KET - september 2023
Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.
dobré ráno dievčatá 🙂 @no_co_uz myslím na teba🙂 potom napíš výsledok 🙂
už som s toho dievčatá na nervy 😡 mám pocit že to vyšlo citim sa inak myslím že je to ok, ale keď si robím test tak stále negatívny 😡😞 viem že e 6 dpo s testom citlivosťou 25 je asi skoro ale tak potešil by ma aspoň nejaký duch 😞 dneska mi prišiel clear blue dig.test s citlivosťou 25 🤣🤦 tak preistotu ho ani radšej ešte nerobim
@larinka7765 hehe 😅 zase 25ťku sa ti podarilo objednať ? 😂 no nevadi..tak ukaze trosicka neskor..na dobré sa čaká 🙂 ja som akurat dosla domov a budem cakat sms-ku z labaku 🙂
No prisla mi hodnota HCG....510 na 13 DPT ...troska som asi sklamana, resp. ma prepadol trocha strach, ze je nizke....predtym som mala vyssie hodnoty na takyto den a nevyslo to ... v pondelok idem na odber cislo dva ci rastie ako ma ...ale bojim sa 🫣 aj ked sestricka vravela, ze je to dobra hodnota a ma to kazdy individualne
Fakt som cakala, ze bude nad 1000 a ked som otvorila sms, tak mi zamrzol usmev
@no_co_uz máš krasnou hodnotu 😍 už som čítala ako niektoré ženy mali okolo 200 a všetko dobre dopadlo 😍 neboj sa všetko bude v poriadku 😍
@larinka7765 ja dufam, ze to tak bude....ale zovrelo ma uplne vo vnutri...ja uz nechcem dopadnut tak ako v minulosti, toto sa mi predsa nemoze stat uz 4ty krat 😔 To uz by som fakt mala pocit, ze je asi cely vesmir proti mne
@no_co_uz ja som mala na ten 12 den 220 a mam zdraveho synceka 🙂
Dievcata, nie je to moje prve KET, mam uz aj doma z jedneho synceka, ale zabudla som ake som mala predtym priznaky. Ja som mala vklad 2.10. Viem ze je to individualne ale co pozorujete ine?
@lollipop123 vitaj medzi nami 🙂 myslíš príznaky po KET?
@larinka7765 tak to ideme všetky tri 😀
@lollipop123 ahoj. mozem ta troska vyspovedat? teda 12ty DPT si mala 220 a vkladali ti 5 dnovu blastocystu?? a este sa chcem opytat, akciu srdiecka si mala v takom standardnom case/tyzdni alebo neskor ?
@anicka329 dúfam že sa k vám pripojím a budem mať tiež pozitívne výsledky 😍
@no_co_uz ahoj kludne 🙂 na kontrolu srdiecka som sla 2 tt po krvi na hcg a bolo uz pekne viditelne. Cize ziadny posun. Vlkadali mi 5 dnocu hatchovanu blastocystu vtedy. V ten den som sj citila pichnutie ako by sa zakusla. To si jedine pamatam. Teraz som tiez mala 5 dnovu ale este nebola hatchovana tak som si dala asist hatching aj lepidlo. Nakolko den pred transfeeom rozmrazili dve embryja a vraj ani jedno nebolo potom vitalne. Stalo sa to uz niektorej? Skor si myslim ze museli zle rozmrazovat lebo embryja zvyknu na 95% prezit tento proces hlavne ked su pekne dobre. 😥
@larinka7765 určite áno 🥰
@lollipop123 ani spinenie ani nič si nemala hej? ja nespinim co ma aspon troska ukludnuje...dakujem ti, ozaj sa citim lepsie po tvojej skusenosti 🙂
mne vkladali 2 embryjka raz...s tym , ze jedno bolo slabsie druhe pekne silne...a nedopadlo to...mozno to slabsie so sebou stiahlo aj to druhe.
@anicka329 už som našla tabultku na tehotensky mlu takže už si nerobím starosti že mi ten 25 nič neukazuje 🤣
@larinka7765 a este budes testovat, ci uz si pockas rovno na tu krv? 🙂
ešte len zajtra budem 7 dní takže ešte mam na testovanie čas 🙂
@no_co_uz ako sa poznam tak vyskúšam v sobotu rano ten digitálny keď uz som ho kúpila 🤣 a potom už počkám na pondelok na krv 🙂

@no_co_uz veď áno alebo, či nie je mimomaternicové. Bože, ja som dnes malá taký stres kvôli robote...teraz sa bojím, čí bude všetko ok 😒