icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

farebnymotylik
23. jan 2016

@ouroboros ved prave... uz si robime srandicky, ze mi co chvila aj fuzy narastu 😉

janulka232
23. jan 2016

@kaciatko1104 dakujem velmi pekne aj ja Ti držim palčeky.Tak určite je to lepšie brat lieky ako injekcie,lebo keby som si ich musela pichat v rovnakom čase tak neviem čo by som robila,ked pracujem na tri smeny.Pozeram,že nas tu je stale viac a viac

kaciatko1104
23. jan 2016

@janulka232 hej je to smutné že stále pribúdajú ženy s týmito problémami 😔 radšej keby nás už ubúdalo. Nemyslím členov skupiny ale ženy s problémom neplodnosti.. Kedy máš ísť na to ty? Ja V marci asi

janulka232
23. jan 2016

@kaciatko1104 no ved to je to smutne ako dnes vela žien ma problemy otehotniet.A zvlašt ešte v mladučkom veku ako ty.Tak ty to budeš mat už za sebou ja idem až tak koncom aprila začiatkom maja.Ale je to akurat take blbe obdobie,že akurat ideme v maji na svadbu a to som chcela ist na marodku,ked budem mat vklad,A ty si vydata?

kaciatko1104
23. jan 2016

@janulka232 nie my sa nechceme brať teda ja hej ale pohoda teraz sa sústredime na bábo

janulka232
23. jan 2016

@kaciatko1104 ja tiež nie som vydata,ale chceli by sme sa brat toho roku.Ale teraz mame ine starosti ohladom babätka a aj ohladom byvania,kedže sme kupili byt.Ale už sa tešim,ked niektora z nas da vediet,že sa jej to podarilo a čaka babätko,tak pozitivne ma to naladi 🙂

vierkka
23. jan 2016

@janulka232 dakujem za privitanie.,ja to musim zriesit do aprila,lebo uz budem mat 39r.verim, ze tie injekcie zvladnem +to cestovanie KE - Martin ma zabije.baby každej drzim palce

swarovska
23. jan 2016

@farebnymotylik dakujem za povzbudenie 🙂 dnes mi hodinu trvalo, kym som si pichla ten menopur, su tam take ine ihly ako pri gonale. Mam pocit, ze to slo tazsie .( A tak nejako to hadam prezijem, uz len pozitivne mysliet 🙂

kvitku
23. jan 2016

@vierkka aj ty Martin? Nechcela.si v Ke???? Ozaj na.merania budes stale.chodit.do.Martina? Nebudes to riesiit so svojim dr.? Ja to musim stihnut do.maja :( drzim.palceky

janulka232
23. jan 2016

@vierkka tak to už nemaš vela času.Ja som tam bola prvy krat začiatkom oktobra a myslela som,že to ešte nejak stihnem do konca novembra no dost sa to natiahlo a bola som na mojom prvom IVF začiatkom januara,takže už všetko si musim hradit sama.Ale snad Ti to všetko stihneš a budeš tehotna do 39.A chodiš do Martina do iscare či heliosa?

kvitku
23. jan 2016

@janulka232 jani ak mozem kolko platis cca ked si samoplatca

janulka232
23. jan 2016

@kvitku ja som platila prvy krat 500eur plus lieky 12eur a 12eur pregnyl injekcia.Ale mala som iba jeden folikul a ani jedno vajičko takže nič z toho nebolo

vierkka
23. jan 2016

@janulka232 uz mam vsetko vybavene,a zacinam brat proveru na DC 16,potom decapeptyl a neskor Gonal. Cize uz teraz v utorok zacinam, odhadom by vklad mal byt cca do 15.3.No dufam,ze to stihnem a nic sa nepokasle,čo si ani nepripustam.

kvitku
23. jan 2016

@vierkka mas dlhy protokol???

vierkka
23. jan 2016

@kvitku ahojky.v ke splne som bola 2x na IUI a bezuspesne.takze som sa rozhodla,ze ked uz mam dat plno prachov,casu,energie tak to podstupim v lepsom centre ako su v KE.na kontroly budem chodit do martina.ak by vsak nastal problem , ze nemozem ist do MT,urcite by som isla k mojmu gynekologovi na folikulometriu.ale nepytala som sa v heliose ci to tak mozem v krajnom pripade urobit...problem je ten ze v MT musim byt medzi 7-8hod, cize budem chodit vlakom o 4 hod rano.. ☹

vierkka
23. jan 2016

@kvitku Ano mam dlhy.aj ked som myslela ze mi daju kratky protokol.ovulaciu mam,folikuli sa mi robia ukazkove,..ale verim im, ze vedia co robia.v pondelok idem do lekarne po lieky,lebo vsetko nemali.tak drzte palce .,..vsetky ale musime mysliet pozitivne. 🙂

janulka232
23. jan 2016

@vierkka tak to držim palce ja druhy vklad budem mat koncom aprila začiatkom maja ak všetko dobre dopadne

macicka52
23. jan 2016

@vierkka Ahoj, aj ja som chodila do heliosu, tiež som mala dlhý protokol, neviem, čo ti povedia na tú folikulometriu ale ja som musela prísť vždy, lebo bežný gynekológ nemá taký kvalitný ultrazvuk ako v centre. Držím palčeky aby ti to dobre dopadlo, aspoň tak ako mne, síce na 3 vklad ale som v 8tt. 🙂

kvitku
23. jan 2016

@vierkka ja som tiez.chodila.do splnu v marci sa.mi podarilo otehotniet radost velka ked som.to.zistila v maji.akosi.som.si.neuvedomovala ze.nemam "tetusku" urobila test juchuuuu dve.// dlho mi to.netrvalo skoncila.som.v nemocke.na MT potom.leto dovolenka neriesila som a.moja.uzasna dr.mi odporucila helios ze.uz.ked, aj ked to bude dlhsie cestovanie viac € ale dala som si poradit a.nelutujem nie ze.by bol zly pristup v splne sestricka.uzasnaaaaaa ale to ze mi tam chybalo viac intimity tam dr.vykrikuje z.ordinacie.tvoje.meno kopec.ludi a cakania aj.ked som.bola objednana. Vsak vies. Ja uz cakam na telefonat ze to mame schvalene... snad to do dalsej "tetusky" stihneme. Mne naposledy dr. Vravel o.kratkom protokole tak som zvedava ako sa rozhodnu. Silno drzim palce. Ja sa.chcem dohodnut ze na.merania budem chodit k svojej dr. Verim ze s tym.nebudu mat problem ked som.zdaleka. silno drzim.palce. ja som uplne v pohode ... viem ze sa.uz nieco deje ze sa.nieco.riesi tak uz len zacat a dobojovat

vierkka
23. jan 2016

@kvitku Fungovanie v splne si vystihla presne...uplne s tebou suhlasim.tam som cakala aj 1-2 hod aj ked som bola objednana.tak preto chodim do MT. A ty budes odkial dochadzat?

kaciatko1104
23. jan 2016

@janulka232 veď to že čítaš najprv koľko majú problémov a potom že to vyšlo tak ti to dodá nádej že aj pri tom všetkom čo podstupuješ to vyjde aj tebe U mňa to isté

maculicek1977
23. jan 2016

@vierkka ahoj vierka, držím ti silno palčeky nech ti to vyjde a stihneš to do toho mája, ja sa tiež ponáhľam 39 r v septembri.... čakám na schválenú žiadosť! Čakám na tvoje príspevky, nielen tvoje samozrejme všetkých čo sme tu a sa podporujeme...

slavomira6
24. jan 2016

Ahojte kocky. Tak dneska som volala. Nase embryo ma 7 buniek je to 3 den cize ho zevraj posuvaju dalej. 4 den pre neho bude tazky tam sa ukaze ci to dokaze
Dufam ze to bude nas bojovnik 😊 mate stym niektoré skusenosti?

kvitku
24. jan 2016

@slavomira6 najviac silno ako len dokazem ti drzim palceky a na tvoju otazku ma tiez zaujima odpoveď

janulka232
24. jan 2016

@slavomira6 ja Ti tiež silno držim palčeky nech Ti to vyjde a nas potešiš,ked napišeš prispevok,že to vyšlo a čakaš babätko

janulka232
24. jan 2016

@kaciatko1104 ano dava mi to nadej,ale zaroven mam aj velky strach či po druhy krat už budu aj nejake vajička.

slavomira6
24. jan 2016

@kvitku
@janulka232 dakujem krasne. Ja som S ani kde nedocitala zeby niekto mal 7 bunkove n a3 den. Viem lek o jednej kocky ona tiez mala A teraz je tehotna. Tak ozaj je to o stastiii 😊 ak by niekto vedel prosim napis te mi.

kaciatko1104
24. jan 2016

@janulka232 mi hovor niečo ja som najprv už ani nechcela ísť tak skoro to sklamanie je hrozné a ten strach čo prežívam ani mi nehovor

ouroboros
24. jan 2016

@mikema ahoj,vitaj medzi nami 😉

janulka232
24. jan 2016

@kaciatko1104 to asi všetky preživame rovnako,ked prvy krat sa to nepodari.Je tam strach,že velmi tužime po babätku aby sme s partnermi boli kompletna rodina a nakoniec aj tak to nevyjde.Ale musime mysliet pozitivne 😉