KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
@lusya95 ahoj ja idem buduci utorok na prvy ultrazvuk pred KET lieky uz beriem tak som zvedava kedy bude vklad 😁
Ahojte baby 🙂 mate nieco nove? Ako sa citite? Mate nejake "priznaky" alebo nejake novinky? Ja nejako nic, akurat prsia - ale to uz aj pred vkladom, tak to bude progesteronom. A baby, ktore uz mate viac dni po, mali ste aj implantacne spinenie?
Ahojte...ja som bola 8.10 na vklade a vcera na kontrole po 13 dňoch no zial hcg negativne 😟
@no_co_uz ja som necítila až do dnešného dňa nič, (aj to len na chvíľku - pichanie v pravej strane brucha) a pokračujem v "nič necítení" 😂 Myslela som si, že pravdepodobne z toho nič nebude, je to moje prvé KET, takže som čakala, že niečo bude "inak"... Dnes som 8 DPT, šiesty deň som neodolala a spravila si test (som veľmi netrpezlivý človek), vyšiel pozit, spravila som digitálny, že či ozaj a je to tam! 1-2 zasvietilo a ja som skoro odpadla 🙏 Neboj sa, dobre to dopadne! Držím palce! 🍀
@no_co_uz Ahoj, ja som spinila jeden deň. Ten deň bol veľmi stresujuci, tak som sa zľakla ci to nebolo tým. Potom som ďalší deň zvracala 🤢🥴 test som mala pozitívny, ďalší deň som už urobila digi test a bol pozitívny +1-2.
Tiež nič necítim, sem tam mi je nevoľno a sem tam taky tlak skôr na ľavej strane. Držím nám všetkým palce. 🍀😇 Nech sme 🤰🙏❤️.
Ano ..vysadila som lieky cakam na ms...a potom dalsi vklad...ako riesite Pn ked to v praci nieje uplne idealne ...robia gynekologovia problemi ?
@sussah @nina03 ahojte dievcence, ako ste dopadli nakoniec?
@gina6 @lusya95 vy uz coskoro mozete testovat - cakame tie najpozitivnejsie spravy 🍀 🙂
@patus331 nam to testovanie vyjde asi tak plus minus narovnako, ja som bola den po tebe 🙂
Zo dna na den som nervoznejsia ako sa blizi potencialne testovanie 😀 uzijem si este posledne 2 dni sladkej nevedomosti 🙂

@patus331 aha a teda pri prvych dvoch pokusoch si si nepichala fraxiparin/clexan? Lebo ja sice nemam tie speci vysetrenia ale mne dali v CAR automaticky clexan, teda aj ked neni nejake potvrdenie, ze mam problem so zrazanlivostou - viacmenej preventivne