KET - október 2022
Ahojte 🙂 je tu niekto kto ide na vklad v najblizsich dnoch ?🙂 Ze by sme sa podporili 🙂
Ahojte baby 🙂 pripájam sa k Vám ja som mala KET včera, držím všetkým palce nech sa nám to podarí 🥰
Ahojte ja som mala vklad 22.10. 🙂
@sussah vyzerá to skvelo 🤗🤗🤗 ja som mala vklad 12.10 a dnes ráno test a zajtra krv držím všetkým ✊🏻
@00snazilka00 je to tam 🥰 Gratulujem!
@00snazilka00 gratulujeeeem ❤️
@00snazilka00 no ale to su paráááádne kolajnice 🙂 mozes buchat detske sampanske :D
@lusya95 ja testujem zajtra doobedu - uz som pevne rozhodnuta a pomaly uz zbieram vo svojich najhlbsich utrobach odvahu na to 😂 no a inak ja prave preto uz sa chcem aj otestovat aby som sa presne nescvokla 😅
Boze dievcata ja ked tu vidim tieto testy ze vam to krasne vychadza. Uz to musi aj mne vyjst 🙂🙂 musi nam to každej vyjst 🙂 vyzera ze to je silny 🌒🌙
@lusya95 nechodia nahodou do Gynfiv? Tam som sa s tymto stretla a bola som z toho frustrovana, citila som sa len ako dalsi kus. Ked som presla do CAR do Brna tak
to je uplne iny pristup... po vklade som zostala par minut lezat, cely cas hrala meditacna hudba a muz bol po cely cas so mnou.
Blahozelam vsetkym tehulkam, oktober je naozaj plodny mesiac a snad nas pribudne viac. Mna caka vklad v piatok.
@no_co_uz no stále tomu nemôžem uveriť až asi keď pôjdem na sono a uvidím 😍😍🤗 verím že aj vám všetkým sa zadarí 🤗🤗🤗🤗
@00snazilka00 jej gratulujem 🥰🥰 ja som mala včera vklad 🙂
@matka1209 držím ✊🏻✊🏻
Tak som vyskusala a z testu na mna pozera iba jedna palicka 😖
Takže dievčence, ja sa pomaly zmierujem s tým, že je to biochemické, ... testy od včera, t.j na 11 deň slabli, dnes na 12dpt už takmer ani náznak ducha... No čo, v piatok si vypočujem negatívny verdikt z krvi, už som si aj poplakala, aj sa s tým zmierila a ideme ďalej.
Vám všetkým prajem zo srdca, aby ste videli tie vytúžené dve čiarky a aby testy silneli 🙏🍀

@sussah A vraveli ti niečo pri vklade, alebo nie? Ktorý si teraz deň po transfere? Neboj sa, určite to bude dobré, silné embryo sa zavŕta, či si plný mechúr mala, či nie 🙏