Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?
Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️
@anna243 ďakujem ja už budem testovať hneď zajtra ráno a asi aj poobede, ja som veľmi nedočkavy typ človeka 🤷🏻♀️🤭 a ty kedy budeš testovať?
@alenka1609 ahoj mylsis že už test niečo ukáže?ja idem na vklad budúci týždeň tak sa informujem čo a ako 🙂držím palce 😊
Ahojte, drzim palce vsetkym 🥰 Aj nas caka KET, ale este neviem presny datum, no o par dni by som mala dostam ms a zaciname 🙂
@alenka1609 aj aj som uz dnes rano testovala...a neviem ..sa mi neviditelny duch zazdal ale asi je este skoro a mozno som si ho len nahovarala...a ty ako?
@sju2511 ahoj no je to negatívne 🫤 a áno myslela som si že už niečo ukáže, myslím že znova to nevyšlo a ja už nejdem do ďalších vkladov, už mám všetkého dosť, držím palce všetkým ostatným ✊🏻
@anna243 ja úplne negatívne 🫤😮💨
@alenka1609 ale netreba to hned vzdat. Mame len v podstate 4 dpt..den vkladu sa rata ako nulty den..tak este par dni vydrzme a uvidime..alebo cez vikend sa testnime a budeme mudrejsie..
Baby mna už tak svrbia prsty že by som test urobila…a to som len 4dpt 🫣 ešte ku všetkému v našom car dávajú pri odchodu tehotenske testy 2ks čiže ich mám pri sebe🤣 masaker neviem ako toto vydržím
@rina16 držím ti prsty aby ti to vyšlo 😊
Príkladám fotky z dnes , robený cca o 11- tej .
Je to 8 DPT .
@strateny_blazonko tak asi uz nieje z coho aby to vyslo :( Je to 9den tak to uz asi sa nezmeni no .. Dalsie embryo nemame ..
A ako sa snazim a pozeram tak nevidim tam nic :( Ani naznak
@anna243 no ja som začala špiniť dneska, cítim ako menštruáciu...aj ma brucho bolí, už to nie je dobré....😮💨
@alenka1609 to má mrzí naozaj 😞snáď sa tam ešte niečo ukáže myslím na teba veľa síl prajem 💪
@sju2511 ďakujem si milá ❤️ kiež by, ešte som neplakala, ešte dúfam že možno.... snáď stále spinim, zatiaľ to nie je krv a myslím si že ani nemôže byť lebo som umelo drzana liekmi, mám Estrofem a dosť vysokú dávku, neviem no....och samé úvahy dohady odhady, človeku už z toho všetkého šibe,fakt 🤧🤯
@alenka1609 aj si skusala testy? Ono ak si zacala spinit mozno to nie je menzes ak mas lieky. Podla mna by tie lieky mali zadrzat aj menzes
@alenka1609 ked som bola tehotna..zacala som trochu v 7 tt spinit a doktor mi povedal ze to je normalne ze to je maternica prekrvena a meni sa pripadne sa plod roztahuje...ono asi je moc skoro davat nejake sudy ze to nevyslo..ja s tym tiez bojujem..bojim sa..aj sa chystam dnes kupit testy lebo tiez to u mna nebolo nic moc...asi si len nahovaram ciarku...tak rozhodujuci bude asi pon-ut..to uz by malo byt vidiet pekne ciarku. Ja viem, je to velmi tazke ale ja si stale hovorim ze ak by to nevyslo tak pojdeme do 2IVF..velmi tuzime po dietati..
@anna243 hej test som včera robila a nemôže byť už negativnejsi ako je....v 7 ty, som aj ja spinila áno maternica sa rozťahuje ale teraz ešte nie, je to ešte len embryo, veď uvidím čo bude ďalej, držím ti palce pri dnešnom testovaní ✊🏻🙂
@rina16 tak to ma mrzí.... 😞
I keď ja už vidím dve čiarky asi všade 🧐
@ska1991 kam chodíš do CAR ?
@strateny_blazonko hehe tak na mojom asi nie :/ .. ako pri syncekovi z prveho vkladu som mala slabe ciarky na 11den ( a ten den je az zajtra), ale vtedy sim sa skor netestovala takze neviem povedat ze ci by som mala uz ciarku v 9den vkladu (ten bol vcera co som si robila test a bol negativny )
@strateny_blazonko bývam v Čechách takze tu 😇
@ska1991 držím palce nech silnie ✊🏻
@alenka1609 ďakujem 🩷 potvrdila som si to paličkovým, aj tam je slabučká čiarka. No snad boh dá a budeme silnieť 🙏

@ska1991 ahoj sme tu tusim viacere co sme boli v pondelok. Ako sa citis?