KET - september 2023
Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.
@sedmickasedem Tak tak treba si uzivat domacu pohodu a pekne v klude 😊
@kristiinaz a ako sa cítiš? Nejaké nové pocity? 😊
@sedmickasedem Ahoj 🙂 citim sa dobre , pocitujem take mierne pichanie v podbrusku ale snazim sa nejak nepozorovat 🙂 uvidime o par dni 😁
Ahojte dievčatá, to s tou PNkou alebo oddychom doma je správne rozhodnutie ;) máte na ňu nárok, veľa ste investovali a prežili po mnohých stránkach, netreba riskovať, hoc máte pohodovú prácu, ale kolektív je kolektív a ľudia sú nepredvídateľní :D s kolegyňou, s ktorou 5 rokov vychádzam, sa dokážem pohádať až sa trasiem :D a toto mi veru netreba 🤭😬
@vinea86 áno, presne tak, od zajtra dovolenka celý týždeň 😊 počas roka som vždy túžila po tom, ako by som si priala byt par dni doma a len tak nič nerobiť, pozrieť si niečo dobre v teplucku v posteli 😃 tak teraz je ta najvhodnejšia chvíľa a doprajem si. Aj keď určite takto doma pri nič nerobeni mi čas pôjde pomalšie 😊 myslite, ze keď idem zajtra na vklad, tak cez víkend by mi už test mohol niečo ukázať, ak som mala 5 dňovú kultiváciu? Či mám radšej čakať 😃😃 ja som nedočkavec nedočkavý
@sedmickasedem ja som tiež mala vklad v pondelok a v piatok už som mala slabú čiarku na teste, ale ja som si myslela, že je to ešte ovitrelle.
@sedmickasedem pri prvych vkladoch, keď som ešte testovala, som mala na piaty-šiesty deň viditeľnú čiarku. Čiže, kľudne testuj, ale nevešaj hlavu, ak nič neuvidíš, ja som tento vklad mala na 14. deň HCG 330, údajne stúpa rýchlo, tak si myslím, ze by mi na 5. deň druhú čiarku neukázalo. Testy som nerobila.
@anicka329 toho sa bojím aj ja, lebo mne zvykol ukazovať ešte na 10ty deň 🫤 aleee v podstate by som to asi zistila, keby sa testujem nejaké tri dni po sebe, či ta čiarka slabne a je to Ovitrell alebo silnie 😊
@vinea86 ďakujem, tak skúsim cez víkend a nechám sa prekvapiť. Verím, že to bude s dobrým koncom ako u vás dievčatá 😊
@sedmickasedem no my s Anička329 sme príklad toho, ze ona mala na 14.deň HCG 1500 a na ten cca piaty keď testovala mala slabú čiarku a ja pri 330 HCG by som nemala podľa mňa ani tu slabú čiarku. Preto si ja osobne myslím ze od toho 10teho dňa by to už malo byť na teste vidno, pokiaľ je to pozitívne, skôr nemusí ;) a silno držím palce, nech Vám všetko dobre dopadne. Aké máte pocity?
@sedmickasedem môžeš skúsiť teraz pár dní po sebe a čiarka by mala slabnúť a kedy ti ho pichli?
@sedmickasedem Ahoj 🙂 tak ako ? Uz mas po vklade ? Velmi ti drzim palce 😊
@vinea86 je to individuálne, to je pravda 😊 napr pri malom sme tiež začali chodit do CAR a tam nám povedala doktorka presný deň styku a mala som na 8my deň slabučku ciarocku 😊skúsim teda od toho víkendu každý deň a budete so mnou lúštiť, či tam niečo je alebo nie. Veľmi potrebujem takuto oporu, som rada, že existujú takéto skupinky, kde sa môžeme o tom porozprávať ☺️
@anicka329 ja som si pichala minulú stredu, preto by už snáď cez ten víkend mohol byt z tela von. Ale ono to asi záleží aj ako veľa pijeme, že?
@kristiinaz ahoj ❤️ áno áno som po tom, mám super pocity, teším sa, že už je po tom a som zvedavá na výsledok. Pýtala som sa na kvalitu toho embrya a nemali v papieroch poznačené, len že sa už začalo otvárať samé z obalu, že predpokladá, že je asi tej Ackovej kvality. Tak už sa len modlim za nás všetky 🙏
@kristiinaz anooo ja to vidím ❤️ juchuuuu vyzerá to byt na dobrej ceste, dnes si 5 deň po, že?
@sedmickasedem Super tiez sme mali hatchujucu blastocystu , taka co sa dostava von z obalu 😊 drzim ti moc palce 😊
Ano som 5dpt 😁 tak snad to nie je nejaky falosny duch 😁 ale urobila som obi dva co boli v baleni lebo som nemohla uverit vlastnym ociam jeden rano a druhy okolo 12 😊 okolo 12 bol tmavsi 😊
@kristiinaz tieto presne názvy ešte neovladam 😃 ja som sa veľmi bála, aby sa jej nič po rozmrazeni nestalo, lebo som čítala kadečo, tak ma moc potešili 🥰 verím ti, ja som presne takáto istá, tiež by mi to nedalo a keby som videla nejaký náznak čiarky, za par hodín by som testovala zas. Sú to proste emócie šťastia 😊 a aj máš nejaké nové pocity alebo sa cítiš rovnako?
@sedmickasedem Z toho rozmrazovania som mala aj ja strach ale vraj je velmi mala pravdepodobnost ze by sa nieco pokaslalo tak som tomu verila , ze sa urcite nic nestane 😊
Presne to sa neda vydrzat, stale som si hovorila , ze vydrzim aspon do 7dpt no nedalo mi to 😁
Vies co stale rovnako nic zvlastne , prsia ma nebolia len troska podbrusko ale v noci ma oblieval studeny pot a pretrvava to do teraz 😁
@sedmickasedem tak to máš presne tak isto ako ja, v stredu som pichala ovitrell, potom v pondelok bol vklad a v piatok som testovala, to bolo 9 dní po pichnutí a 5 deň po vklade 🙂
@kristiinaz anoo, viditeľná čiaročka, nech len pekne tmavne 😉
@vinea86 Ďakujem 😊 dufam , ze to dobre dopadne 😊
@kristiinaz ja som sa na to pýtala sestričky po telefóne a povedala, že to je veľmi mala šanca, že by sa pri rozmrazeni embryu niečo stalo, že mu môžu odumriet nejaké bunky, ale že to tiež nevadí 😊 aj dnes sa planujes testovať? Máš rovnaké testy? Nech porovnáme 😃

@kristiinaz určite dockas! Ani len nepochybuj 😊 vyborne si sa rozhodla, treba si oddýchnuť doma a ešte keď máš takúto náročnú prácu. Ja ostávam tiež od pondelka doma celý týždeň. Ja pracujem síce z domu, nie je to stresová práca, ale mám ešte nejakú dovolenku, tak som si povedala, že si po vklade oddýchnem aj ja 😊