Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?
Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️
@rina16 čo som čítala tak niektoré mali až 12-13 deň slabé čiarky. Je to veľmi individuálne.
@ska1991 my nebývame v ČR , ale tiež sme vsadili na Brno 😉 a urobili sme najlepšie ako sme mohli 😊
V BA sme boli len na 1 konzultáciu a totálne nepríjemný ľudia.
@strateny_blazonko kiezby to bola pravda 🙂 .. Od piatka som sa netestovala :/ … Pri syncekovi som sa testovala az ako keby dnes .. Tak vecer skusime s manzelom ..
@strateny_blazonko ano Brno si veľa Slovákov chváli 😇 My sme na úplne opačnej strane republiky 😁
Vlastne nie, veď ty máš už dnes krv 😇
Ahojte ja mam vklad asi buduci tyzden dnes som 6dc a od 2 picham meriofert na sliznicu..kedze mam.taku ze iba v rohoch😏
Ahojte opäť 🙋🏻♀️, tak ja mám práve 3 vklad za sebou 🙏🏼.. letím na mekáč a hranolky ako som čítala že to musí byť po úspešnom vklade keďže som to ešte nepraktizovala 😅 a idem s vami netrpezlivo čakať a veriť 🍀🥹♥️✊🏻 .. čítala som poniektoré z vás ako ste si už krásne našli 2 čiarky tak sa silno s vami teším a verím že všetky dôjdeme až do úspešného konca 🫶🏼🙏🏼
Ahojte dievčatá, pripájam sa k vám, včera som bola na prvom ET. Zo 4 vajíčok sa nám oplodnili len 2 a našťastie obe zvládli predĺženú kultiváciu. Jedno sme vložili a druhé zamrazili..
Hranolky z mekáča som včera dala aj ja, pre istotu :D
Ahojte vsetky čakanky, ja som bola na KET v pondelok 17.2. držím vsetkym palčeky
@zuliky
@ria999
@kikusjan
@sjuziquatro baby silno drzim palce nech sa dari 🤗
Ja som mala vcera uz vysledky krvi hcg 1123 😊 aj keď ešte dlhá cesta pred nami ale prvý krôčik tam je.
Ahojte dievčatá, silno držím všetky prsty každej jednej z vás nech mame tento rok každá toho svojho drobčeka ❤️ ja som bola 11.2. na vklade (ET). Mám nízke AMH. Vybrali mi 8 oocytov ale len 4 vajicka boli. 3 vajíčka boli zrelé a jedno nezrelé, nakoniec dozrel aj to jedno a oplodnili všetky 4, bohužiaľ 2 to nezvládli. Jedno mi toho 11.2. vložili a 1 zamrazili. Takže som (ak nepočítam deň ET) 8. deň po ET a už som nevydržala a robila som si test včera a aj dnes a výsledok takýto. Čo poviete?
@ska1991 je to veľmi individuálne 🙂 takže ver krpcovi 😉

@ska1991 Ahooj testy vyzeraju super ☺️ nech to silnie a je vsetko v poriadku. Ktory den si sa testovala?🙂