Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@coralee_wiley jasnè budem držať palce aby to aj tebe vyšlo🙂
ach jo, takze vcera vecer dosla mrcha a dnes som uz dostala prvu injekciu gonalu...takze ide sa na to.. 😅
Ahojte kočky my ideme zajtra prvý krát do caru 🙂 na konzultáciu. Teším sa a som zvedava 🙂
Baby co 3x denne berem lieky utros a estrofen ale zabudla som si jeden krat dat o 14:00 to vadi?
Caute baby 😊 rada by som sa ku vam pridala. Buduci tyzden by sme mali ist na odber vajicok, beriem strasne nizke davky hormonov (soft ivf) a vytvorilo sa mi 17 folikov, tak dufam, ze nieco z toho bude... Ale rastu pomali, uz som bola druhy krat na ultrazvuku a maju len 12mm, takze v pondelok znova ultrazvuk a uz nam hadam povedia kedy bude presne odber. Je tu nejaka ktorej rastli foliky tiez tak pomalsie? Dufam, ze to nie je zle znamenie... Ale mavam dost dlhy cyklus, tak mozno preto...
baby moj 4 vklad a hcg je 0. vidíme sa v marci 2016
@nisa_666 BOOOOOŽE NIEEEEE.......☹ , a čo povedali, prečo sa to nepodarilo...... a máš ešte mrazáčikov prečo až v marci?????? súcitím s tebou.......
Baby, tak u mna obrat, bolesti v podbrusku sice su, ale testiky su pozitivne, tak hadam z toho nasho jedineho embryjka nieco rastie 🙂 @julciatko1 zalezi od toho, kedy si zacala, zas dlzka normalneho cyklu by na to vplyv mat nemala. Ale samotna stimulka by nemala byt kratsia ako dvanast dni a dlhsia ako sestnast dni. Za normalych okolnosti folikul rastie zhruba 2 mm za den, ale aj 1 mm je v poriadku, nemusi to byt uplne konstantne..
@lonelia beriem menopur 75 a dnes padla 9-ta injekcia (kazdy den jedna), len ma trapi, ze predvcerom som mala velkost folikov 12mm a od vtedy nepodrastli, ale nafuknuta som ako balon 😄
Baby uz som 5den po ket a stale ziadne priznaky uz som zufala :( Moze sa to podarit ked nemam ziadne.
@maculicek1977 to sa nikdy nerieši prečo sa neujalo, a máme ešte 5 mrazáčikov, v marci lebo chcem chvílu oddych a to mám aj národky
@linda10 nemusi mat kazda zena rovnake priznaky. Ja som mala od minuleho pondelka (to bolo 10. den po ET 2 dnoveho embrya) bolesti ako klasicke predmenstruacne a bolo to tak velku cast tyzdna. Momentalne som 15. den od ET, ale dnes ma asi podbrusko nebolelo. Ale fakt ziadne priznaky nemusia nic znamenat, nebojta sa baby, vyckajte este par dni. Drzim vam palce.
Ahoojte baby,chcem sa spytat ci ste mali pri stimulke bolesti vo vajecnikoch..ja som dnes 4 den stimulky a zacal ma boliet vajecnik.take pichanie..v pondelok idem na ultrazvuk tak snad budu vajicka rast a nic zle to nebude
@vronni ja mavam tiez bolesti, pichanie, a niekedy taka tupa bolest. A som nafuknuta ako balon... Do akeho centra chodis?
@julciatko1 do iscare martin. Zajtra idem na prvu kontrolu,mam kratky protokol..
@vronni kratky protokol je asi soft ivf, ze? My chodime do reprofitu v Brne... Mne sa vytvorilo nadmerne vela folikulov, asi to bude tym, ze popri stimulke beriem aj inofolic. Neboj urcite sa ti tvoria pekne vajka 😊 daj potom vediet 😊
Ahojte tak dnes som 6 den po ket a dnes ma len na lavej strane boleli dost vajecniky.Inak ziadne ine priznaky nemam.Co to moze byt?
@julciatko1 nie je to soft. len je to , ako som ja pochopila, v kratsom case asi taka ista davka liekov ako pri dlhom.. soft mi velmi neodporucal
@vronni ahaaaa, tak to mas dost narocnu stimulku... No, my ideme vo stvrtok uz na odber vajicok, tak som napäta, ze ako to dopadne...

@efkaelfka a podarilo sa ti to?Ved ano toto cakanie je najhorsie