icon

Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?

ria999
17. jan 2025

Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️

spuntik12
16. mar 2025

@adelleli tak to verim, ono to je bud alebo a nikdy nevieme prečo to vyjde resp nevyjde
Je to zázrak
A mala si nejake pocity ked si si robila test? Mna boli chrbat, nohy, brucho raz pichá napravo raz naľavo
Len neviem ci to neovplyvnuju lieky

spuntik12
16. mar 2025

@michaelaj174 drzim palce🤞
Verim ze to vyjde podla predstáv
Ja som prvy vklad a mame jedného mrazacikava to som nadšená lebo to vyzeralo ze nebude nic
Ja sa netestujem lebo by ma to moc stresovalo a premysla by som moc

nikoletka1986
16. mar 2025

@spuntik12 ❤️❤️❤️
A daj určite vedieť ako si dopadla. Kedy ideš na krv?

spuntik12
16. mar 2025

@nikoletka1986 az 24, takze mam este týždeň

1samer11
16. mar 2025

@matula26 a teda vyšiel ti vklad?

adelleli
17. mar 2025

@spuntik12 bolesť v podbrušku, ako keby som mala dostať.. A to mi potom pretrvávalo dlhšie a tiež stresujúce no, či sa to náhodou nespustí

spuntik12
17. mar 2025

@adelleli tak to mam aj ja bolest v podbrušku a plus slabosť, som dost unavená

adelleli
17. mar 2025

@spuntik12 to je dobré znamenie 🙏

spuntik12
17. mar 2025

@adelleli modlim sa v to 🤞bol by to krásny darček pre celu rodinku

nikoletka1986
20. mar 2025

@spuntik12 uz sa ti to krati. stale si sa neodhodlala urobit test? 😉

spuntik12
20. mar 2025

@nikoletka1986 veru krati...
A stale som sa neodhodlala na test
Akurat ze dnes rano som zacala spinit na 10 den po
Ako ked by mala prist menštruácia, uz som si rano aj poplakala

michaelaj174
20. mar 2025

Zeny,drzim vam vsetkym palce. Vcera rano som oplakala vsetko a potom mamatest 5DPT vecer a 6DPT rano…cakanie zacina. Uvidime,hop alebo trop.

nikoletka1986
20. mar 2025

@spuntik12 este stale je sanca, neboj. kym nekrvacas uplne.

spuntik12
20. mar 2025

@nikoletka1986 ďakujem
Zatiaľ nie , vôbec, to len ráno bolo
Idem sa modliť 🙏

nikoletka1986
24. mar 2025

@spuntik12 myslim na teba a drzim ti dnes palce.

kikusjan
28. mar 2025

@zuliky ahoj, ako si dopadla nakoniec? Čakáte, či pokračujete? Ja som dnes akurát bola na kontrole, lebo mi začína MS. Ideme medikovany cyklus a ak všetko pôjde ako má, niekedy v polke apríla ma čaká KET

zuliky
28. mar 2025

@kikusjan ahoj, no boli sme na konzultacii, dr ma tlaci do dalsej stimulacie, som povedala.,ze najskor tak o 2 mesiace, zmenila mi protokol...
Len ja uz neviem, som sa pytala na dalsie vysetrenia, ze na to bude cas po odbere, lebo ze nemame na čo cakat, ked mam 41,ved hej jedinw na loteriu a zazrak...
Bola som teda na preventivke o dr, idem na hematológiu aspon teraz, uvidim, čo tam a chcem ist aj na hysteroskopiu a potom az na dalsie IVF, ked tak.
Zacala som cvicit, nakupila vitaminy, myoinozitol a gynex, kvoli PCO aj muza dopujem a uvidim, ci to pomôže.
Po hemato pojdem znova na konzultaciu do CAR rozhodneme sa, len neviem,ci tam zostať a neist inde,chodim GF 🤔
Budem ti velmi drzat palce, nech sa to podari, hlavne sa nestresuj a bude to dobré 😉

kikusjan
30. mar 2025

@zuliky veľmi ti držím palce ❤️ podla mňa je fajn si chvilku oddýchnuť a neriešiť stále len lieky a časy a všetko.. ale zas ja mam o 10 rokov menej takže chápem ze u vás je ten čas ešte dôležitejší. Zajtra začínam s estrogénom, tak som zvedavá, či tie hormóny niečo zmenia, aj keď sa toho celého trochu bojím lebo teraz ten mesiac bez bol úplne parádny. Ozvem sa keď budem mať niečo nové a myslím na teba 😉

spuntik12
1. apr 2025

@zuliky drzim ti palce a aj mne odporucili gynex vraj na posilnenie tak ideme do toho
Snad pre obe to bude prospešné 🙏❤️

zuliky
2. apr 2025

@kikusjan @spuntik12 ahojte dievcata, asi sa stal zázrak a hlásim sa s dobrými správami 😊 je to este krátko 13 DPO, no dúfam, že nám to konečne vyjde po 5 r, v piatok idem na krv, drzte vsetky palčeky
Neviem, či to bol gynex alebo vsetky tie vitamíny, čo si dávame a dobré načasovanie a konštelácia hviezd🫣

spuntik12
2. apr 2025

@zuliky drzim ti palce 🤞🤞🤞
Zo ♥️ ti prajem pozitívne výsledky, ja verim v zázrak aj v spravny cas
Určite daj vediet
A ako dlho beries gynex aj ja totiz zacinam s uzivanim

zuliky
2. apr 2025

@spuntik12 ďakujem krásne, aj ked je to stále vo hviezdach... ale veríme 💗
no začala som s gynexom hned po MS + vitaminy uz beriem od novembra, macu, kys. listovu, D3 som zvysila davku a inozitol, tak neviem, čo z toho pomohlo, možno to len tak ma byť 🤗
ale teda este som v napätí, ako dopadne krv, uvidíme, dôležité je pre mňa, že sa to podarilo bez liekov a prirodzene, aj keď nam tvrdili, že je to priam nemožné...

kikusjan
2. apr 2025

@zuliky jeeeeej tak toto je aká krásna správa ❤️❤️ veľmi držím palce, nech ste zdraví. 😊

zuliky
3. apr 2025

@kikusjan dakujem moc moc, velmi sa tešíme, zajtra dam vedieť 😉 ty budeš mat kedy vklad?

kikusjan
3. apr 2025

@zuliky budúci týždeň idem na kontrolné sono kde mi povedia presne, ale cca 17.4. 😊

zuliky
3. apr 2025

@kikusjan takže dlhe velkonocne čakanie, aspon ti to ubehne rýchlejšie 😉

spuntik12
3. apr 2025

@zuliky držím palce 🤞uprimne to je zazrak ked sa podarilo prirodzene🥰
A gynex teda len necely mesiac? A macu nepoznám, to su tabletky?

zuliky
3. apr 2025

@spuntik12 tak to je, ja tomu stale neverim... robim test rano aj vecer, rozne znacky, ci silneju 🙉 zajtra ta krv, uz som taka napätá a v pondelok. si dam opakovaný, ach je to náročné psychicky
Áno tabletky, Maca peruanska, to sme si davali obaja 1000 mg, ešte som teraz tyzden dozadu kupila vceliu kasicku a Q10 a Omega 3, je to velmi prospesne doplnat a aspon 800 kys. listova, B6 a B12, D3 no ja som nam dala. taky koktejl 😃 ale muz mal.l problem hlavne, uplne naprd vysledky, cize fakt zázrak
Ten gynex mesiac presne, tak ci to stačilo, vazne netuším, ale kto neskusi nevie, ale bolo mi teda dost zle prve 2 týždne, vyrážky, bolenie hlavy a tom som si davala 5 kv. x 3/d. Tak si pocitaj o tom a vyskúšaj, neni to také drahe ako IVF, ze ano 😉

spuntik12
4. apr 2025

@zuliky dakujem ti za radu
Koenzým Q10, omega 3, D3, berieme obaja, ja este kys listovu tak teda vyskusam kupit aj tu macu a vceliu kasicku
Ked to vsetko porovnám len s liekmi co som musela pred ivf tak to je nic 😁 a samozrejme prírodné nie hormóny
Mne odporucili tiez gynex 3x denne 5 kvapiek
Tak sa teda pripravim na bolest hlavy

spuntik12
4. apr 2025

@zuliky a ktoru znacku maca si kupovala? V lekárni? A tu vceliu kasicku?