KET - september 2023
Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.
Ahojte dievčatá. Rada by som sa pridala do vašej skupiny. Na KET som bola 27.9. Na 14 DPT som mala pozitivny výsledok HCG okolo 1800. V centre mi povedali že mám prísť na sono až o 3 týždne. Je to strašne dlho to čakanie. Ešte stále ma čakajú viac ako 2 týždne.
Drzim vám všetkým palce ❤️
Ahojte dievcata, moj update, 9 den hcg 150, 11 den gcg 390. Vklad bol 2.10. No a teraz na srdiecko mam ist az 2.11. Tiez mi to pride strasne dlho och :(
@anicka329 ahoj. Tak ja som mala bolesti v podbrusku a krížoch ale uz veľmi nemám. A začali ma trochu bolieť prsia a niekedy bývam extremnen unavena,že zaspím do 21:00 čo som predtým tak vôbec nemala. Napriek všetkému tomuto rozmýšľam tak ako ty,ci som vôbec tehotná. Ale myslím ze je to asi preto čím všetkým sme si prešli. Ja napríklad som.bola aj 2x na IUI a tých negatívnych správ za posledný rok bolo toľko, že proste tomu neviem uveriť že som tehotná.
@lollipop123 Aj ja pôjdem na sono až 2.11.
@anicka329 a @lollipop123 beriete aj nejaké výživové doplnky?
@lollipop123 to máš riadne dlhé čakanie teda. Pre mňa sú tieto 2 týždne čakania na sono nekonečné, po vklade mi to išlo rýchlo, lebo som normálne fungovala, ale teraz sa bojím ísť aj na dlhšiu prechádzku...tak som väčšinou len doma.
@anicka329 tak ja mam uz doma jedneho maleho zbojnika, my sme denne vonku, okolo domu je roboty, tak vela neposedim. Ale uz z tych liekov som taka unavena ze ked ho na obed ulozim tak aspon pol hodku si lahnem 🙂 pri nom to nejako leti, az neverim ze som mala pozitivny test 🤔🙈 velmi dufam ze 2.11. tam bude silne srdiecko ❤️ Baby vy nieco citite? Nejake nevolnosti? Ja pri syncekovi som myslim ze az nejaky 7 tt zacala mat stavy na vracanie…
@lollipop123 ja mám od včera strašne silnú migrénu, takže mi je zle, ale to z tej migrény, ja mávam také, že vraciam aj 3 dni. Včera som celý deň preležala. Teraz mi je už trochu lepšie, ale hlava ma stále pobolieva. A v ústach cítim takú kyslosť, neviem z čoho to je.
@jankaabb ahoj 🙂 kedy si mala KeT? Za aky cas ti robili utz? Tfuj tfuj nech je vsetko ako ma 🤞💪
Ahojte dievčatá, tak ja už mám po kontrole, srdiečko bilo, bábätko má 6,3 mm, zatiaľ teda všetko v poriadku, ale beriem to stále a rezervou a rešpektom a ešte sa bojím tešiť. Držím palce aj vám, aby bolo všetko ok ❤
Ahojte, aj my máme dnes potvrdenú akciu srdiečka. Držím nám všetkým palce do úspešného konca.
Ahojte baby, ktorý deň DPT vám test ukázal //?
@marinecka95 mne už na 4-5 deň slabú čiarku, ja som si myslela, že je to ešte z ovitrellu.

@no_co_uz a prepac za otazku ale mozem vediet preco kyret ? Pisala si ze krvacas ci nie ?