icon

KET - september 2023

24. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.

no_co_uz
29. sep 2023

@larinka7765 ja som dnes bola v CAR po prvu davku igamplie. Mala som ju zacat brat skor, ale som na to zabudla 🙄 tak snad to nebude vadit

anicka329
29. sep 2023

Ahojte, ja som si dnes ráno urobila test a je tam slabá čiarka, ale to je ešte z ovitrell, pichnutý som ho mala pred 9 dňami...tak skúsim ešte asi v nedeľu, aj keď cítim, že z toho nič nebude...

no_co_uz
29. sep 2023

@anicka329 jeeeej 😍 prečo si myslíš, ze je to este ovitrelle? ja po ET som uz po 5 dnoch od pichnutia ovitrelle mala biely test....ja verim, ze to uz je babatko 🙂

anicka329
29. sep 2023

@no_co_uz všade čítam, že sa drží 10-12 dní v tele, tak neviem, asi každému inak. Musím ešte počkať.

no_co_uz
29. sep 2023

asi hej, kazdemu inak...ale 9 dni uz je dlhooo 😎 to bude už mimčoooo

petkocka
29. sep 2023

@larinka7765 ďakujem . Ja vas asi aj opustím lebo u mna sa tentokrát zázrak nekoná . Od vecera mam tmavú krv na papieri pri utreti , dnes som bola na krvi kvoli progesteronu ale uz poznam svoje telo a viem ako mi bolo pri malej . Ja mam ročne dievčatko ♥️držím vam vsetkym palce ♥️

no_co_uz
29. sep 2023

@petkocka ☹ och. a uz nie je co zachranovat?

petkocka
29. sep 2023

@no_co_uz no ja som realista , mam zajtra dostat a od vcera večere mam trosku krv tmavú , rano som skúsila teda test a je jednoznačne negatívny . Doktor ma síce poslal na krv kvoli progesteronu ale myslim ze uz je to zbytocne . Ale tak bola som ..no povedala som nech mi vezmú hcg aj nech vieme . Ja si ale myslim ze je to stratené . Nejako som s tym okej , ani vo februári nam to nevyslo . Vtedy mala malá pol roka . Ona nam vysla nastastie na 1x , čiže ja už svoj poklad doma mam ♥️vam vsetkym drzim palce ♥️

anicka329
29. sep 2023

@no_co_uz keby si tak mala pravdu ❤

no_co_uz
29. sep 2023

@anicka329 ja som si chcela dnes po 2 dnoch urobit zas test, ale tolko vody som pila + kavu, ze mam moc ako vodu, tak z takeho sa bojim testovať 😅

larinka7765
29. sep 2023

@no_co_uz tak momentálne som na izbe v centre a cekam na transfer len som chcela vkladať 2 embrya a oni rozmrazili len jedno 🙄že si nevšimli že chcem dva ale tak nevadí ale škoda lebo pri dvoch by som mala väčšiu šancu že sa chytí aspoň jedno 😞

larinka7765
29. sep 2023

@anicka329 to už bude babetkooo 😍

anicka329
29. sep 2023

@larinka7765 držím palce, nech to vyjde aj s jedným ❤

anicka329
29. sep 2023

@no_co_uz 😁😁

no_co_uz
29. sep 2023

@larinka7765 neboooj, nemas o nic mensiu sancu na uspech 😊

larinka7765
29. sep 2023

ďakujem vám dievčatá 😍 akurát mám po zákroku a ešte lezim na izbe 30 minut a potom šup domov 😉

larinka7765
29. sep 2023

dievčatá máte nejaké rady čo by mohlo zvýšiť šancu? ja som počula že po vklade je dobrý ananas papať aspoň tri dni kvôli vitamínu bromelin na lepšie uhniezdenie tak chcem poslať potom kúpiť muža at mi kúpi 😉

no_co_uz
29. sep 2023

@larinka7765 ja som pila ananasovy dzusik a vankus pod nohy...realne neviem ci to moze nejak pomoct, ale dala som si 😅 ...a este pit vodu, byt hydratovana + doplny vyzivy nejake - ale to uz asi beries si myslim (ja mam femibion,kys. listovu + Dčko - z krvi mi vyšlo,ze mam malo vit. D)

anicka329
29. sep 2023

@larinka7765 ja pijem ananásovú šťavu z Tesca takú chladenú, začala som už pred vkladom asi 2 dni a pijem to stále, strašne mi to chutí a zlepšilo sa mi trávenie po tom. Tak ak to nepomôže k tehotenstvu, tak aspoň na toto 😀😀 Chcela som užívať aj bromelain, to je tiež výťažok z ananásu, ale v lekárni ho nemali a objednať už som ho nestihla, tak aspoň tú šťavu pijem.

larinka7765
29. sep 2023

ja už mám dievčatá po všetkom a ideme domov s mužom 😍 je vo mňa radosť aj trošku obavy ale psychicky by som asi ďalšie sklamanie nezvladla 😞 takže musím mať len dobré myšlienky a užívať si to 😍 a ano ja berem už dlhšie kyselinu listovú a taky vitamín D lebo som ho mala malo ale vitamin D už beriem zhruba 2 mesiace

larinka7765
29. sep 2023

dievčatá aké beriete tabletky čo vám prepisali? ja mam rano injekcie do brucha prolutex na obed anopyrin tabletlu a večer do pošvy amelgen čipky

no_co_uz
29. sep 2023

@larinka7765 ja mam estrofem 2-2-2, amalgen 1-0-1 a clexan 0-0-1

larinka7765
29. sep 2023

@no_co_uz a fungovala si po vklade normálne? nemyslim teraz že si behala alebo športovala 🤣 ale take normálne vecí že navariť,prechadzka atď. lebo na dneska navarené mám a chcem ísť teraz po ceste do obchodu ale veci nebudem zdvíhať nič len či môžem normálne chodiť či radšej len ležať aspoň tri dni lebo som už niekedy skúšala aj tak aj tak a stále nič

no_co_uz
29. sep 2023

@larinka7765 tak aspon dnes si daj klud. od zajtra uz mozes fungovat, ale tak opatrne a nenamahaj sa. len nevyhnutne...pokial viem tak 5 dnove embryjko by malo byt zakusene do 48 hodin cca...tak aspon na tu dobu..potom uz fungovat normalne.. ja som si dala 2 dni netflix maraton :D

no_co_uz
29. sep 2023

@larinka7765 ja som si akurat spravila test druhy - a neni ciarka silnejsia vobec 😔 rovnaka aka bola predvcerom. mala byt tmavsia :( tak neviem teraz...dufam, ze je to len preto, ze som mala menej koncentrovany moč ...joj na frasa som sa testovala, akurat aby som si stres spravila

larinka7765
29. sep 2023

@no_co_uz neboj sa moja všetko je dobre a babetko v tebe rastie 😍 tak test by sa mal robiť ráno keď vstanes

anicka329
29. sep 2023

@no_co_uz a mala si tú istú značku testu? Ja som teraz tiež urobila ešte jeden test, lebo mi poobede zostalo tak zle, ako keby som skysnuté mlieko vypila a zdá sa mi, že je čiarka silnejšia, ako bola ráno. Ale nechce sa mi tomu veriť, že by sa to podarilo...

no_co_uz
29. sep 2023

@anicka329 no ja som rano bola v CAR tak hned som nerobila, a potom uz po kave a vode som mala moč ako vodu tak som tiez nechcela, tak zato az poobede som robila. Aaaaa jasne , ze sa podarilo 😊

Ja som si dneska inak tak kychla silno, ze ma tak zabolelo v podbrusku, ze az. A potom este asi hodinu ma bolelo.

@larinka7765 no vies co inak u mna doteraz nikdy nikdy neplatilo, ze z prveho ranneho mocu bol najsilnejsi test - stale az z druheho/tretieho som mala silnejsiu ciarku

larinka7765
29. sep 2023

dievčatá kolko dni po Ket máte ísť na krv? dakedy som chodila 14 dni po a teraz už mám ísť 10 den po nieje to skoro? vklad 29.9. a krv 9.10.

no_co_uz
29. sep 2023

@larinka7765 ja som mala 22heho a krv mam prist 5.10.