Koľko vás stálo IVF s darovanými vajíčkami?
Ahojte,kolko vas vyslo Ivf s darovanymi vajickami? Ja idem do Brna...Vychadza mi to 6 tisic...
@majoranka24 tak to je smola. A na akú kliniku chodíte?
@neonka123 My sme boli v Unice.
@neonka123 dakujem...
Dobry deň, bohužiaľ aj my sme sa dostali do situácie že sa rozhodujeme ako ďalej. Už dlho sú nám ponúkane darovane vajíčka alebo celé embryo. Posledné IVF bolo v reprofite a teda tam si aj zisťujem podmienky pre darocane vajicka. V cenniku je suma 110 000 kč čo je v prepočte cca 4tisic eur. Chcela by som vedieť čo všetko sa ešte platí naviac že sa to dokáže vyšplhať o 2 tisícky naviac. Ďakujem za akékoľvek info 😊
@neonka123 ahoj, máš skoro rovnaký prípad ako ja :(no len my stále uvažujeme, ci to ešte nemám skúsiť s vlastnými vajíčkami. Dvakrát sme absolvovali neúspešne IVF. Rýchle starnutie vaječníkov, nízka amh :(
@iva305 ahoj, môžem sa spýtať aký máš problém? My tiež uvažujeme nad darcovskymi vajíčkami, reprofit nám ale skôr odporúča vyskúšať ešte darcovske spermie, lacnejšia varianta, so svojimi vajíčkami.
@ewulienka33 Ahoj, nevieme aký máme problem. Podľa HyFoSy nepriechodné vajcovody ale podľa laparoskopie sú bez poškodení i ked sa k nim dostali len kamerov. Manžel ma spermiogram ukážkový no nikdy žiadne embryo neprežilo. Mali sme 4x IVF. Na lieky som reagovala ukažkovo. Mala som od cca 15 po 20 vajíčok. Raz som mala biochemické tehotenstvo. Navrhujú nám darované embryo alebo len vajíčko no tie sumy sú do neba volajúce a už sme totálne finančne vyčerpaný...
@iva305 ahooj 😉keď Ti zobrali vajíčka, oplodnili sa Ti?? Mne sa embryo vyvinulo max do 4.dna a potom nič :(v Brne je suma s darovanymi vajíčkami 110 000 českých korún ale keď skúsiš svoje vajíčka s darovanymi spermiami(aj keď môj manžel má dobrý spermiogram) suma 6000 CZK plus všetko to ostatné ale vinde to lacnejšie. Mne tiež doktori nevedeli povedať, prečo sa prestalo embryo vyvíjať :(
@iva305 nasla som e-mail z Brna, máš pekne rozpísané všetko, preposielam Ti to:Cena by byla asi takto:
Léky cca 15-20 tis
IVF cyklus 32500
ICSI 8000
Prodl. Kultivace 6000
PICSI 5000
MACS 5500
Pokud byste uvažovali o rozdělení kultivace a oplodnění části vajíček spermiemi dárce, tak to je za 6000
A předpokládám, že zbývá ještě jeden cyklus na pojišťovnu, tak by to bylo nižší o to, co vám pojišťovna vrátí.
Cyklus s darovanými vajíčky je možný, ale stále nevíme, jestli je problém ve spermiích nebo ve vajíčkách. Test s darovanými spermiemi stojí „jen“ 6000 navíc a rozhodne se, která kultivace (vlastní nebo dárcovská) je lepší. Jestli dárcovská, tak je to jasné a problém byl ve vlastních spermiích. Cyklus s darovanými vajíčky stojí 110 tis a to mi přijde jako moc drahý pokus. Ale zkusit se to samozřejmě dá.
@ewulienka33 áno vajíčka sa oplodnili. Skúšali sme aj ICSI aj PICI aj MACS aj prirodzené splynutie a najlepšie výsledky boli pri prirodzenom. AJ nám hovorili že pre nás sú tie prídavné úkony zbytočné. Manželovi robili fragmentáciu DNA spermií a vyšla perfektne ale my sme už chceli vyskúšať všetko..myslim si že je u nás zbytočné skúšať už 5te IVF a dávať polovicu oplodňovať darcovskými pretože ak to opäť nedopadne dobre tak prídeme minimálne o 3 až 3apol tisíc eur. Vylúči sa že chyba je na strane manžela a tak či tak budeme musieť ísť do darovaného vajíčka a to je zase niekoľko tisíc. Po tom všetkom by som najradšej išla rovno do darovaného len ma prekvapuje cena 6tis. eur čo tu dievčatá spomínajú.
@iva305 mne povedal doktor 110 000 českých korún to vychádza 4400 eur plus mínus.
@ewulienka33 ahoj. Jasné, je to na tebe, ako to ty cítiš. Proste nám sa nedarilo a už som z toho bola hotová, tak sme to skúsili s darovanymi vajíčkami a super ❤️. Ja nič neľutujem. Viacej som už nedokázala spraviť. Moc ti držím palce. Koľko máš rokov?
@neonka123 ďakujem 😉, dúfam, ze aj nám sa čoskoro podarí. Ja mam čerstvých 35 rokov.
@ewulienka33 no super... Aj ja mám čerstvých 35 😉. A to bude vaše prvé?
@neonka123 áno a to som ich vždy chcela aspoň päť :(no to už nestíham 🙂 a co Ty tiež Vaše prvé??
@ewulienka33 ale všetko sa dá stihnúť... No naša malá má 1,5 roka, ale určite by sme chceli ísť na ďalší vklad. Snáď sa to podarí. Ale som vďačná aspoň za malinkú 💖💖💖.
@neonka123 a maličkú máš tiež z umelého oplodnenia vlastnými vajíčkami, či? Určite sa podarí, však potrebuje súrodenca😉😊
@ewulienka33 nie, ona je z darovaných vajíčok. S mojimi to nešlo, tak sme zvolili túto cestu a bolo to to naj čo sme s manželom spravili. Ďakujem, snáď sa to podarí. Musíme veriť, nič iné nám neostáva. 👍👍👍👍
@neonka123 mohla by som ešte jednu otázočku? Ak sa mi pri ďalšom ivf nevytvorí žiadne embryo, tak tiež jedine s darovanymi sa to môže podariť, dali ste si mužove spermie ci celé embryko darované? Ďakujem 😘
@ewulienka33 kľudne sa pýtaj, no my sme mali darované vajíčka a spermie boli manželove. 😉
@ewulienka33 áno, majú to tak aj v cenníku v reprofite ale baby tu spomínajú cca 6 tisíc. Tak predpokladam, že sa tá suma navyšuje ešte o lieky a prípadné mrazenie embryí..každopádne je to strašne veľa peňazí :(
Ahojte, boli ste niektora na IVF s darovanym vajickom v CR cez poistovnu? mam otazky ohladne schvalenia ziadosti o preplatenie.
@daniela2707 ahoj boli ste na tom ivf s darovanymi vajičkami?
Ivf neuspesne
@neonka123 @daniela2707 ahojte dievčatá viete sa mi prosím ozvať do súkromnej správy. Ďakujem 😇😇😇
Ahojte, oživujem túto temu, snad sa podarí :D Je tu niekto, kto sa v najbližšej dobe chysta na IVF s DV alebo má už po? Chystam sa v septembri ale trocha mám stres, ešte som nikdy nebola na IVF, toto bude prvé. dakujem
@daniela2707 ahoj, a isla si do Divf?

@daniela2707 Dakujem.😊