Kryoembryotransfer v máji 2020
Kto ide dievcata? Kedy mate vklad? Podme si pisat nech sem na jednej lodi.
🙂
Som sa pomylila nie intralipidy ale imunoglobiny
@katatko351 ja idem teraz na prvý ket tiež mám clexan medrol od februára beriem a ešte budem chodiť na intralipidy. No tiež sa bojím keďže mám vysoké cytokyni.
@zuzanita123 0.10 hcg takze nic
@butterfly333 ja som mala tiez vysoke cytokiny ale po cca 3 mesiacov po medrole sa mi znizili na normu. Tak neviem preco sa nedari. Drzim palce aby sa tebe podarilo. Ja mam este posledny pokus este mam jedno zamrazene.
@jazlyn nie nic, uz idem na dalsi v piatok
Dievcata moj postreh: koncom maja 12dc kontrola endometria pred vkladom 8mm (vklad na 19dc), brala som len estrimax.... Teraz: 7dc kontrola endometria pred vkladom 8mm( vklad planovany 15dc), brala som estrimax a pila Alchemilku. Ten caj fakt nieco do seba ma😉
@zuzanita123 ten čaj piješ až do vkladu?
Ahojte 🙂 nezostal náhodou niekomu estrimax, estrfem a progestanelle 200mg po Ket kúpim ... ja darujem diphereline celé balenie, čo mi zostal zo stimulácie ak by niekomu chýbal
@mirka135 nie, nie dnes s nim koncim
@petruska21 Ahoj ja mám asi 4 krabičky celé estrimax, keby si chcela.
@efran Ahoj. Davno si sa neozvala. Ako pokracujete?😊
@majoranka24 ahoj. My sme 8+4 a mame 2 cm. 😉. Mám už knižku a chodím do poradne. Zatiaľ je všetko ako má byt. Cítim sa ako na horskej drahé raz mi je zle, inoked mi nič nieje. Pomaly vysádzam všetky liek okrem clexanu, ktorý si budem pichat celé tehotenstvo. A ty ako? Kedy ideš na vklad?
@efran to je nádherné dnes som na teba myslela ako sa máte? Ja od dnes beriem estrofem a čaká nás ket písali mi z Brna že na 10dc na kontrolu sliznice nieje to skoro nieje lepšie na 12dc? Ja len aby som tam nemusela potom o dva dni znova letieť
@butterfly333 10 den kontrola sliznice je v pohode. A na 18 den vklad. Mne vkladali 19.den a kontrolu sliznice som mala 10den. Vkladali mi 5dnovú blastocystu. Držím palce.
@efran ďakujem snáď to tiež dobre dopadne
@efran Ako to neskutocne leti a ako rychlo rastie!😍 My mame vklad zajtra rano. Uz sa velmi tesim.😊 Len sa trochu bojim. Uz sa nam 2 embryjka prestali vyvijat. Bojim sa toho ako ubudaju pri PK. Vy ste mali kolko vajicok a embryi?
@butterfly333 Ja som bola na kontrole sliznice 12.den. Ale povodne ma chceli kontrolovat uz 11.den. Ze kontrola sa robi 10. az 12.den. Takze to mas v pohode, neboj.
@majoranka24 snáď to bude v poriadku. Ďakujem
@majoranka24 my sme mali 3 vajička aj 3 embryjka z toho. Až posledný pokus vyšiel. ale predtym sme ešte skúšali IVF. Držím ti silno palce. Kolko vám ešte ostane po vklade? budete vkladať jedno? My sme boli smutny, že iba 3 vajíčka. báli sme sa, či sa oplodnia a či potom po rozmrazení budú v poriadku, ale všetky vyšli. Myslím na teba.
@efran napísala som internú správu
@efran Dakujem velmi pekne. To je skvele, ze z 3 vajicok vam vysli 3 embryjka. Dnes mame 4 a uvidime, kolko ich bude zajtra. Dufam, ze vydrzia.🙏 Budeme vkladat iba jedno. Este nam snad zostane nejaka rezerva.
@majoranka24 ako sa máš? Ako to dopadlo?
@efran Ahoj, dnes som ti chcela pisat.😊 Tak zostali nam nakoniec 4 blastocysty. Jednu sme vcera vlizili a 3 nam zamrazili.😊
@majoranka24 to je skvelá správa. Tak teraz dúfam oddychuješ. O 10 dní sem dáš fotečku testu s kolajnickami, verím tomu ❤️
@efran Si zlata.😀 Bodaj by si mala pravdu.😊 Zatial na sebe necitim ziadne zmeny, ale je to prilis skoro.
@majoranka24 to je jasne. Je skoro. Len oddychuj❤️
@efran takze ja som dnes 8+4 a takto! Srdiecko dnes bilo 182bpm. A zaciname vyzerat ako baby! Som rada ze tato debata tu ide celkom!

@butterfly333 bola som na vsetkych vysetreniach, z hematologie mam clexan, z reproimuno beriem medrol plus pri pozitivnom teste intralipidy. 2 krat som bola tehu, nedopadlo dobre, a to som mala poobidva krat od toho 7 dna slabe ciarky a teraz nic.