icon

KET - september 2023

24. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto podstupil KET teraz v septembri a chcel by sa podelit o nejake rady, postrehy pripadne sa podporit, ked nas tu bude viac ? Mam za sebou dve stimulacie, minuly mesiac odlozeny vklad koli nedostatocnej sliznici, dva krat neuspesny ET a toto je moj prvy KET.

anicka329
4. okt 2023

@no_co_uz veď áno alebo, či nie je mimomaternicové. Bože, ja som dnes malá taký stres kvôli robote...teraz sa bojím, čí bude všetko ok 😒

larinka7765
5. okt 2023

dobré ráno dievčatá 🙂 @no_co_uz myslím na teba🙂 potom napíš výsledok 🙂

larinka7765
5. okt 2023

už som s toho dievčatá na nervy 😡 mám pocit že to vyšlo citim sa inak myslím že je to ok, ale keď si robím test tak stále negatívny 😡😞 viem že e 6 dpo s testom citlivosťou 25 je asi skoro ale tak potešil by ma aspoň nejaký duch 😞 dneska mi prišiel clear blue dig.test s citlivosťou 25 🤣🤦 tak preistotu ho ani radšej ešte nerobim

no_co_uz
5. okt 2023

@larinka7765 hehe 😅 zase 25ťku sa ti podarilo objednať ? 😂 no nevadi..tak ukaze trosicka neskor..na dobré sa čaká 🙂 ja som akurat dosla domov a budem cakat sms-ku z labaku 🙂

no_co_uz
5. okt 2023

@anicka329 ako sa ti vyvijaju testy? Pekne tmavnu? 🙂 pochval sa

anicka329
5. okt 2023

@no_co_uz testujem ako blázon 😂😂 tie vrchné sú top test z dm a ten spodný je mama test z dnešného rána a ten sa mi zdá slabší ako ten posledný top test. Tak neviem no. Dnes som 10 deň po vklade.

no_co_uz
5. okt 2023

@anicka329 jeeej ale ved pekne tmavnu, je tam vidno pekny progres 😊 supeeeer

anicka329
5. okt 2023

@no_co_uz naživo sú ešte o kúsok tmavšie, ale nedá sa to dobre odfotiť ☺️

no_co_uz
5. okt 2023

No prisla mi hodnota HCG....510 na 13 DPT ...troska som asi sklamana, resp. ma prepadol trocha strach, ze je nizke....predtym som mala vyssie hodnoty na takyto den a nevyslo to ... v pondelok idem na odber cislo dva ci rastie ako ma ...ale bojim sa 🫣 aj ked sestricka vravela, ze je to dobra hodnota a ma to kazdy individualne
Fakt som cakala, ze bude nad 1000 a ked som otvorila sms, tak mi zamrzol usmev

larinka7765
5. okt 2023

@no_co_uz máš krasnou hodnotu 😍 už som čítala ako niektoré ženy mali okolo 200 a všetko dobre dopadlo 😍 neboj sa všetko bude v poriadku 😍

no_co_uz
5. okt 2023

@larinka7765 ja dufam, ze to tak bude....ale zovrelo ma uplne vo vnutri...ja uz nechcem dopadnut tak ako v minulosti, toto sa mi predsa nemoze stat uz 4ty krat 😔 To uz by som fakt mala pocit, ze je asi cely vesmir proti mne

anicka329
5. okt 2023

@no_co_uz veď to máš super hodnotu, mávali baby aj nižšie, aj okolo 200. Nemusíš mať hneď 1000, každému to inak stúpa 🙂 ja som zvedavá ako dopadnem v pondelok, nemám radšej žiadne očakávania a už sa psychicky pripravujem, že sa budem musieť vrátiť do roboty 😒

no_co_uz
5. okt 2023

@anicka329 no ja googlim a vsade citam baby, ze 1200, 1600 atd .... :( tak preto mam obavu

lollipop123
5. okt 2023

@no_co_uz ja som mala na ten 12 den 220 a mam zdraveho synceka 🙂

lollipop123
5. okt 2023

Dievcata, nie je to moje prve KET, mam uz aj doma z jedneho synceka, ale zabudla som ake som mala predtym priznaky. Ja som mala vklad 2.10. Viem ze je to individualne ale co pozorujete ine?

anicka329
5. okt 2023

@lollipop123 vitaj medzi nami 🙂 myslíš príznaky po KET?

anicka329
5. okt 2023

@no_co_uz čítala som v skupine IVF, že mali aj 1300 a nakoniec to aj tak nedopadlo dobre 🙂 ešte nevešaj hlavu, uvidíš v pondelok.

no_co_uz
5. okt 2023

@anicka329 no ano, ja viem, ze to nemusi nic znamenat a vsetko moze byt OK, len sa mi asi dalsie dni bude troska "tazsie dychat".....takze v pondelok idem vlastne na HCGčko obe

anicka329
5. okt 2023

@no_co_uz áno, aj ja idem, ešte na to nemyslím, tieto dni mi akosi idú rýchlo, stále čosi mám

larinka7765
5. okt 2023

@anicka329
@no_co_uz i ja jdu v pondelok na krv 🙂 ale mne to vychádza 10 deň takže aj keď sa to podari čo si nemyslím tak moje hcg bude maličké keď to bude len 10 deň

anicka329
5. okt 2023

@larinka7765 tak to ideme všetky tri 😀

no_co_uz
5. okt 2023

@lollipop123 ahoj. mozem ta troska vyspovedat? teda 12ty DPT si mala 220 a vkladali ti 5 dnovu blastocystu?? a este sa chcem opytat, akciu srdiecka si mala v takom standardnom case/tyzdni alebo neskor ?

larinka7765
5. okt 2023

@anicka329 dúfam že sa k vám pripojím a budem mať tiež pozitívne výsledky 😍

lollipop123
5. okt 2023

@no_co_uz ahoj kludne 🙂 na kontrolu srdiecka som sla 2 tt po krvi na hcg a bolo uz pekne viditelne. Cize ziadny posun. Vlkadali mi 5 dnocu hatchovanu blastocystu vtedy. V ten den som sj citila pichnutie ako by sa zakusla. To si jedine pamatam. Teraz som tiez mala 5 dnovu ale este nebola hatchovana tak som si dala asist hatching aj lepidlo. Nakolko den pred transfeeom rozmrazili dve embryja a vraj ani jedno nebolo potom vitalne. Stalo sa to uz niektorej? Skor si myslim ze museli zle rozmrazovat lebo embryja zvyknu na 95% prezit tento proces hlavne ked su pekne dobre. 😥

anicka329
5. okt 2023

@larinka7765 určite áno 🥰

no_co_uz
5. okt 2023

@lollipop123 ani spinenie ani nič si nemala hej? ja nespinim co ma aspon troska ukludnuje...dakujem ti, ozaj sa citim lepsie po tvojej skusenosti 🙂
mne vkladali 2 embryjka raz...s tym , ze jedno bolo slabsie druhe pekne silne...a nedopadlo to...mozno to slabsie so sebou stiahlo aj to druhe.

larinka7765
5. okt 2023

@anicka329 už som našla tabultku na tehotensky mlu takže už si nerobím starosti že mi ten 25 nič neukazuje 🤣

no_co_uz
5. okt 2023

@larinka7765 a este budes testovat, ci uz si pockas rovno na tu krv? 🙂

larinka7765
5. okt 2023

ešte len zajtra budem 7 dní takže ešte mam na testovanie čas 🙂

larinka7765
5. okt 2023

@no_co_uz ako sa poznam tak vyskúšam v sobotu rano ten digitálny keď uz som ho kúpila 🤣 a potom už počkám na pondelok na krv 🙂