icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

kvitku
25. jan 2016

@maculicek1977 nie nemam ja si idem toho 3.2 len po lieky abo co mi to vlastne daju

kvitku
25. jan 2016

@vierkka aha mas dlhy protokol uz som si to precitala znova :D

mikema
25. jan 2016

@1veverica A ako to znasas? Ja som mala 3 mesiace Enantone injekcie na down regulaciu (mam endometriozu) a od 3.2. zacinam stimulovat a som uz velmi zvedava...

@ouroboros Dakujem! Tesim sa na skusenosti IVF-profikov 😀

1veverica
26. jan 2016

@mikema aj ja mam endometriozu, takze som fakt zvedava ako to dopadne, mna dost po injekciach pobolieva hlava, ale co by som nevydrzala pre babatko🙂, ale inac pohoda, celkom sa to da

1veverica
26. jan 2016

@kvitku hadam mas pravdu, tiez mam strach ako to cele dopadne, clovek na to nechce mysliet, ale ked stale to tou hlavou nejako prebieha

1veverica
26. jan 2016

@zuzicka1412 drzim prsteky aby vsetko vyslo tak ako si predstavujes

hennka2
26. jan 2016

@slavomira6 .. Slavka, ako sa dari s Tvojim bojovnikom ? Bude vklad ?

zuzicka1412
26. jan 2016

@maculicek1977 ja mám union poisťovňu... a bolo mi povedané,že u nich to trvá najkratšie...tak asi je to pravda...

zuzicka1412
26. jan 2016

@1veverica ďakujem Ti pekne...dúfam,že to vyjde na prvý krát... som taký optimista...

1veverica
26. jan 2016

@zuzicka1412 si zlata, ja ti velmi drzim prsty, ja uz zacinam byt trosku nervozna, mam ist vo stvrtok na kontrolu, mala by mi dr. povedat kedy ma caka odber, tak som z toho trosku uz mimo, a uz aj tie injekcie ma prestavaju bavit, je toho dost☹

hennka2
26. jan 2016

@1veverica .. Ahoj, potom nam daj vediet, kedy mas odber, budeme drzat palce 🙂 .. veverka, a na zaklade coho Ti dali dlhy protokol, povedali Ti ?

zuzicka1412
26. jan 2016

@1veverica držím Ti palčeky...musíš si veriť a myslieť pozitívne...je to ťažké ale mi baby všetko zvládneme...ja by som sa mala začať pichať okolo 18.2. a mám krátky protokol...

1veverica
26. jan 2016

@hennka2 ahoj, to som sa nepytala, ale pred podanim ziadost, som sa bavila s dr. tak mi bolo povedane, ze to na zaklade liekov, a dg. tak len pedpokladam ze to je tak. Ono aj na internete toho vela pise, ale radsej to ani neriesim, bo tam zas bolo ze starsim pacientkam sa neodporuca, tak uz neviem

1veverica
26. jan 2016

@zuzicka1412 dakujem,uz vies aj lieky ake si budes pichat?

zuzicka1412
26. jan 2016

@1veverica ano viem,budem si pichať diphereline, fostimon, menopur a pregnyl.. tolko vela veci naraz,ale vydržime vsetko 😃

1veverica
26. jan 2016

@zuzicka1412 urcite, ja ti velmi drzim prsty, aby si fakt vsetko zvladla ok, cize uz vies aj kedy ta caka odber?

zuzicka1412
26. jan 2016

@1veverica a Ty máš aké lieky a aký protokol??

zuzicka1412
26. jan 2016

@1veverica no presný dátum ešte neviem ale bude to okolo 28.2.

1veverica
26. jan 2016

@zuzicka1412 ja mam dlhy protokol, takze ja sa uz trapim od polovice mesiaca, dr.mi povedala ze v prvej polovici februara by sa to malo uskutocnit, ked vsetko dobre pojde samozozrejme, mna len nebavi chodit tam hore dole, ja tak nemusim lekarov. A predoperacne uz mas?

slavomira6
26. jan 2016

@hennka2 Ahoj. No sanca minimalna. Este to predychavam. Sine sa vyvija ale pomalicky, nezodpoveda to ani na 5 den . Cize rano o 8 mam volat ci ano alebo nie. Ale ze na rovinu mam sa pripravit ze sanca je minimalna 😕😑😐

1veverica
26. jan 2016

@slavomira6 mne je to strasne luto, hlavu hore zatial ver, mozno sa stane nejaky zazrak, a podari sa to, drzim velmi velmi prsteky

zuzicka1412
26. jan 2016

@1veverica ja idem na predoperacne az v polovici februara...

1veverica
26. jan 2016

@zuzicka1412 a to ti povedali v centre? mne este nepovedali ze mam ist, tak neviem ci to sama mam skocit k lekarke, ci mi oni daju nejaky papier, co vsetko mam mat urobene

hennka2
26. jan 2016

@slavomira6 .. ach jo, to mi je velmi luto, pockaj este na vysledok, co povedia doktori ... viem, je to tazke, ale kym nevies definitivny vysledok, netreba stracat nadej <3

hennka2
26. jan 2016

@1veverica .. aha, jasne, lebo o dlhom protokole neviem vela, len to, ze zacina niekedy v polke cyklu a doktor dava dalsie lieky, len netusim, podla coho posudzuju jednotlive pripady .. urcite zalezi od vela okolnosti, kazda sme individualny pripad ... kazdopadne, musime sa zverit do doktorskych ruk, zatial nic ine neostava ... a vklad teoreticky v polke februara ?

lenus7
26. jan 2016

@1veverica ahoooj ja som bola včera na kontrole dopadlo to dobre aj napriek tomu že som od piatku na antiobiotikach keďže mám chrípku a zajtra idem na odber som objednana neboj sa 1veverica..uvidíš dobre to bude. 😉 A po injekciach aj mňa bolela hlava ešte včera som si pichla čitateľské..dnes už nepicham nič a zajtra ma čaká ten odber..toho sa najviac obávam že ako znesiem narkozu. Tak mi držte palce aj ja držím všetkým Vám👍✊ 😉

lenus7
26. jan 2016

@lenus7 namiesto čitateľské ta ma byť ovitrelle

1veverica
26. jan 2016

@hennka2 tak, uplne presne mi nepovedala, ale tak prvy druhy tyzden, cize ako pises, ty si v ktorej faze?

zuzicka1412
26. jan 2016

@1veverica to mi povedali v centre...hned ako mi prisiel papier z poisťovne som volala do centra,objednala som sa a vcera mi doktorka všetko vysvetlila...dala mi recepty na injekcie,papiere kedy si mam pichat,papier na to predoperačne(to nesmie byt starsie ako 3tyzdne)aj muz pojde este na krv..a idem na kontrolu 7den cyklu...

1veverica
26. jan 2016

@lenus7 ahojky, tak budem zajtra na teba mysliet, drzim velmi velmi prsteky, nech vsetko dobre dopadne, a narkozu zvladnes, som bola minuly rok na laparke, tiez som sa jej bala, ale v pohodicke, dalo sa to, uz hodinu po nej som chodila, ako nic, ozvi sa ako to dopadlo, tiez sa toho trosku obavam, ale sme tvrde a zmakneme to🙂