Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?
Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️
Ahojte dievčatá, ako sa Vám darí? mne HCG pekne stúpa, tak verím, ze bude všetko OK
19 DPO= 2225, tešiiiim a uz čakáme. len na sono 😊
@kikusjan joj ja by som tiez nevydrzala, zajtra uz by cosi mozno mohlo byt vidieť, som zvedavá ✊
a kedy mas ist na krv?
no ja veru mám, bolesti podbruška, krce sem tam, pichanie, stále WC a prsia narastli o jedno číslo 🫣😆 a aby nebolo málo vyhadzala sa mi tvár a vlasy mastné pomaly po umytí, tak veru si to "veľmi" užívam... uvidím ako to bude ďalej pokračovať 🤯🤪 a kontrola az 15.5. jajaj
Ahojte baby , ktoré ste boli na vklade vo februári , ako ?
Dobojovali ste všetky s dvoma čiarkami prvé 3 mesiace ? 🙂
Ahojte baby , ktoré ste boli na vklade vo februári , ako ?
Dobojovali ste všetky s dvoma čiarkami prvé 3 mesiace ? 🙂
@strateny_blazonko ahoj, ja som bola na vklad 14.2. a zatiaľ to vyzerá dobre, som v 13tt a zatiaľ sa cítim super 🙂 Tešíme sa, že to vyšlo, ale zároveň mám stále rešpekt a niekedy aj strach, aby to tak bolo aj naďalej.
@strateny_blazonko ahoj, ja som bola na vklad 14.2. a zatiaľ to vyzerá dobre, som v 13tt a zatiaľ sa cítim super 🙂 Tešíme sa, že to vyšlo, ale zároveň mám stále rešpekt a niekedy aj strach, aby to tak bolo aj naďalej.
@melaninka96 tak je super, my sme boli na vklad 6.2. , ja som mala menšie ťažkosti , ale už je to o.k. , no napriek tomu som na rizikovom . Hádam máme to najcitlivejšie obdobie za sebou 🙂
Ono vždy človek sa bojí a bude sa báť celý život o to dieťa to je tak .
Len treba myslieť pozitívne 😊
@melaninka96 tak je super, my sme boli na vklad 6.2. , ja som mala menšie ťažkosti , ale už je to o.k. , no napriek tomu som na rizikovom . Hádam máme to najcitlivejšie obdobie za sebou 🙂
Ono vždy človek sa bojí a bude sa báť celý život o to dieťa to je tak .
Len treba myslieť pozitívne 😊
@strateny_blazonko Pevne v to verím aj ja, že najrizikovejšie obdobie je za nami 🙏🏻 Aj keď stále sa pochopiteľne môže niečo stať, ale ako týždne plynú, stavam sa pokojnejšia😀 Tak držím palce, aby ste to vy aj my dobojovali do šťastného konca 🥰
@strateny_blazonko Pevne v to verím aj ja, že najrizikovejšie obdobie je za nami 🙏🏻 Aj keď stále sa pochopiteľne môže niečo stať, ale ako týždne plynú, stavam sa pokojnejšia😀 Tak držím palce, aby ste to vy aj my dobojovali do šťastného konca 🥰
@strateny_blazonko
@melaninka96 drzim vám palce obom, aby všetko dobre dopadlo 😊

@spuntik12 veru aj mne sa zda. teraz 20neur ako nič 😆 na kazdeho to posobi inak ten gynex, keby niečo znížiť dávku, tu Macu som mala.z dr. Max, potom z alegra aj vceliu kasicku odtial, maju lepšie ceny žiaľ ako u nás 😔🤔a este prikladam a odporucam vypočuť Plodne hovory, tiez som nasla na fore niekde
No a krv úspešná, 15dpo HCG = 281 🥰 tak moc moc tesiiim