Kryoembryotransfer v máji
Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?
@tribulka88 nie netestovala som a uz ani nebudem az v pondelok 🙂 super velmi sa tesim ze ti stale tmavne 🙂
@bobricek1979 ahoj, celkom ťa chápem. Tiež som si po 2.neúspešnom et povedala, že vysetrime všetko, co sa da. Absolvovala som endokrinologiu, reprodukcnu imunologiu aj hematologiu. Na vyšetrenie som čakala 2 mesiace, na výsledky ďalší mesiac. Vsetko v poriadku. Hematolog ale navrhol, že by som mohla skusit preventívne pichať Fraxiparin a začať mesiac pred ket a potom uz cele tehu.. Tak som teda skúsila. Nebolo to bohviečo, injekcie som neznášala dobre. Embryjko to ale vzdalo, uz po rozmrazeni zmenilo o triedu kvalitu. Veľká priprava, ca 50 injekcii a potom velke sklamanie, hcg 2.8 j. Teraz som po kete v nativ cykle a čakám a picham Clexane. Drzim ti palce, radšej nech ti pri vyšetreniach radsej nič nenájdu. Lebo napr.taka imunogia je liecba nadlho. Vacsinou su neúspechy et/ket neobjasnene. Vyššia moc. Vela sily v kazdom pripade.
@ssegra gratulujem 🙂 krasne ciarky 🙂
@evit81 a myslíš si že teda ze ak su vysledky oka tak sa nezadarí?jasné že treba skúšať raz to musí vyjsť
Baby...som 4 den od KET ak nepocitam den transferu a zatial negativne..ani duch..nič..:(
Dievcataaaaa,krvicka potvrdila 🙂 hcg 1538 🙂
@tribulka88 supeer gratulujem k perfektnemu cisielku 🙂 hlavne sa teraz setri 🙂
@tribulka88 super blahotelam 🙂
@tribulka88 super, pekné číslo. Baby pošlite aj mne tie tehu bacily. opatrujte sa.
@bobricek1979 nechcela som ťa odradiť od tých vyšetrení. Ak si ten typ ako ja, že chceš mať istotu, že problém nie je inde ako v embryu alebo v nejakej hlúpej náhode, tak do toho choď. Budeš spokojnejšia (aj keď sa niečo nájde, aj keď sa nenájde). Jasné, že keď budeme skúšať, tak sa to raz podarí - s tým do toho všetky ideme. Len tých nádejí a sklamaní, čo si človek užije, nie je to jednoduché. Ja som tie reči o skúšaní ešte pred časom nenávidela. Teraz, keď už viem, že inde problém nie je, tak som zmierená s tým skúšaním. Aj to ale nejde donekonečna. Toto je môj 4.pokus. Ak nevýjde, zostalo nám jedno zamrazené embryo, náš posledný pokus. Ďalšie ivf už nechcem.
@evit81 neodradila si ma chcem ich absolvovať robiť vklady a trebárst je niekde problém je podľa mňa na nič.Nechceš skúsiť aj hysteroskopiu maternice?Ja ťa chápem teraz si to mala v native?koľký deň si?Vraj je to lepšie a prirodzenejšie pre embrijko ja som mala Et a Ket umelo s estrimaxom aeouphastonom.Držím silno nech titokonečne výjde ,zagslúžiš si to ,my všetky.a áno tie sklamania sú hrozne mňa aj ten vek tlačí a vajká či budú je to hrozné cítim sa niekedy strašne bezmocne.Vlastne stále a neschopne ani nevravím
@bobricek1979 Hysteroskopiu maternice mám za sebou v 9/2014 (keď sme sa snažili ešte prirodzene a robili mi ju kvôli hnedému špineniu, kt. som mala aj mimo menzes počas cyklu.) Všetko bolo ok.
Teraz som len 3.deň od ket, v piatok som bola. Smiali sme sa mm, že už nás tam poznajú aj upratovačky. Lebo sestričky a lekárov už všetkých poznám (každého som pri nejakom úkone už stretla). A vždy keď sme išli na vklad ma napadla jedna veta - Dúfam, že som tu posledný krát! Nikdy som to nepovedala nahlas, ale v piatok to zo mňa vyletelo pri konzultácii s dr. pred ket, že aj ona sa smiala. Teraz bolo embryjko ok rozmrazené HB1.
A ty opica - v žiadnom prípade nie si neschopná!!! To si vyhoď z hlavy. Len veľmi po dieťatku túžiš a robíš všetko pre to, aby si ho mala. Kto to neprežil nikdy nepochopí, čo všetko treba podstúpiť - vyčerpáva to psychicky aj fyzicky. Bezmocnosť je druhá vec. Už pri tom predchádzajúcom pokuse som si uvedomila, že to nie je v našej moci rozhodnúť, či to bude alebo nie. Ja som v štádiu, že som to odovzdala do rúk tomu hore. Urobím po lekárskej stránke všetko, čo treba, čo tomu môže pomôcť, ale zmierila som sa s tým, že nie je to moje rozhodnutie. Beriem všetky alternatívy - teda hlavne život. Môj gynekológ (strašne zlatý pánko) mi naposledy, keď ma videl na krvi po poslednom kete takú zlomenú mi povedal, že baba neblázni. Nejde o život - je to len negatívny tehot.test. Neriešime onkologiu, netreba to brať tragicky. Ešte sa to môže podariť. a má pravdu. A na záver pri odchode z ambulancie dodal, že či som ešte nezabudla, ako sa robia deti mimo centra. Ja že nie. Jeho odpoveď - To je dobre, hlavne si to treba často pripomínať 🙂
Nehádž flintu do žita!
@evit81 Ďakujem moc za podporu si strašne zlatá fakt si ma naladila a navnadila :-*tak ak to bola HBtak to už musí vyjsť 🙂ako sa k takemu embrijku ja dostanem že hatchujuca blastocysta?ja mám zmrazenú len blastocystu 🙂Neboj budem bojovať a Tebe želám nech to fičí a za pár dní nech súdve čiarky ja pevne verí že si to v tej ambulancii fakt skríkla naposledy🙂držkaj sa myslím na teba a informuj nás🙂

@ssegra ahoj. Zatial tmavne,no uverim az v pondelok po krvi. Este si netestla? Obdivujem ta,ako to dokazes vydrzat 🙂