icon

Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?

ria999
17. jan 2025

Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️

ivik1990
19. feb 2025

@ska1991 parada 🙂 no vidis to…krasne 🤩

nikoletka1986
19. feb 2025

@anna243 ahoj, ja som bola 13. 2. 🙂

strateny_blazonko
19. feb 2025

Ahojte, tak ja už takto. Zajtra si mám spraviť ešte ,, oficiálne po 14 dňoch a budem volať do CAR.

ska1991
19. feb 2025

@strateny_blazonko pecka 😇 gratulujem a držím ✊🙏

strateny_blazonko
19. feb 2025

Inak, dievčatá ktoré ste teraz po vklade krátko tak cca 4-5 deň si viete už spraviť test krvný. Ja som ho kúpila ale strašne dlhá doba dodania tam bola z ČR z lekárne , takže už ho nevyužijem. Tak ho môžem posunúť.
Nechcela som kupovať u nás Vitamin test,lebo ten je až od 25 v krvi a tento je 10 ( je oveľa citlivejší) .
A vraj vo Francúzsku bežne používaný aj v nemocniciach.
Už z minulosti mám s ním výborne skúsenosti,preto som ho chcela 😅 , no žiaľ lekáreň si dala na čas 😅

strateny_blazonko
19. feb 2025

@ska1991 Ďakujem 😊 aj Tebe a krpcovi držím palce,nech všetko dobre dopadne 😊

ska1991
19. feb 2025

@strateny_blazonko Ďakujem krásne 🥹 tebe tiež nech ďalej takto krásne pokračujete

kikusjan
19. feb 2025

@ria999 V pondelok má manžel meniny, tak asi skúsim test.. aj keď je mi jasné že tam nič nemusí byť.. Ale 2 týždne asi nevydržím :D

alba77
19. feb 2025

No dievčatá vidím, že čiarky silneju nielen mne takže tíško sa môžeme tešiť, mňa čaká už zajtra ráno odber krvi. Neviem prečo už na 10.deň mi chcú robiť test z krvi ale aspoň nemusím dlho čakať. Tak zajtra dám vedieť, prosím držte mi palce 😇

zuliky
19. feb 2025

Fiiiha, tak po čítaní neviem koľko diskusií je toto tuším nejaká šťastná skupinka, super dievčatá, tesim s vami 💗

ria999
autor
19. feb 2025

@kikusjan ja to risknem od nedele tak som sa rozhodla 🙈
@alba77 držím ti palce✊🏼 .. ja po KET mám ísť tiež na krv po 10 dňoch
@zuliky klop klop aby sme to nezariekli 🙏🏼🍀

sju2511
19. feb 2025

Ahojte baby chcem sa vás len opýtať či ste mali bolesti po odbere oocytov ja som druhý deň včera som mala extrém bolesti dnes je to už miernejšie je to normalne?pijem dosť vody aj dopĺňam bielkoviny ďakujem za rady

alba77
20. feb 2025

@ria999 ďakujem moc 😊 a ty kedy ideš na krv?
@sju2511 ja som mala bolesti skoro celé 3 dni pri pohybe, pri cikaní, no katastrofa ale neskôr to prešlo takže neboj nič prejde to len nie hneď 🙂

ria999
autor
20. feb 2025

@sju2511 ahoj , ja som v deň odberu až plakala aké som mala bolesti a potom to bol tiež extrém. Mala som riziko ohss až do ms to pretrvavalo.
@alba77 ja idem 27.2. na krv . Daj nám potom vedieť ako si dopadla 🙏🏼🙃

kikusjan
20. feb 2025

@sju2511 ja som mala bolesti cca ako pri menzese, ale dali mi potom čípok na klinike a potom už mi bolo uplne super. Večer som si ešte dala algifen aby sa mi dobre spalo a na druhý deň som bola úplne v pohode. Nehrozí ti hyperstimulák náhodou? Kolko si mala folikulov?

@ria999 mňa už svrbia prsty teraz takže tiež asi nevydržím dlho :D krv mám až 3.3. to mi príde ako večnosť..

kikusjan
20. feb 2025

baby, možno divná otázka.. ale.. máte niektorá také mierne kŕče v podbrušku, keď zakašlete? Niečo ako keď máš svalovicu na bruchu a keď kašleš tak cítiš každý sval, alebo ako to popísať. Môže to byť podľa vás ešte po transfere nejaký následok?

ska1991
20. feb 2025

@kikusjan ano aj ja to občas mám. Aj keď napríklad prudko vstanem alebo po celom dni keď si večer ľahnem
Teraz si na mna náš kocúr ľahnúl a normálne som ho musela dat dole ako má brucho rozbolelo 😅

kikusjan
20. feb 2025

@ska1991 okej, budem to teda brať ako dobré znamenie :D Ja beriem progesterón dva krát denne už od odberu, takže mám všetky symptómy, ktoré môžem mať, takže sa snažím nesledovať sa, ale toto ma prekvapilo celkom.

ska1991
20. feb 2025

@kikusjan aj ja beriem 2x denne 😀 ráno aj vecer
Ono sa to veľmi nedá sa nesledovať. Hlavne teraz keď je toho na internetu toľko tak človek číta milión veci co je a co nie je normálne 😆

zuliky
20. feb 2025

@kikusjan ach aj ja mam 3.3. neskutocne dlhe čakanie, asi vyskúšam v nedeľu test 😆

zuliky
20. feb 2025

@sju2511 ja som mala bolesti celu stimulaciu a este aj po odbere som si davala lieky na bolesť, ale nakoniec to prešlo, treba vydržať a setrit sa

sju2511
20. feb 2025

@kikusjan vybrali mi 10 folikulov prvý deň som až plakala od bolesti 🙈teraz bolesti ako pri menštruácii strieľa mi to až do krížov 🙈keď dám tabletku tak je dobre dúfam že nebudem mat ohss🙈

sju2511
20. feb 2025

@zuliky takze sa nemusím báť ? 🙂lebo čom citala že môže vzniknúť ohss🙈tak už panika 🙈

kikusjan
20. feb 2025

@sju2511 och to ma mrzí, 10 je dosť už celkom. Tak hlavne oddychuj, veela vela pi a keby si to nezlepšovalo, skús zavolať do centra.. aby si náhodou ničo nepodcenila, ona sa tam nejaká uvoľnená tekutina ešte môže nachádzať, tak nech ti to radšej keď tak odsajú ak to neustúpi samé.

strateny_blazonko
20. feb 2025

@kikusjan mne vyberali 15 , pobolievalo to, ale nič hrozné, tiež som si na večer dala voltaren a ďalší deň už nič .

ria999
autor
20. feb 2025

@ria999 žienky ako dlho po KET ste spinili?

adri898
20. feb 2025

Ahojte, je tu niekto kto bol na vklad na Valentína? 🙂

adri898
20. feb 2025

@ria999 myslím si, že to je veľmi individuálne...po prvom kete som nešpinila vôbec (biochemické), pri druhom asi na tretí deň trochu (to bolo asi uhniezďovanie) - to skončilo v 8 tt potratom kvôli hematómu v maternici a teraz po treťom kete som trochu špinila hneď prvý deň večer, potom už nie...

zuliky
20. feb 2025

@sju2511 myslim, ze už nie, ono sa to časom všetko dá na poriadok, ale keby je zle stále treba to riešiť na klinike radšej, aspon diskutovať...a hlavne už by som asi nešla hneď po stimulácii na vklad, ale dala si pauzu, ale to je tiež individuálne, hmmm

sju2511
20. feb 2025

@zuliky jasne budem radšej volať keby ťažkosti pretrvávali a ďakujem teda za rady 🙂ja mám vklad odložený embrya idu ešte na genetiku teda pokial sa bude dať to sa dozviem nedeľu 🙏