Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?
Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️
@anna243 ahoj, ja som bola 13. 2. 🙂
@strateny_blazonko pecka 😇 gratulujem a držím ✊🙏
Inak, dievčatá ktoré ste teraz po vklade krátko tak cca 4-5 deň si viete už spraviť test krvný. Ja som ho kúpila ale strašne dlhá doba dodania tam bola z ČR z lekárne , takže už ho nevyužijem. Tak ho môžem posunúť.
Nechcela som kupovať u nás Vitamin test,lebo ten je až od 25 v krvi a tento je 10 ( je oveľa citlivejší) .
A vraj vo Francúzsku bežne používaný aj v nemocniciach.
Už z minulosti mám s ním výborne skúsenosti,preto som ho chcela 😅 , no žiaľ lekáreň si dala na čas 😅
@ska1991 Ďakujem 😊 aj Tebe a krpcovi držím palce,nech všetko dobre dopadne 😊
@strateny_blazonko Ďakujem krásne 🥹 tebe tiež nech ďalej takto krásne pokračujete
No dievčatá vidím, že čiarky silneju nielen mne takže tíško sa môžeme tešiť, mňa čaká už zajtra ráno odber krvi. Neviem prečo už na 10.deň mi chcú robiť test z krvi ale aspoň nemusím dlho čakať. Tak zajtra dám vedieť, prosím držte mi palce 😇
Fiiiha, tak po čítaní neviem koľko diskusií je toto tuším nejaká šťastná skupinka, super dievčatá, tesim s vami 💗
Ahojte baby chcem sa vás len opýtať či ste mali bolesti po odbere oocytov ja som druhý deň včera som mala extrém bolesti dnes je to už miernejšie je to normalne?pijem dosť vody aj dopĺňam bielkoviny ďakujem za rady
@sju2511 ja som mala bolesti cca ako pri menzese, ale dali mi potom čípok na klinike a potom už mi bolo uplne super. Večer som si ešte dala algifen aby sa mi dobre spalo a na druhý deň som bola úplne v pohode. Nehrozí ti hyperstimulák náhodou? Kolko si mala folikulov?
@ria999 mňa už svrbia prsty teraz takže tiež asi nevydržím dlho :D krv mám až 3.3. to mi príde ako večnosť..
baby, možno divná otázka.. ale.. máte niektorá také mierne kŕče v podbrušku, keď zakašlete? Niečo ako keď máš svalovicu na bruchu a keď kašleš tak cítiš každý sval, alebo ako to popísať. Môže to byť podľa vás ešte po transfere nejaký následok?
@sju2511 och to ma mrzí, 10 je dosť už celkom. Tak hlavne oddychuj, veela vela pi a keby si to nezlepšovalo, skús zavolať do centra.. aby si náhodou ničo nepodcenila, ona sa tam nejaká uvoľnená tekutina ešte môže nachádzať, tak nech ti to radšej keď tak odsajú ak to neustúpi samé.
@kikusjan mne vyberali 15 , pobolievalo to, ale nič hrozné, tiež som si na večer dala voltaren a ďalší deň už nič .
Ahojte, je tu niekto kto bol na vklad na Valentína? 🙂
@ria999 myslím si, že to je veľmi individuálne...po prvom kete som nešpinila vôbec (biochemické), pri druhom asi na tretí deň trochu (to bolo asi uhniezďovanie) - to skončilo v 8 tt potratom kvôli hematómu v maternici a teraz po treťom kete som trochu špinila hneď prvý deň večer, potom už nie...

@ska1991 parada 🙂 no vidis to…krasne 🤩