icon

Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?

ria999
17. jan 2025

Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️

Strana
z13
zuliky
4. apr 2025

@spuntik12 veru aj mne sa zda. teraz 20neur ako nič 😆 na kazdeho to posobi inak ten gynex, keby niečo znížiť dávku, tu Macu som mala.z dr. Max, potom z alegra aj vceliu kasicku odtial, maju lepšie ceny žiaľ ako u nás 😔🤔a este prikladam a odporucam vypočuť Plodne hovory, tiez som nasla na fore niekde
No a krv úspešná, 15dpo HCG = 281 🥰 tak moc moc tesiiim

spuntik12
6. apr 2025

@zuliky dakujem ti krásne
Nasla som si na nete,nastudovala a ideme s partnerom na vitamínovú bombu 😊 a dakujem aj za link
Držím palce 🤞 nech Hgc pekne stúpa ♥️

zuliky
6. apr 2025

@spuntik12 Ďakujem, dám vedieť ako dopadlo sono u dr, idem už 17.4., nech som kludnejsia 😊
Budem Ti držať palce, nech to pomôže a treba skúšať, nespoliehat sa len na doktorov 🤗🥰

spuntik12
6. apr 2025

@zuliky verim ti a drzim palce 🤞

zuliky
8. apr 2025

Ahojte dievčatá, ako sa Vám darí? mne HCG pekne stúpa, tak verím, ze bude všetko OK
19 DPO= 2225, tešiiiim a uz čakáme. len na sono 😊

spuntik12
12. apr 2025

@zuliky jeej to je krásna správa ♥️
Držím palce aj naďalej

zuliky
13. apr 2025

@kikusjan ahoj, tak kedy ides na vklad? budem. držať ✊

zuliky
17. apr 2025

@spuntik12 dnesna návšteva dopadla super, tak zatial všetko OK, čudo 😆 ma 2,7 mm, 6tt a termin 12.12. cca. Dr. ma dosť vystrašil, že sa môže kadečo ešte stať, tak pevne verím, že to zvládneme 🙏❤️

kikusjan
17. apr 2025

@zuliky ja som práve dnes bola na KET. Čakanie zacina 🤣

zuliky
17. apr 2025

@kikusjan jeeej, budem na vas mysliet, silno drzim palce ✊🤗

kikusjan
18. apr 2025

@zuliky ďakujem ❤️ snáď sa aj ja ozvem s dobrou správou a takto o rok si budeme užívať obidve prvú šibačku s drobcom v kočíku 😉🤞🏼

zuliky
21. apr 2025

@kikusjan ahoj, ako sa cítiš? plánuješ testovať, či vydrzis až na krv?

kikusjan
21. apr 2025

@zuliky ahoj, zatiaľ všetko fajn. Budem testovať urcite skôr, možno zajtra ráno skusim. Trošku sa bojím aby som sa netešila zasa predčasne. Ale zase radšej vedieť, ako nie 🤣
A ty sa ako cítiš? Už sa dostavili aj nejaké symptómy?

zuliky
21. apr 2025

@kikusjan joj ja by som tiez nevydrzala, zajtra uz by cosi mozno mohlo byt vidieť, som zvedavá ✊
a kedy mas ist na krv?
no ja veru mám, bolesti podbruška, krce sem tam, pichanie, stále WC a prsia narastli o jedno číslo 🫣😆 a aby nebolo málo vyhadzala sa mi tvár a vlasy mastné pomaly po umytí, tak veru si to "veľmi" užívam... uvidím ako to bude ďalej pokračovať 🤯🤪 a kontrola az 15.5. jajaj

kikusjan
22. apr 2025

@zuliky krv mam 2.5.
Vyhadzana som aj ja z tých hormónov strasne, som jak znova v puberte 🤦🏽‍♀️ ale čo by sme my ženy neobetovali, že? 🤣🤣

strateny_blazonko
25. apr 2025

Ahojte baby , ktoré ste boli na vklade vo februári , ako ?
Dobojovali ste všetky s dvoma čiarkami prvé 3 mesiace ? 🙂

melaninka96
25. apr 2025
@strateny_blazonko

Ahojte baby , ktoré ste boli na vklade vo februári , ako ?
Dobojovali ste všetky s dvoma čiarkami prvé 3 mesiace ? 🙂

@strateny_blazonko ahoj, ja som bola na vklad 14.2. a zatiaľ to vyzerá dobre, som v 13tt a zatiaľ sa cítim super 🙂 Tešíme sa, že to vyšlo, ale zároveň mám stále rešpekt a niekedy aj strach, aby to tak bolo aj naďalej.

strateny_blazonko
26. apr 2025
@melaninka96

@strateny_blazonko ahoj, ja som bola na vklad 14.2. a zatiaľ to vyzerá dobre, som v 13tt a zatiaľ sa cítim super 🙂 Tešíme sa, že to vyšlo, ale zároveň mám stále rešpekt a niekedy aj strach, aby to tak bolo aj naďalej.

@melaninka96 tak je super, my sme boli na vklad 6.2. , ja som mala menšie ťažkosti , ale už je to o.k. , no napriek tomu som na rizikovom . Hádam máme to najcitlivejšie obdobie za sebou 🙂
Ono vždy človek sa bojí a bude sa báť celý život o to dieťa to je tak .
Len treba myslieť pozitívne 😊

melaninka96
27. apr 2025
@strateny_blazonko

@melaninka96 tak je super, my sme boli na vklad 6.2. , ja som mala menšie ťažkosti , ale už je to o.k. , no napriek tomu som na rizikovom . Hádam máme to najcitlivejšie obdobie za sebou 🙂
Ono vždy človek sa bojí a bude sa báť celý život o to dieťa to je tak .
Len treba myslieť pozitívne 😊

@strateny_blazonko Pevne v to verím aj ja, že najrizikovejšie obdobie je za nami 🙏🏻 Aj keď stále sa pochopiteľne môže niečo stať, ale ako týždne plynú, stavam sa pokojnejšia😀 Tak držím palce, aby ste to vy aj my dobojovali do šťastného konca 🥰

kikusjan
27. apr 2025
@melaninka96

@strateny_blazonko Pevne v to verím aj ja, že najrizikovejšie obdobie je za nami 🙏🏻 Aj keď stále sa pochopiteľne môže niečo stať, ale ako týždne plynú, stavam sa pokojnejšia😀 Tak držím palce, aby ste to vy aj my dobojovali do šťastného konca 🥰

@strateny_blazonko
@melaninka96 drzim vám palce obom, aby všetko dobre dopadlo 😊

Strana
z13