icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

megan5
5. feb 2016

@mikema dakujem pekne,uvidim ako to doriesim.ale chcela by som si to vybavit..aj ja drzim palce.

megan5
5. feb 2016

@ria191 ahoj.dakujem ti za odpoved..musim to nejako vymysliet tu v Rakusku.robim do cca 9.4 a mam nasadit estrofen,tak mi napisal koudak..ked dostanem menstruaciu..ale ja by som chcela skusit ten prechod,ked len na 1mesiac..musim sa skusit popytat ci by bol ten gynek.co mi robil tu v rakusku pichnut injekciu..lebo ja mam len tu blbu endo cystu pri mechuri..ale neviem co na to koudak..

megan5
5. feb 2016

@mikema prosim ta a tebe to preplatili cez poistovnu lebo tam mas trvaly pobyt alebo staci ked mas e kartu..lebo tu mam

ouroboros
5. feb 2016

@farebnymotylik gratulujem,wau ty si aká nosnica 😉 držím teda palce na ďalšej ceste

farebnymotylik
5. feb 2016

@ouroboros dakujem 🙂 no ale mam teraz OHSS :( mudim pit 4 l vody denne...

janulka232
5. feb 2016

@farebnymotylik gratulujem pekne vela vajičok sa Ti nahromadilo.Tak sa snaž pit čo najviac vody a bude dobre

farebnymotylik
5. feb 2016

@janulka232 dakujem 🙂 dufam, lebo inak si pickam na vklad mesiac...

janulka232
5. feb 2016

@farebnymotylik to snad nie.Verim,že všetko bude ok a ty budeš moct ist na tyžden na vklad 😉

mikema
5. feb 2016

@megan5 A myslis, ze to pri cyste pomoze? A preco ti ju pri laparke nevybrali? No ano, mala som len e-Card a recept od doktora. Ten som zaniesla do lekarne, museli mi tu injekciu objednat, lebo nemali skladom a do par hodin tam uz bola. Platila som nieco pod 20 eur.

megan5
5. feb 2016

@mikema mne ju vybrali ale to znava narastie..zazraky sa deju,treba skusat..ja som mala vzdy velmi bolestivu menstruaciu niekedy som aj zvracala.tak uvidim co poriesim.

megan5
5. feb 2016

@mikema mne ju vybrali ale to znava narastie..zazraky sa deju,treba skusat..ja som mala vzdy velmi bolestivu menstruaciu niekedy som aj zvracala.tak uvidim co poriesim.
@mikema a nedari sa nam uz 5rokov.neviem ci moj priatel nema protilatky,ja ich nemam..treba skusat vsetko..

swarovska
5. feb 2016

@janulka232 Dakujem, podobne 🙂 Zajtra mame vklad, tak uvidime, ci su naše "emka" OK. V CARe mi povedali, ze keď ich kontrolovali 3. deň boli v norme, tak snáď sa všetko podarí 🙂

swarovska
5. feb 2016

@farebnymotylik ako sa ti prejavuje OHSS? Ja teraz beriem Estrimax a Progesteron a je mi z toho total zle. Ale pijem vela a chodim aj normalne cikat, tak hadam, ze OHSS nemam 😒

mikema
5. feb 2016

@megan5 No tak to na nic, ked sa vratila. Mne vybrali v lete cystu a zatial uz dalsiu nemam. Ja som tiez mavala velmi bolestivu mens a aj zle mi bolo i ked som nevracala, ale prve dva dni boli vzdy hrozne... No tak ti drzim palce. My sa snazime len rok. Rychlo mi prisli na diagnozu, na stastie.

janulka232
5. feb 2016

@swarovska držim palce a budem na Teba mysliet.Velmi si prajem aby konečne niektora z Vas napisala,že to vyšlo a čakate babätko.Ale teraz sa to tu rozbehlo,že chodite na vklad

farebnymotylik
5. feb 2016

keby mi lekar nepovedal, ze mam OHSS, tak o tom ani neviem 🙂 ale pijem veeela vody, musim si zapisovat kolko som vypila a kolko vycikam 🙂 je pravda, ze ma boli brusko, taka tupa bolest a sem tam take silnejsie pichnutie... je to moje prve ivf, takze som bolesti pripisovala tomu...

@swarovska

lubica28
5. feb 2016

@1veverica ahoj,ja som pocas stimulacie dostala anginu s vysokymi horuckami a pan doktor v centre mi normalne nasadil antibiotika,no a dnes som bola na odbere a vse ok 😄

ckatka
6. feb 2016

@1veverica nie :(

farebnymotylik
6. feb 2016

Prosim vas o radu... mam ohss, boli ma v podbrusku :( ale nie je to az tak zle... je sanca, ze doktor povoli vklad, alebo sa vklad odlozi? Bojim sa...

swarovska
7. feb 2016

@farebnymotylik lebo v podstate také tupé bolesti v podbrušku mávam aj ja a bývam mi tak zle od žalúdka, som nafúknutá, ale nevraciam ani žiadny hnačky, močím normálne a keď som bola včera na ET, tak mi lekári OHSS nespomenuli. A vklad som riadne absolvovala 🙂 Čo som čítala na nete, vklad by sa mal uskutočniť, máš zrejme nejaký neškodné stupeň OHSS, pri tej dávke hormónov, čo do nás dávajú je to asi normálne reakcia 🙂 Určite vklad bude, keď sa ti to nezhorší, len treba veľa piť a tiež veľa bielkovín. Ja jem samé mäso, ryby a žiaľ iba náhrady mlieka, keďže mám intoleranciu na kravské mlieko. Ale ak ty môžeš, tak určite papaj veľa jogurtov aj syrov. Bielkoviny majú veľký význam ako prevencia pred OHSS. Držím palce, všetko bude OK, aj keď to znie ako klišé, ale aplikujeme tieto "múdrosti" aj na sebe a zatiaľ to funguje 🙂 Ja už len 14 čakám, kým mi potvrdia z krvných testov, že našej fazuľke sa u mňa v bruchu zapáčilo a zostáva 🙂

vanda83
7. feb 2016

@farebnymotylik ahoj ako pisala swarovska vela tekutin a bielkoviny som len konzumovala a poradili mi aj ovocne a zeleninove stavy cerstve. Riedila som ich s vodou. Kedze som mala OHSS velmi silne a od zaciatku ma na to upozornovali dodrziavala som vsetko 🙂Mysli hlavne pozitivne zto vyjde, mne to velmi pomohlo. Vklad sa nakoniec nekonal ale Ohss odislo mojom pripade po 7mich dnoch.Ale nevadi ideme dalej. Drzim palce!

farebnymotylik
7. feb 2016

@vanda83 dakujem vam velmi pekne...

1veverica
8. feb 2016

@lubica28 dakujem, si ma potesila, ja som sa snazila to cez vikend vylezat, uz je to lepsie, tak hadam by to fakt nemalo robit problem 🙂

1veverica
8. feb 2016

@lenus7 dakujem, mala som lezaci vikend, celkom zabralo, tak to hadam bude dobre

1veverica
8. feb 2016

@farebnymotylik velmi drzim palce, ako to dopadlo?

1veverica
8. feb 2016

@farebnymotylik a kolko si pila pocas pichania?

1veverica
8. feb 2016

@ckatka oj tak to mi je luto, a ako pokracujes?

mariajuraj
8. feb 2016

Ahojte baby...chystam sa ba moje 2. Ivf.....kolky den sa zacina a Proverou? Na prvom som bola pred 2 rokmi ( davalo aa mi telo doporiadku). Ide mi o to, aby som sa zbytocne neobjednavala...dakujeeeem

lubica28
8. feb 2016

@mariajuraj ahoj,ja som napr.Proveru vobec nebrala.mala.som kratky protokol

janaplt
8. feb 2016

Ahojte žienky, tak aj my sme sa predsa dočkali a už máme schválenú žiadosť, teším sa 😵