icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

maculicek1977
5. jún 2017

@janulka232 ahoj Jani prosím ťa ako často, alebo koľko krát si musela ísť do ZA do centra pri tomto softe? Už pomaly si to musím začať plánovať...a u mňa je to nadlho kým všetko nakombinujem...A ako sa máš?papa

janulka232
5. jún 2017

@maculicek1977 Ahoj Maculik.Ja som chodila na soft ešte do Martina.Presne nemapätam kolko krat som tam bola,ale asi pät krat.V sobotu som dostala ms,ale bolo to take špinenie,ale dnes je to dost silne a riadne boli bruško.V piatok som sa objednala na konzultaciu.A ty chceš ist tiež do ZA? Chodit do centra je to časovo dost naročne,keby,že robim iba ranno možem na to zabudnut,lebo u nas nieje jednoducho dostat dovolenku.

maculicek1977
5. jún 2017

@janulka232 ajoj no teraz keď si bola u Galla to si bola ale už v ZA nie, toto myslím tento posledný krát s embryjkom pred dvomi týždňami, koľko a ako často si musela tam chodiť ako pri klasickom IVF? Teraz v piatok ideš na konzultáciu do ZA?

janulka232
6. jún 2017

@maculicek1977 ano teraz som bola v ZA pri Galovi.Išla som v jeden den na konzultaciu,lebo chcela som už riešit darkynu,ale akurat mi končila ms tak ma hned pozrel videl folikul.Povedal aby som prišla zase na kontrolu v stredu hned mi predpisal injekciu zobrali mi krv poobede mi zavolali.že si mam pichnut na druhy den ranno a v piatok som šla na odber vajička a v pondelok vklad.Takže asi štyri krat dokopy som tam bola.Ano teraz v piatok sme objednany na konzultaciu

laurakrauz
6. jún 2017

Ahojte, uverejnila som už desiatu časť skutočného príbehu dvoch žien, ktoré absolvovali umelé oplodnenie, troška povzbudenia - nech sa páči, začítajte sa 🙂

https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-x-cast-ebk4io/

miskab
6. jún 2017

@cherrinka11 Ahooooj moja zlata , dakujem zo ❤ ,,,, Vcera som mala OPU a mala som 10 vajok a dnes mam volat ako sa vyvijaju

desza17
7. jún 2017

@kaca1985 ahoj ako sa vodi?

maculicek1977
9. jún 2017

@janulka232 ahoj Jani, ako ste dnes obišli ZA? Čo povedal Dr?

janulka232
9. jún 2017

@maculicek1977 Ahoj Maculik.Neboli sme v ZA,lebo včera nam pani z recepcie volala,že dnes doktor nerobi či chceme sa objednat na iny termin,alebo prideme ku doktorke.Tiež je zlata ta nova doktorka,ale radšej som nas preobjednala,ale najbližšie možme ist až 26juna,ked budeme mat v praci zase nočnu.

petajan
9. jún 2017

Ahojte,stimuluje niektorá z vás,aby som v tom nebola sama 🙂

maculicek1977
10. jún 2017

@janulka232 ahoj Jani, no teda škoda, že ste ho nestihli ☹....teraz zasa čakať....ach jaj.....

janulka232
10. jún 2017

@maculicek1977 tiež som bola sklamana,že nepracoval,lebo bola som zvedava čo nam navrhne.Ale rozmyšlam,že v pondelok nas objednam na genetiku a asi aj na tu imunologiu,Ale ty chceš riešit IVF tiež v ZA či chceš ist do Ciech?

maculicek1977
10. jún 2017

@janulka232 no ja neviem ani sama, kam mám už ísť, aby to vyšlo! 🙂 Som zvedavá či sa mi to potvrdí na imuno, potom by som mala už dve vyriešené príčiny....baby tu chvália veľmi to Brno, ja neviem nejako tak málo úspešnosti čítam na ten ISCARE? Obidve kočky čo som zažila 2 x IVF v iscare ani ťuk, ja neviem komu sa to tam podarilo vôbec? Obidve cesty či Brno alebo ZA sú pre mňa ďaleko....neviem sama sa rozhodnúť....

kaca1985
10. jún 2017

@desza17 ahoj 😃 celkom dobre, vcera som bola na utz a uz bolo vidieť aj srdiečko 😃

cherrinka11
11. jún 2017

@miskab ahoj moja tak ako?už si po vklade?😉

janulka232
11. jún 2017

@maculicek1977 neviem ja si myslim,ked ma to vyst vinde to v hocijakom v centre,len musia nastavit dobru stimulku.My to mame dve hodiny do ZA,takže tiež daleko.Super,že Ti našli pričinu aspon vieš čo treba riešit a tento krat to vinde.Ja niekedy mam chut sa to na všetko vykašlat už kvoli veku.

segab090
11. jún 2017

Ahojte kocky. Ja uz mam nejake vysledky z hematky na zvysne sa este caka ale zatial co mi len sestricka hovorila tak vraj si budem musiet pred tehu a pocas ak sa zadari pichat cele tehu injekcie. Asi fraxiparin. Mali ste s tym niekto skusenost alebo o co ide?

jannali
11. jún 2017

Ahojte baby, chcela by som sa spytat, ci sa Vám niektorej podarilo ivf bez toho, aby ste si predtým robili vyšetrenia na hematologii, ci repr. imunológii? Mal by na tieto vyšetrenia poslat lekár z CAR na základe predch. výsledkov? PDakujem Vám.

desza17
11. jún 2017

@segab090 ahoj,ty si bola toho 29.5.na tej repro?

desza17
11. jún 2017

@kaca1985 to je supeeer,tesim sa

segab090
11. jún 2017

@desza17 ahoj. Ano ano bola. Ale z Po mam mat vysledky az 19.6. Ale ideme na dovcu tak do PO ideme az 3.7. Tieto vysledky co som pisala su z hematky.

segab090
11. jún 2017

@jannali ahoj urcite ano. Je kopec kociek co otehu na prvy krat bez tychto vysetreni no jasne ze su aj take co nie.

desza17
11. jún 2017

@segab090 a nevidela som ta ze?aj ja idem 19.6.po vysledky.a mrzia ma tie cytokiny ze neurobili

petajan
11. jún 2017

Dievčatá,pregnyl si môžem pichnúť sama?

miskab
11. jún 2017

@cherrinka11 Ahoj ano uz som po vklade 🙂 uz len cakat

desza17
11. jún 2017

@petajan urcite ano,ja som pichala do bruska..

petajan
11. jún 2017

@desza17 ďakujem,my slela som si ale radšej sa opýtam🙂 konečne posledná injekcia🙏

segab090
11. jún 2017

@desza17 neviem ci sme sa videli 😉 ja som prisla hned na tesnotku lebo boli hrozne zapchy a len co som sadla do cakarne uz ma sestricka volala dnu. Ale vysla odtial nejaka baba s chlapom a dievcatkom. Ak si to bola ty tak som ta potom videla

desza17
11. jún 2017

@segab090 ano,ja😊👍...stretli sme sa pri vytahu?

desza17
11. jún 2017

@petajan drzkam palce nech vsetko dobre dopadne..opu utorok?