KET - september 2023
Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.
@kristiinaz vitaj v našej skupine 😀 držíme palce aj tebe
@kristiinaz vitaj. Drzime vsetky palce aby sa ti podarilo 🙂
@no_co_uz aj ja sa strašne bojím, keby si ma videla, aká som išla vyklepaná na to sono a po ňom ani nevravím. Fakt je to strašne stresujúce všetko a to som si povedala, že nebudem to tak prežívať, aj keby sa niečo stalo, že už proste to budem brať že to tak má byť. Ale nedá sa to.
Ahojte, ja som po 2 neuspesnom KET. Dnes 12 den, v sobotu zacalo krvacanie a kedze bolo coraz intenzivnejsie, vedela som,ze je to zle. Robila som si test, sobota rano pozitivny, ale po dnesnom vysetreni zas negativna sprava, ujalo sa na chvilu co sposobilo slabu pozitivitu a zvysenu hladinu hCG ale nie na dlho, potom zas odislo... :( ako to zvladate? Mna to psychicky strasne nici, su to len 2 neuspesne vklady ale velmi zle to znasam...
@oktober2023 ahoj. Verim ti a viem ako sa citis 😔 mrzi ma , ze ti to nevyslo. Ja mam za sebou uz 3 potraty. Je to strasne, najprv sa clovek tesi, je plny ocakavania a potom kruta realita. Nie je fer, ze sa tolko musime vytrapit kym sa dockame babatka..a pritom pre niekoho je to taka samozrejmost.
@oktober2023 ja som pri prvom ivf mala 3 vklady, z toho 2 neúspešné a ten posledný sa podaril, ale iba na chvíľu, potom som potratila. V druhom ivf sme mali iba 2 embryá, prvý vklad nevyšiel, ale tam mi to ani nejako nevadilo, lebo vtedy akurát začínal kovid a ani sme nevedeli čo bude. No a pre to druhé som si išla až teraz. Takže toto je už môj 5 vklad a dieťa stále nemám.
@oktober2023 a máš ešte nejaké embryjká?
@no_co_uz
presne, niekto nevie ani ako k tomu pride, ked pocujem ako niekto povie ze nahodne tak nechapem.. budem vetit, ze sa raz podari
@anicka329
Je mi luto, ze sa stale nedari...budem drzat palce.
Ano este mam 2, toto je moje prve ivf, obdivujem zeny, ktore ich podstupia viac, lebo cely ten kolobeh je ozaj narocny. Premyslam, ze si dam pauzu a dalsi vklad skusim az v novom roku.
@oktober2023 určite si treba oddýchnuť trošku od toho.
Ja som prave zacala silnejsie spinit tmavocervenu krv 😭😭😭 to snad ani nie je mozne
@no_co_uz ako si dopadla? 🤞 mne zacala slabnut ciarka :(
@lollipop123 od rana ani nic a teraz zase spinenie cerstva cervena krv. Takze to s velkou pravdepodobnostou ide zase raz do hája 😢 ja už neviem čo je so mnou zle. Prirodzene ani raz a po ivf 4x sa podari otehotniet a vzdy to skonci potratom? Uz som z toho uplne nestasna, proste som di vravela, ze preboha uz 3x potratit nie je bežné, tak ze 4x sa mi to uz isto nestane...a ako som zase dopadla 😭 dala som si dycinone a rozmyslam ci sa mi vobec oplati ist na pohotovost, takto skoro nic neuvidia a lieky mam aj doma.
@no_co_uz neviem ci kazdy dava ale prednison asi beries ze? Nemoze byt ze tvojmu telu sa nepaci embryjko? Viem ze niektore chodili na infuzie intrálipidov nech sa im potlaci imunitny system

@no_co_uz Neboj podla mňa si v norme keď sa hcg zdvojnasobuje každých 48-72h 🙂