Kryoembryotransfer v máji 2020
Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.
🙂
@babyttcirl waaau to je krásne číslo 👍
Baby tak ja 7 den 5 dnove embryo a beloba 😭
@jazlyn nezúfaj ešte je skoro nie? Držím palce nech si //
@jazlyn Preco testujes tak skoro a potom sa takto trapis? Ved testovat sa ma mozno na 12.den.
@majoranka24
No ja co pozeram skoro kazda baba ak je tehu na 7 den daco na teste ma dokonca pekne ciarky nemyslela som si ze ja budem vynimka :/
@butterfly333 dufam ze mas pravdu
@jazlyn Ja som sa bala testovat aj na 14.den. Vobec sa mi do toho nechcelo.🤔
@jazlyn skús iný test dr max. Držím palce
@deya123 podla mna je to super! Hentie testy vies co az tak nesleduj.. ja som panikarila ako debil myslela som ze slabne a opak bol pravdou. Nic chod k lekarovi na krv! 🙂 a gratulujem
Ďakujem Vám pekne potešili ste má baby 😊 v pondelok idem na krv tak som zvedavá čo doktor povie 😊 ja som absolvovala prve ivf z ktorého sme mali len jedine embryjko a hneď prvé ket sú // tak ešte stále neverím 🙏🏻🙂 čítala som že je dobre papat ananás tak som pred a po KET papala ananás, oddychovala nič extra som nerobila taký kľudnejší režim, išla som v nativnom cykle a picham fraxiparin dokonca som nemala ani žiadne príznaky sem tam pobolievanie podbruska tak som ostala dosť prekvapená 😊 držím Vám silno palce 🍀🍀
@efran jeee tak to je krásne Gratulujem 🙂
@deya123 áno aj ja som pred 6 rokmi papala ananás vtedy sa mi to podarilo . Nemala som žiadne bolesti na 6den som trochu spinila. Bola som po vklade asi 3 dní doma potom som išla do práce ,neverila som a vtedy sa to podarilo .teraz som bola celé 2tyzdne doma ,šetrila som sa ,ležala a nič čiže fakt je to asi o náhode
@deya123 gratulujem
@deya123 Neboj, testy mas krasne.😊 Gratulujem.
Ahojte Kocky dnes 10 den a test negativny.
Takze to nevyslo Ms mam mat az za 9 -10 dni ms sa spusti sama alebo az ked Vysadim vsetky Lieky??
@mirka135 ahoj, tak 12dpo hcg 237, idem ešte zajtra to je 14dpo tak som zvedavá či to bude rásť ale podľa tabuľky je to asi v poriadku hodnota....na ultrazvuku nebolo ešte nič vidno
@butterfly333 @majoranka24 Ďakujem Vám 😊
@deya123 to je super gratulujem a držím palčeky nech všetko dobre dopadne 🙏
Citim sa zahanbene ponizene smutne a sklamane ze to nevyslo 11 den a test biely!!! 😭
Chapem ze je x vecy preco to nevyslo ale myslite si ze nervy na Uhniezdenie maju nejaky Vpliv ??
Nie stres ci to vyjde ale nervy s manzelom sme sa skoro kazdy den pochytili pre nieco... je to mozne ? Inac ja som bola v pohode a dokonca som verila ze to vyslo nestresovala som 😢 nemyslela nato nepozorovala som sa jedine co ma sralo ( prepacte za vyraz ) bol manzel
Teraz oznamit rodine ze to nevyslo ach citim sa ponizene neznasam ak ma niekto lutuje a viem ze to pride hlavne od rodicov 🙄😢
Ako sa pripravit na dalsi KET? Mam posledne embryo sama Neviem psychicky som bola pripravena aj teraz az na tie nervy ktore som prezivala s manzelom 🙄 Strasne ma vytacal cely cas A teraz ked viem ze to nevyslo namiesto smutku pocitujem strasny hnev voci nemu !!! 😢😢😢😢😢😢
@jazlyn prečo to hovoríš celej rodine a robíš si takéto stresy? Ten podvedomý stres určite neprospieva,hlavne teraz riešit ako to povedať ostatným... A hádky co ja viem?! Milión veci môže mať na to vplyv ale nemôžeš to nikomu vyčítať. Ani sebe,to nie je zlyhanie pretože kvalitu embrya neovplyvňuješ ty. Stále je to o prírode a my nič nezmozeme. Možno to embryo nebolo OK. To sa stáva,nebud smutná. Dáte ďalší pokus a podari sa ❤️
@milakrasna
No rodicom som samozrejme povedala ... kedze sme byvali s rodicmi sa to nejako nedalo aj ked som rozmyslala ze to nejako uhram len preto aby som ich Potom mohla prekvapit
Samozrejme mamka to vykecala surodencom nadsena som nebola ale o dalsim pokuse nebude vediet Nikto aj ked mi to je blbe ze taku Vec utajim najblizsim ale ak by to nevyslo tak by nemusel nikto vediet.

@babyttcirl tak super. Gratulujem.❤️