Kryoembryotransfer v máji 2020
Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.
🙂
@milakrasna dakujem za Povzbudenie musim to nejako zvladnut oznamit rodicom ... ze to nevyslo samozrejme reakcia viem aka bude uz teraz
Katastrofalna Moja mama preziva vsetko 🤦♀️🤦♀️
Ja si dam Pauzu od hormonoch objednala som si zelenu kavu dam Aspon mesiac dietu trochh som pribrala 😢😢🤦♀️🤦♀️ A nacerpam
Sil do dalsieho Pokusu.
A vies co?? Opijem se aj ked nezvyknem casto Pit
Ale potrebujem To hned cez Vikend ... 😀😀😀
@jazlyn aj opiť sa je dobra taktika občas 😁😂 drzim palce. ✊✊ sme silné ženy,to dáme 😊
@milakrasna veru niekedy dobre padne ... a dakujem snad ani
@mirka135 aj ja som mala ísť do gyn five v BA no rozhodli sme sa radšej pre brno tak verím že v júli sa to podarí to mám práve narodeniny. Bol by to najkrajší darček
@butterfly333 verim že júl bude pre nás ten šťastný mesiac. Držím nám silno palce
@mirka135 veru držím na palčeky nech všetko dobre dopadne
@jazlyn brala si tabletky na rast sliznice? Ak nemáš vysoké sliznice bez liekov tak budes mat 1 cyklus pauzu. Ak budeš mať dobrú sliznicu vedia ti embryo vložiť hneď na najbližšiu ovuláciu 😊
@milakrasna pockat ja sa v tom vazne nevyznam 🙈😂😂
Brala som estrimax zrejme na sliznicu od 1 dna menstruacie takze neviem lebo mna sa nikto nepytal nic ze ako to chcem a zrejme by mi ho nedali ak By som Mala sliznicu ok aj bez tabletiek ci??? Ja neviem ja som si myslela ze estrimax berie kazda baba az dostane ms.. 🙄🙄😂😂
Takze v prirodzenom cykle sa neberu ziadne tabletky az po Vklade ci ??
Prepac za blbe otazky nikdy som
to neriesila co mi dali To som brala
Vzdy si Hovorim cim menej viem tym lepsie premna 😂😂
@jazlyn odpoved by aj mna zaujimala, tiez by som rada bez stimulacie pred vkladom a len to podporit alebo udrzat po vklade ak by sa dalo
@deya123 blahozelam ti a vklad bol na ten 19ty den?
@jazlyn no ja som dnes bola u dr takže idem nato hneď tento cyklus. Uvidíme vraj mám peknú sliznicu a netreba čakať tak uvidím.o týždeň v stredu idem na kontrolu a tam mi povie kedy idem na vklad. Sama neviem či je dobré čakať alebo ísť hneď na ďalší vklad držím sa toho čo mi povie dr.
@mirka135
Ale
Tebe to teraz nevyslo a hned si sla na ultrazvuk a len cakas kedy zacne ms a ides nato? Myslela som ze sa Musi cakat... ze pride ms a az na dalsiu.. mne povedali ze
Pride ms az vysadim lieky a
Potom pridem na ultrazvuk myslis ze mam ist na ultrazvuk Kym nepride ms ???
@zuzanita123 no da sa ked ma
Zena dobru sliznicu
@jazlyn mne teraz vklad nevysiel, isla som na krv hcg ta bola negativna...volala som kliniku kde mi kazali vysadit lieky aby som dostala mrchu a ked ju dostanem mam sa objednat k lekarovi na dalsi pokus...
@zuzanita123 pocuj a nemala si ani len na teste ducha Tienik vobec nic??
@jazlyn nic na 8 den bielobiely test a hcg na 11den 0.10 co nic...
Ja cakam o 11 vysledky som nervozna nejako som si zmyslela ze co ak som tehu ale mimo maternice preboha ja uz
Fakt neviem naco mysliet uz teraz len cakam ze to bude uplne negativne 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Dnes 7 den po KET, test biely, 11 vklad a zase nic 😢
@katatko351 7den je priliz skoro testovat, este vydrz🤔
@jazlyn mas vysledky?
@katatko351 ešte je podľa mňa skoro držím palčeky nech všetko dobre dopadne a inak máš imuno v poriadku?

@jazlyn da sa to utajit určite 😊 aj pre pokoj na duši to je lepšie. Nechcem to zlahcovat, ale keď máte sex tak to tiež nehlasis vsade,ze možno budes tehotná z toho 😉 ja keď som išla na prvé ivf tak som si myslela ze to je istotka,no veľmi som bola sklamaná keď to nevyšlo. To patrí k tomu, ale netreba vešať hlavu 😊 raz sa podarí.