) este asi "stretneme" na koňovi .
Tak este raz vám baby,ktoré ste boli uspesne gratulujem a vy ostatné nezúfajte. Ten uzlíček šťastia určite čaká aj na nás a jedného dňa (verim, ze velmi skoro) si tu navzajom oznamime krasne spravy s fotkou s dvoma kolajnicami 🙂 Ja sa toho uz neviem dočkať...Je mi to luto, ze aj po 3 rokoch stále zostáva moja náruč prázdna, ale neklesám na duchu. Stále mám zamrazené tri pipetky s embryjkami, tak verím ,že to ďalšie bude to pravé 🙂
Držte sa !!! 😘

@adrus1991 jooj moja... Si zlatá.. 🤗.. Ďakujem.
Aj si mala ci máš nejaké príznaky? Ako sa cítiš?