icon

KET - september 2023

24. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.

kristiinaz
9. okt 2023

@no_co_uz Neboj podla mňa si v norme keď sa hcg zdvojnasobuje každých 48-72h 🙂

anicka329
9. okt 2023

@kristiinaz vitaj v našej skupine 😀 držíme palce aj tebe

no_co_uz
9. okt 2023

@kristiinaz vitaj. Drzime vsetky palce aby sa ti podarilo 🙂

no_co_uz
9. okt 2023

@anicka329 no snad ano. Na dalsi odber ma uz nevolali, takze ma zase cakaju nekonecne 2 tyzdne do prveho sona a zase na striedacku ina nervozita, ci bude srdiečko 🙂 termin mam 24.10.

anicka329
9. okt 2023

@no_co_uz tak už mi volali, HCG mám 1500 aj niečo presne neviem, ešte teraz som roztrasená z toho. Sono mám až o 2 týždne.

no_co_uz
9. okt 2023

@anicka329 waaau..tak to mas uplne ukazokove 🙂 blahozelam

anicka329
9. okt 2023

@no_co_uz ďakujem, ale ešte nie je k čomu, ešte sa bojím tešiť.

no_co_uz
9. okt 2023

@anicka ako ja nechapem tie moje hodnoty prve, ked som mala take silne testy 🤔 som cakala podobne cislo ako mas ty

anicka329
9. okt 2023

@no_co_uz ale ty si bola skôr na krv nie? Ktorý deň si bola?

no_co_uz
9. okt 2023

@anicka329 ja som bola 13 DPT a dnes 17 DPT
Tak o dost nizsie

anicka329
9. okt 2023

@no_co_uz už nám nič iné nezostáva, len čakať a dúfať.

no_co_uz
9. okt 2023

@anicka329 zase sa zacinam bat 🫣

anicka329
9. okt 2023

@no_co_uz aj ja sa strašne bojím, keby si ma videla, aká som išla vyklepaná na to sono a po ňom ani nevravím. Fakt je to strašne stresujúce všetko a to som si povedala, že nebudem to tak prežívať, aj keby sa niečo stalo, že už proste to budem brať že to tak má byť. Ale nedá sa to.

oktober2023
9. okt 2023

Ahojte, ja som po 2 neuspesnom KET. Dnes 12 den, v sobotu zacalo krvacanie a kedze bolo coraz intenzivnejsie, vedela som,ze je to zle. Robila som si test, sobota rano pozitivny, ale po dnesnom vysetreni zas negativna sprava, ujalo sa na chvilu co sposobilo slabu pozitivitu a zvysenu hladinu hCG ale nie na dlho, potom zas odislo... :( ako to zvladate? Mna to psychicky strasne nici, su to len 2 neuspesne vklady ale velmi zle to znasam...

no_co_uz
9. okt 2023

@oktober2023 ahoj. Verim ti a viem ako sa citis 😔 mrzi ma , ze ti to nevyslo. Ja mam za sebou uz 3 potraty. Je to strasne, najprv sa clovek tesi, je plny ocakavania a potom kruta realita. Nie je fer, ze sa tolko musime vytrapit kym sa dockame babatka..a pritom pre niekoho je to taka samozrejmost.

anicka329
9. okt 2023

@oktober2023 ja som pri prvom ivf mala 3 vklady, z toho 2 neúspešné a ten posledný sa podaril, ale iba na chvíľu, potom som potratila. V druhom ivf sme mali iba 2 embryá, prvý vklad nevyšiel, ale tam mi to ani nejako nevadilo, lebo vtedy akurát začínal kovid a ani sme nevedeli čo bude. No a pre to druhé som si išla až teraz. Takže toto je už môj 5 vklad a dieťa stále nemám.

anicka329
9. okt 2023

@no_co_uz podľa mňa je lepšie, keď sa vôbec nechytí, ako keď sa uchytí a potom odíde, to je fakt veľká záťaž na psychiku.

anicka329
9. okt 2023

@oktober2023 a máš ešte nejaké embryjká?

oktober2023
9. okt 2023

@no_co_uz
presne, niekto nevie ani ako k tomu pride, ked pocujem ako niekto povie ze nahodne tak nechapem.. budem vetit, ze sa raz podari

oktober2023
9. okt 2023

@anicka329
Je mi luto, ze sa stale nedari...budem drzat palce.
Ano este mam 2, toto je moje prve ivf, obdivujem zeny, ktore ich podstupia viac, lebo cely ten kolobeh je ozaj narocny. Premyslam, ze si dam pauzu a dalsi vklad skusim az v novom roku.

anicka329
9. okt 2023

@oktober2023 určite si treba oddýchnuť trošku od toho.

no_co_uz
9. okt 2023

Ja som prave zacala silnejsie spinit tmavocervenu krv 😭😭😭 to snad ani nie je mozne

anicka329
9. okt 2023

@no_co_uz daj si vodu s citrónom alebo ascorutin, ak máš. Nedá sa ti zabehnúť na pohotovosť?

lollipop123
10. okt 2023

@no_co_uz ako si dopadla? 🤞 mne zacala slabnut ciarka :(

no_co_uz
10. okt 2023

@lollipop123 od rana ani nic a teraz zase spinenie cerstva cervena krv. Takze to s velkou pravdepodobnostou ide zase raz do hája 😢 ja už neviem čo je so mnou zle. Prirodzene ani raz a po ivf 4x sa podari otehotniet a vzdy to skonci potratom? Uz som z toho uplne nestasna, proste som di vravela, ze preboha uz 3x potratit nie je bežné, tak ze 4x sa mi to uz isto nestane...a ako som zase dopadla 😭 dala som si dycinone a rozmyslam ci sa mi vobec oplati ist na pohotovost, takto skoro nic neuvidia a lieky mam aj doma.

anicka329
10. okt 2023

@no_co_uz ach, to ma mrzí, ale niekde musí byť problém, ale zas keď máte všetko vyšetrené... a všetky vklady si mala iba z jedného ivf?

no_co_uz
10. okt 2023

@anicka329 ano. No problem niekde bude, akurat nikto nevie kde. Vzdy mi len povedia, ze nam len chyba stasticko 😥 ja uz neviem ako dalej a co robit

anicka329
10. okt 2023

@no_co_uz nemyslím si, že šťastíčko. Keď sa uchytí, len to ďalej nepokračuje, tak by mali zistiť prečo. Iné je je, keď sa vôbec neuchytí. A fraxiparin alebo clexane si nemala aspoň preventívne a štítnu žľazu máš vyšetrenú?

no_co_uz
10. okt 2023

@anicka329 ano clexan picham a endokr. Mam vysetrenu.

lollipop123
10. okt 2023

@no_co_uz neviem ci kazdy dava ale prednison asi beries ze? Nemoze byt ze tvojmu telu sa nepaci embryjko? Viem ze niektore chodili na infuzie intrálipidov nech sa im potlaci imunitny system