icon

KET - september 2023

24. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.

no_co_uz
5. okt 2023

bože ale psychika je silná vec. doteraz mi nič nebolo kym som nevidela tu sms-ku a odkedy som si precitala , ze 510 tak zrazu ma aj brucho zacalo boliet , pocit jak na MS atď , na wcku vzdy prvy pohlad na gatky ci krv neni...bože moooj 😕 🙄 😅

larinka7765
5. okt 2023

@lollipop123 môj manžel mi stále rozpráva že v centrách je to biznis s vajíčkami, keď som bola na IVF tak mi brali napriklad 25 vajíčok s toho sa oplodnili 12 a nakoniec dobré boli 5 🤦 moj muž im neverí že zrázu s takého veľkého počtu len toľko ostalo

no_co_uz
5. okt 2023

@larinka7765 25 vajok je dosť. nemas polycysticke vajecniky? svragrina ma tuto diagnozu/syndrom a ona mala mega vela vajicok...akurat, ze neboli velmi kvalitne...oni oplodnovali nieco okolo 30 vajicok a prezilo im 5 DK iba 2 embryjka aj aj to z toho jedno bolo slabučké

larinka7765
5. okt 2023

@no_co_uz ja sa tak pozeram na toaletný že či je všetko v poriadku, ale ja som dostala aj mykózu a volala som do centra tak povedali že kvôli tej kombinacii rano injekce a večer čipky a že si mam robiť rosalgin vyplach tak aj se bojim ale tak keď povedali že môžem tak vedia že mi to neuškodí

larinka7765
5. okt 2023

@no_co_uz neviem nič také mi nezistili ale to je presne ono že tolko vajíčok výberu a zrázu toľko malo ich ostane muž si myslí že im darujeme vajíčka zadarmo a ani otom nevieme a sme darkyne

no_co_uz
5. okt 2023

@larinka7765 ja som mala 7 vajok/oocytov odobratych a mam (teda mala som) z nich 5 embryí, ktore prezili 5 PK

larinka7765
5. okt 2023

@no_co_uz tak to si mala krásne, mne stále brali veľa a prezilo malo 🤦 ale tak ešte mam 4 ale keď mi to teraz nevyjde tak asi nepojdem už tento rok 😞 ja si musím dávať pauzu aspon tak 3 mesiace lebo keby že idem aj na mesiac a opäť nič tak to by bol pre mna tlak

larinka7765
5. okt 2023

dievčatá mam takú zvláštnu otázočku ale boli vas bruško,pod bruškom alebo kríže keď sa ohybate? lebo este rano tak trošku ano keď som sa ohla tak ma pichalo v podbrušku a teraz som spala,zobudila som sa a šla som sa osprchovať a holila som si nohy akoby nič, mám pocit ako by som ani nikde nebola 😞 bola som ohnutá a ani pichnutie nič

no_co_uz
5. okt 2023

@larinka7765 ani nie. Podbrusko raz citim, inokedy nie, ale nezalezi to velmi u mna od predklonu alebo tak

anicka329
5. okt 2023

Baby, mne už asi šibe z toho testovania, poobede som si urobila ešte jeden test a zase slabšia čiarka ako ráno a ešte mám aj také tlaky v bruchu, úplne ako keby som išla menzes dostať..😒

larinka7765
5. okt 2023

@anicka329 neboj sa moja všetko bude v poriadku 🙂 😍 a netestuj už 🙂 počkaj už do pondelka zbytočne sa stresujes🙂

lollipop123
5. okt 2023

@larinka7765 ja mam pichnutie raz ano a raz nie ale viem ze je to z plynatosti. Niekedy to je neznesitelne. To vsetko tie hormony. A potom ked uz je dobre tak aj pichanie sem a tam prestane

no_co_uz
5. okt 2023

@anicka329 asi nam nic ine neostava iba mysliet pozitivne a verit v najlepsie...ale nespinis ani nic take ze?

no_co_uz
5. okt 2023

@lollipop123 vies co aj ja som tak mala, neviem z coho sice ale tiez ma naduvalo.teraz posledne dni je to lepsie.

anicka329
5. okt 2023

@no_co_uz zatiaľ nie...ale bolesti ma trochu znepokojujú

lollipop123
5. okt 2023

Ach dievcata, jedno ocenenie pre nas za tuto nekonecne narocnu cestu. A za to ako to davame 👌 pre tie vonave babatka hocico…

no_co_uz
7. okt 2023

Co mate nove baby?

anicka329
7. okt 2023

Ahojte, môj dnešný test 🙂 včera a dnes sa cítim celkom dobre, už ma začali bolieť aj prsia, ale inak v pohode. Tak som zvedavá na ten pondelok no. @no_co_uz a ty ako sa cítiš?

no_co_uz
7. okt 2023

@anicka329 ja vlastne stale rovnako. Sem-tam citim podbrusko, inokedy nie a to je asi aj vsetko. Prsia bolia,ale fakt iba trosicka.
Test ti teda krasne ztmavol 😊
Ja sa snazim nemysliet na pondelok a vysledky hcg ci budu dobre

anicka329
7. okt 2023

@no_co_uz ani ja nemyslím na pondelok a ani nemám kedy...stále čosi robím, idem teraz trochu poupratovať a navariť čosi.
@no_co_uz
@no_co_uz

no_co_uz
8. okt 2023

@larinka7765
@anicka329
Drzim nam vsetkym silno palce na zajtra 🤞🤞🤞🫶😊
Nech dostaneme vsetky tri dobre spravy a termin na prve sono

anicka329
8. okt 2023

Ďakujem, aj vám dievčatá ❤ nech všetko dobre dopadne 🙂

anicka329
9. okt 2023

Ahojte dievčatá, tak ja nič moc dnes na kontrole. Najskôr doktorka nič nevidela, potom mi postláčala brucho a povedala, že niečo vidí, ale počkáme ešte na krv, že či budem mať ďalšiu kontrolu alebo budem vysádzať lieky...😒 výsledky krvi budú volať až poobede.

no_co_uz
9. okt 2023

@anicka329 kym ti nepridu vysledky krvi, vooooobec sa netresuj , ze nič nevidela...akože to bolo jasné , že nič neuvidí tak skoro...toto presne asi ja som rada, ze u nas sa tak skoro sono nerobi, lebo to akurat zenu vystresuje zbytočne. Testy mas pozitivne, cize krv ti pride 100% pozitivna a uz uvidis s akym cislom hcg.

no_co_uz
9. okt 2023

@anicka329 mne akurat pred par minutami prisla sms-ka s vysledkom hcg....ale este som ju neotvorila. normalne sa bojim pozriet sa 😀

no_co_uz
9. okt 2023

@anicka329 tak som sa pozrela....1650...ked stvrtok 510 a mal by sa kazde dva dni zdvojnasobit, tak som myslela, ze by malo byt uz cez 2000 .... ach..preco nemozem ist raz pekne tabulkovo, aby som sa nemusela stresovat 😒

no_co_uz
9. okt 2023

podla tejto stranky by to malo byť OK...tak snad sa to neberie uplne az tak striktne, ze musi za dva dni, ale snad za 2-3 dni

anicka329
9. okt 2023

@no_co_uz dôležité je, že rastie 🙂

anicka329
9. okt 2023

@no_co_uz ja tiež nečakám žiadne veľké číslo, keďže ešte nebolo nič vidieť.

kristiinaz
9. okt 2023

Ahojte dievčatá , čítam vašu diskusiu a rada by som sa k vám pridala 🙂 Mam za sebou prvý Ket 6.10. tak netrpezlivo čakám s vami a držím vám všetkym palce 😊