icon

Kryoembryotransfer v máji 2020

babyttcirl
16. máj 2020

Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.

🙂

efran
11. jún 2020

@babyttcirl tak super. Gratulujem.❤️

okina257
11. jún 2020

@mirka135 mame este 4 zmrazene embryjka. Aj ja som sa setrila. Bola som doma v klude. A predsa. Anjelicek si vybral inu cestu. Nie tú k nám. Ale nevzdám to!

mirka135
11. jún 2020

@okina257 kedy sa chystáš na ďalší? Do akého centra vlastne chodíš?

butterfly333
12. jún 2020

@babyttcirl waaau to je krásne číslo 👍

okina257
12. jún 2020

@mirka135 neviem kedy je možný ďalší vklad. Zda sa mi, že sa musí počkať. Nemate skúsenosť? Chodim do Iscare Bratislava.

jazlyn
12. jún 2020

Baby tak ja 7 den 5 dnove embryo a beloba 😭

butterfly333
12. jún 2020

@jazlyn nezúfaj ešte je skoro nie? Držím palce nech si //

majoranka24
12. jún 2020

@jazlyn Preco testujes tak skoro a potom sa takto trapis? Ved testovat sa ma mozno na 12.den.

jazlyn
12. jún 2020

@majoranka24
No ja co pozeram skoro kazda baba ak je tehu na 7 den daco na teste ma dokonca pekne ciarky nemyslela som si ze ja budem vynimka :/

jazlyn
12. jún 2020

@butterfly333 dufam ze mas pravdu

jazlyn
12. jún 2020

Baby pepino
Ma take ( machulky) ci ako to nazvat ci??

majoranka24
12. jún 2020

@jazlyn Ja som sa bala testovat aj na 14.den. Vobec sa mi do toho nechcelo.🤔

butterfly333
12. jún 2020

@jazlyn skús iný test dr max. Držím palce

mirka135
12. jún 2020

@jazlyn neviem či sa mi to zdá ale ja tam niečo vidim

simona296
Autor odpoveď zmazal
deya123
13. jún 2020

Ahojte baby, prišla som si po radu keďže toto je moje prvé ivf a prvý krát //, je v poriadku že mi nesilneju čiarky, pretože som tu u niekoho videla ako mu pekne postupne silnejú.

efran
13. jún 2020

@deya123 dôležité že sú tam. Budú silnieť, neboj. Je to individuálne. Mne silneli ukážkovo a už som v 7tt a bije nám srdiečko. Neboj o chvíľku sa budeš vytesňovať z obrázka ako ja 😉

babyttcirl
autor
13. jún 2020

@deya123 podla mna je to super! Hentie testy vies co az tak nesleduj.. ja som panikarila ako debil myslela som ze slabne a opak bol pravdou. Nic chod k lekarovi na krv! 🙂 a gratulujem

mirka135
13. jún 2020

@deya123 gratulujem z celého ❤️ a môžeš nám aj ty napísať ako prebiehali tvoje dni po transfere ,poprípade čo si robila,nerobila . Nech nám dáš nejakú inšpiráciu aby sme aj mi videli po najbližšom vklade kolajnicky

deya123
13. jún 2020

Ďakujem Vám pekne potešili ste má baby 😊 v pondelok idem na krv tak som zvedavá čo doktor povie 😊 ja som absolvovala prve ivf z ktorého sme mali len jedine embryjko a hneď prvé ket sú // tak ešte stále neverím 🙏🏻🙂 čítala som že je dobre papat ananás tak som pred a po KET papala ananás, oddychovala nič extra som nerobila taký kľudnejší režim, išla som v nativnom cykle a picham fraxiparin dokonca som nemala ani žiadne príznaky sem tam pobolievanie podbruska tak som ostala dosť prekvapená 😊 držím Vám silno palce 🍀🍀
@efran jeee tak to je krásne Gratulujem 🙂

mirka135
13. jún 2020

@deya123 áno aj ja som pred 6 rokmi papala ananás vtedy sa mi to podarilo . Nemala som žiadne bolesti na 6den som trochu spinila. Bola som po vklade asi 3 dní doma potom som išla do práce ,neverila som a vtedy sa to podarilo .teraz som bola celé 2tyzdne doma ,šetrila som sa ,ležala a nič čiže fakt je to asi o náhode

butterfly333
13. jún 2020

@deya123 gratulujem

majoranka24
13. jún 2020

@deya123 Neboj, testy mas krasne.😊 Gratulujem.

mirka135
15. jún 2020

@deya123 ahoj no ako si dopadla?

jazlyn
15. jún 2020

Ahojte Kocky dnes 10 den a test negativny.
Takze to nevyslo Ms mam mat az za 9 -10 dni ms sa spusti sama alebo az ked Vysadim vsetky Lieky??

deya123
16. jún 2020

@mirka135 ahoj, tak 12dpo hcg 237, idem ešte zajtra to je 14dpo tak som zvedavá či to bude rásť ale podľa tabuľky je to asi v poriadku hodnota....na ultrazvuku nebolo ešte nič vidno
@butterfly333 @majoranka24 Ďakujem Vám 😊

butterfly333
16. jún 2020

@deya123 to je super gratulujem a držím palčeky nech všetko dobre dopadne 🙏

jazlyn
16. jún 2020

Citim sa zahanbene ponizene smutne a sklamane ze to nevyslo 11 den a test biely!!! 😭
Chapem ze je x vecy preco to nevyslo ale myslite si ze nervy na Uhniezdenie maju nejaky Vpliv ??
Nie stres ci to vyjde ale nervy s manzelom sme sa skoro kazdy den pochytili pre nieco... je to mozne ? Inac ja som bola v pohode a dokonca som verila ze to vyslo nestresovala som 😢 nemyslela nato nepozorovala som sa jedine co ma sralo ( prepacte za vyraz ) bol manzel
Teraz oznamit rodine ze to nevyslo ach citim sa ponizene neznasam ak ma niekto lutuje a viem ze to pride hlavne od rodicov 🙄😢
Ako sa pripravit na dalsi KET? Mam posledne embryo sama Neviem psychicky som bola pripravena aj teraz az na tie nervy ktore som prezivala s manzelom 🙄 Strasne ma vytacal cely cas A teraz ked viem ze to nevyslo namiesto smutku pocitujem strasny hnev voci nemu !!! 😢😢😢😢😢😢

milakrasna
16. jún 2020

@jazlyn prečo to hovoríš celej rodine a robíš si takéto stresy? Ten podvedomý stres určite neprospieva,hlavne teraz riešit ako to povedať ostatným... A hádky co ja viem?! Milión veci môže mať na to vplyv ale nemôžeš to nikomu vyčítať. Ani sebe,to nie je zlyhanie pretože kvalitu embrya neovplyvňuješ ty. Stále je to o prírode a my nič nezmozeme. Možno to embryo nebolo OK. To sa stáva,nebud smutná. Dáte ďalší pokus a podari sa ❤️

jazlyn
16. jún 2020

@milakrasna
No rodicom som samozrejme povedala ... kedze sme byvali s rodicmi sa to nejako nedalo aj ked som rozmyslala ze to nejako uhram len preto aby som ich Potom mohla prekvapit
Samozrejme mamka to vykecala surodencom nadsena som nebola ale o dalsim pokuse nebude vediet Nikto aj ked mi to je blbe ze taku Vec utajim najblizsim ale ak by to nevyslo tak by nemusel nikto vediet.