KET - september 2023
Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.
dievčatá som 3DPO ale od vkladu ma bolia kríže a pod bruškom a ťažšie sa mi dýcha ale iba keď chodím 😞 dva dni som skoro stále ležala len take menšie prechádzky po byte a dneska sa snažím niečo porobiť pozametať atď ale dajak sa to nedá 🤦 trošku spravím a začne bolieť chrbát a kríže je to normalne? predtým som nič také nemala tak neviem
@larinka7765 no mna krize neboleli...ale asi je to normalne...ked sa v panve niečo deje tak to asi ma vplyv aj na okolité veci...mna napr. pobolievaju bedrove klby
@no_co_uz to aj mna leva strana sem tam ale už to trošku prešlo teraz cítim zase podbruško,dúfam že to je dobré znamenie 🙂
Dneska je 10 dni od vkladu ked neratam den vkladu .. test negativny a dnes sa mi rozbieha ms .. zajtra idem na krv ale uz som nejak tusila, ze to nevyslo koli spineniu co pretrvavalo ..
@ibex6 je mi to ľúto 😞
@larinka7765 áno, bolesť krížov je normálna, mňa bolia, ale nie nejako veľmi, mňa zas bolí bedrový kĺb ako píše @no_co-už a nikdy predtým ma to nebolelo. Mne je stále zima a skoro vôbec sa nepotím, aj teraz ležím na terase na slniečku, pijem kávu a je mi zima 🙈
@anicka329 ja keď ležím tak je to ok nič mi nieje ale keď sa postavim a chodím tak potom to začne bruško, kríže a prsia už bolia viac a viac
@larinka7765 ja som dnes ani netestovala, nemám testy, až zajtra pôjdem kúpiť, takže ani neviem na čom som...
@anicka329 akurát som sa chcela opýtať či si testovala 🙂 a aký deň si už?
@no_co_uz ako sa máš? ako sa cítiš? 🙂 testovala si?
@larinka7765 ano dnes som testovala, viacmenej mi pride test rovnaky ako v sobotu - prikladam foto...akurat velmi zle sa mi testuje - neviem ci je to uz tehotenstvom alebo len tym, ze sa snazim trosicku viac pit, ale velmi casto chodim na wc..takze skoro vzdy mam moč ako vodu, teda sa mi malokedy da testovať.
Inak sa citim furt rovnako, sem-tam pichne v podbrusku, inak nič.akurat dnes cez den som bola docela unavena a teraz vecer som kopka nervov, kazda prkotina ma mega rozculuje 😁
@larinka7765 a ty ako planujes? od kedy chces zacat testovat? 🙂
@no_co_uz neviem, zajtra mi príde kurier s testami ale bojim sa ešte je to skoro nie? zajtra budem 4 dny
@larinka7765 no to uz zavisí od toho aká si odvážna 🤣
@larinka7765 a mala si aj ovitrelle? Lebo ten sa môže držať v tele aj 10 dní. Ja som skúšala prvý test na 4 deň, ale ja som mala ovitrelle, tak som iba chcela vedieť, či ho ešte mám v tele.
@anicka329 mala som ovitrelle ale tak už prešlo 11 dni tak si myslím že už vo mne není 🙂
dobré ráno dievčatá 🙂 potrebovala by som trošku podporiť lebo už začínam rozmýšľať že čo keď to nevyšlo 😞 viem že je ešte skoro na závery ale tak prvé tri dni som mala bolesti pod bruškom a kríže a dneska už dajak nič necítim okrem pŕs to ma bolia a mam ich citlivé ,tak chápete že začínam špekulovať že čo keď to nevyšlo 😞
@larinka7765 ja ta podporim tak, ze pozri si spravy zo zaciatku naseho vlakna odomna. Som si bola ista ,ze to nevyslo skoro 100percentne. Neboj sa , ziadne pocity neznacia ,ze to nevyslo. A navyse od hromady zien v inych diskusiach som videla , ze mali pomaly vseeetky priznaky ake existuju a nic z toho nakoniec nebolo. Ale chapem ta ,ze mas z toho pocity ako na hojdacke, ja som tiez kazdu hodinu myslela inak. 🙂
@no_co_uz už som čítala od začiatku rano 🙂 a strašne si prajem aby som konečne videla na teste //
@larinka7765 ja som robila dnes z prveho mocu test a ciarka mi pride slabsia ako vcera a sobotu 🤔 tak snad to nic neznamena. Asi ani nieje dobre robit casto testy, lebo sa clovek len stresuje.
Zajtra by ti teoreticky mozno uz nieco ukazalo - aj ked kazda sme ine.
@no_co_uz asi to je skoro ale určite to vyskúšam 🤣 ja som taká nedočkava 🤣 a neboj sa, máš tam dve čiarky? máš tak viac nerieš 😍 ale popravde je toto všetko na psychiku 😞 prvý sa pozeráme či to vyšlo, potom testujeme a pozeráme testy či to je všetko ok a potom zase čakanie na krv a či sa hladina zvyšuje, potom zase čakať na ultrazvuk 🤦 to je na psychiku toto 🤣 mali by otvoriť také centrum kde po zákroku si nás tam nechajú aspoň dva týždne a sleduju ci je všetko ok a potom nas pustia domu tehotné 😍
@larinka7765 tak to už môžeš skúsiť 🙂

@anicka329 kolky DPT teraz si? Nie iba nejaky 5? To su potom fajn ciarky. Niesu to uz duchovia