icon

Kryoembryotransfer v máji 2020

babyttcirl
16. máj 2020

Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.

🙂

efran
8. júl 2020

@babyttcirl to je skvele.🙏🏻 Ja zajtra začínam 11. Týždeň. O 2 týždne idem na poradňu a idem si dať urobiť trisomy test. Ako sa cítiš. Ja som včera do polnoci vracala a dnes 1.x mam kopec energie a nič má neboli. 😉

efran
8. júl 2020

@majoranka24 ahoj. Ako sa máš? Robila si si test?

butterfly333
8. júl 2020

@efran už 11tt??? Veď pred nedávnom si bola na vklad. Ako to letí 👍

babyttcirl
autor
8. júl 2020

@efran ty si tyzden predo mnou, ze? Ja zajtra zacinam 10ty tyzden, ale som presne 9tt. Tieto vyrazy ma dorazaju - desiaty tyzden ale 9tt+ ... mne uz nie je ani tak zle, ale som hladna a spuchnuta atd. Obcas ma popichava.. ja mam o 3 tyzdne poradnu - to je mrte casu dovtedy a dam si robit panoramu test. Ja som mala AJ pdg NGS robene takze trisomy mi je na nic. 🙂 dufam ze vsetko pojde ako ma!!!

efran
8. júl 2020

@butterfly333 no veď to. Veľmi rýchlo to letí. Už mi rastie aj bruško 😉

butterfly333
8. júl 2020

@efran to je super veď len pred nedávnom si bola na vklad čo si pamätám. Ja idem 16.7 .čo ti pomohlo ananás si nejedla alebo niečo čo by možno pomohlo nejaké ovocné štavy a tak.

zuzanita123
Autor odpoveď zmazal
efran
9. júl 2020

@butterfly333 nič špeciálne. Iba som 3 dni ležala. A šetrila sa. Každý deň poobede dom si ľahla. A to robím až dodnes 😉

butterfly333
9. júl 2020

@efran a nejaké ovocné šťavy zeleninové šťavy čo by bolo dobré?

majoranka24
9. júl 2020

@efran Ahoj. Nerobila som si test. Bojim sa.☹ Nic necitim, ani ziadne spinenie som nemala. Tak sa bojim.

sparkling
9. júl 2020

@majoranka24 ja uz su nepamatam, kedy si to bola na vklad? Kolko dni je to uz? Uz je to za par predsa 😉

efran
9. júl 2020

@majoranka24 nemusíš nič cítiť. Boli baby čo cítili príznaky a nič, a. Naopak baby čo to chceli zabaliť a test z krvi mali pozitívny. Nie je pravidlo, že máš niečo cítiť. Pocity začnú aj neskôr. O 4 dni máš krv?

efran
9. júl 2020

@butterfly333 neviem ja som pila veľa vody. Nič speci som nejedla a nepila.

majoranka24
9. júl 2020

@efran Mas uplnu pravdu. Kamosky, ktore maju deti, ma upokojuju, ze tyzden po transfere ani nemozem ocakavat ziadne tehotenske priznaky. Ved uvidim. Nastastie nas v Brne cakaju este 3 embryjka. Ale ja mam vacsiu doveru k cerstvemu transferu ako KET. Bojim sa toho rozmrazovania, ci sa dobre rozmrazi a ozije.😊 Hoci mnohi tvrdia, ze KET byva uspesnejsi.

majoranka24
9. júl 2020

@efran Na krv mam ist 14-teho.

babyttcirl
autor
9. júl 2020

@majoranka24 no ja man KET a uz si naziva 10 ty tyzden- pozdrav z Brna. Podla mna sa nemusis bat rozmrazovania.

majoranka24
9. júl 2020

@sparkling Na vklade som bola 30.6.

sparkling
9. júl 2020

@majoranka24 zajtra je cas na testovanie

majoranka24
9. júl 2020

@sparkling Este nemam ani testu kupene.😀

efran
9. júl 2020

@majoranka24 mne sa ujalo až z KET. 😉

barborkakr
12. júl 2020

@efran
@majoranka24
@sparkling
@babyttcirl
Ahojte dievcata, ja som bola na ket v stvrtok 9.7., som strasne zvedava...5 dnovu blasko, stredu rano sa testnem...pri malej z ET mi uz na 4.drn ukazal test ducha...necitim nic extra, len som stale smadna, picha obcas a obcas predmenstruacna bolest..trocha ma boli hlava..🤔🍀🙏🏻

mirka135
12. júl 2020

Ahojte dievčatá tak ja mám za sebou ďalší vklad v stredu idem na krv ,test je úplne biely čiže ani tento vklad nám nevyšiel.bol to môj posledný pokus .tak sa s vami lúčim a držím vám palce do úspešného konca ❤️❤️❤️❤️ držte sa

butterfly333
12. júl 2020

@barborkakr držím palčeky ✊✊✊

babyttcirl
autor
12. júl 2020

@mirka135 mirka , preboha , posledny vklad?? Ajajaaaj.. to snad nie. Ale ty uz mas jedno baby, ze?

babyttcirl
autor
12. júl 2020

@barborkakr znie to dobre.. drzim palce na stredu

mirka135
12. júl 2020

@babyttcirl áno mám 5r chlapčeka len mi je ťažko keď príde ku mne a prosí si bračeka alebo sestričku 😢😢😣😩😢

babyttcirl
autor
12. júl 2020

@mirka135 ano, to je hrozne.. verim to.. a neni sanca ze sa zadari prirodzene?

mirka135
12. júl 2020

@babyttcirl určite nie my si nedávame pozor už 14 rokov a nikdy sa to nepodarilo iba po KET ale na ďalšie IVF nemáme korunky takže pre mňa tu cesta skončila ...

barborkakr
Autor odpoveď zmazal
barborkakr
Autor odpoveď zmazal