icon

KET - september 2023

24. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.

petkocka
14. okt 2023

@no_co_uz a prepac za otazku ale mozem vediet preco kyret ? Pisala si ze krvacas ci nie ?

anicka329
14. okt 2023

@no_co_uz och, to mi je tak ľúto...😪😪

ivett_ka
15. okt 2023

Ahojte dievčatá. Rada by som sa pridala do vašej skupiny. Na KET som bola 27.9. Na 14 DPT som mala pozitivny výsledok HCG okolo 1800. V centre mi povedali že mám prísť na sono až o 3 týždne. Je to strašne dlho to čakanie. Ešte stále ma čakajú viac ako 2 týždne.
Drzim vám všetkým palce ❤️

anicka329
15. okt 2023

@ivett_ka ahoj, aj ja čakám na sono, až za týždeň mám. Ide to strašne pomaly. Ako sa cítiš? Mne nič nie je, tak aj rozmýšľam, či vôbec som tehotná.

lollipop123
15. okt 2023

Ahojte dievcata, moj update, 9 den hcg 150, 11 den gcg 390. Vklad bol 2.10. No a teraz na srdiecko mam ist az 2.11. Tiez mi to pride strasne dlho och :(

ivett_ka
15. okt 2023

@anicka329 ahoj. Tak ja som mala bolesti v podbrusku a krížoch ale uz veľmi nemám. A začali ma trochu bolieť prsia a niekedy bývam extremnen unavena,že zaspím do 21:00 čo som predtým tak vôbec nemala. Napriek všetkému tomuto rozmýšľam tak ako ty,ci som vôbec tehotná. Ale myslím ze je to asi preto čím všetkým sme si prešli. Ja napríklad som.bola aj 2x na IUI a tých negatívnych správ za posledný rok bolo toľko, že proste tomu neviem uveriť že som tehotná.

@lollipop123 Aj ja pôjdem na sono až 2.11.

@anicka329 a @lollipop123 beriete aj nejaké výživové doplnky?

anicka329
15. okt 2023

@ivett_ka ja práveže vôbec nemôžem spať, nikdy som nemala problém so spánkom, zaspala by som aj postojačky a teraz koľkokrát ešte o druhej v noci nespím a potom som cez deň unavená. Ja beriem iba kyselinu listovú, progesterón a pichám si fraxiparin.

anicka329
15. okt 2023

@lollipop123 to máš riadne dlhé čakanie teda. Pre mňa sú tieto 2 týždne čakania na sono nekonečné, po vklade mi to išlo rýchlo, lebo som normálne fungovala, ale teraz sa bojím ísť aj na dlhšiu prechádzku...tak som väčšinou len doma.

vinea86
Autor odpoveď zmazal
lollipop123
17. okt 2023

@anicka329 tak ja mam uz doma jedneho maleho zbojnika, my sme denne vonku, okolo domu je roboty, tak vela neposedim. Ale uz z tych liekov som taka unavena ze ked ho na obed ulozim tak aspon pol hodku si lahnem 🙂 pri nom to nejako leti, az neverim ze som mala pozitivny test 🤔🙈 velmi dufam ze 2.11. tam bude silne srdiecko ❤️ Baby vy nieco citite? Nejake nevolnosti? Ja pri syncekovi som myslim ze az nejaky 7 tt zacala mat stavy na vracanie…

anicka329
17. okt 2023

@lollipop123 ja mám od včera strašne silnú migrénu, takže mi je zle, ale to z tej migrény, ja mávam také, že vraciam aj 3 dni. Včera som celý deň preležala. Teraz mi je už trochu lepšie, ale hlava ma stále pobolieva. A v ústach cítim takú kyslosť, neviem z čoho to je.

jankaabb
Autor odpoveď zmazal
lollipop123
18. okt 2023

@jankaabb ahoj 🙂 kedy si mala KeT? Za aky cas ti robili utz? Tfuj tfuj nech je vsetko ako ma 🤞💪

jankaabb
Autor odpoveď zmazal
ivett_ka
19. okt 2023

@jankaabb aj ja som mala 27.9. KET ❤ ale odber krvi 14 deň a UTZ 3 týždne po pozitívnej krvi, čiže musím ešte 2 týždne čakať 😀

anicka329
19. okt 2023

@jankaabb ja idem teraz v pondelok na sono, budú to dva týždne od pozitívnej krvi, aj vtedy mi robili sono, ale nebolo ešte nič vidno. Teraz to budú už 4 týždne od vkladu.

jankaabb
Autor odpoveď zmazal
jankaabb
Autor odpoveď zmazal
anicka329
19. okt 2023

@jankaabb ja som išla na pn už 3 týždne pred vkladom, chcela som mať kľud. Na pn som stále, ale po vklade som normálne doma fungovala, chodila som so psom na dlhé prechádzky, upratovala som, varila, okolo domu som robila čo bolo treba, na nákupy. Iba som nedvíhala ťažké veci.

anicka329
23. okt 2023

Ahojte dievčatá, tak ja už mám po kontrole, srdiečko bilo, bábätko má 6,3 mm, zatiaľ teda všetko v poriadku, ale beriem to stále a rezervou a rešpektom a ešte sa bojím tešiť. Držím palce aj vám, aby bolo všetko ok ❤

petkocka
23. okt 2023

@anicka329 drzim palce 🙏🍀🥰

anicka329
23. okt 2023

@petkocka ďakujem 🙂

ivett_ka
24. okt 2023

@anicka329 to je super sprava ,držím palce 🍀
Ja este stále čakám na utz do 2.11 😄

anicka329
24. okt 2023

@ivett_ka ďakujem 🙂 to už máš za chvílku

jankaabb
Autor odpoveď zmazal
vinea86
24. okt 2023

Ahojte, aj my máme dnes potvrdenú akciu srdiečka. Držím nám všetkým palce do úspešného konca.

vinea86
24. okt 2023

@jankaabb čo sa týka tých príznakov, mám to presne tak isto. Trošku prsia a sem tam únava. Zatiaľ nič iné

anicka329
24. okt 2023

@jankaabb no mne býva dosť zle, včera som čakala hodinu v centre, kým ma zobrali a myslela, že tam odpadnem, ešte ani sadnúť si nebolo kde. Ale nevadí mi to, vydržím, len aby neboli nejaké horšie problémy.

marinecka95
26. okt 2023

Ahojte baby, ktorý deň DPT vám test ukázal //?

anicka329
26. okt 2023

@marinecka95 mne už na 4-5 deň slabú čiarku, ja som si myslela, že je to ešte z ovitrellu.