icon

Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?

ria999
17. jan 2025

Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️

rina16
21. feb 2025

Ahojte dievcata tak nam to nakoniec nevyslo. Krv v stredu potvrdila 0hcg :/ .. Uz som aj dostala dnes menstruaciu. Vam ale VELMI VELMI DRZIM prsty, nech vsetky najdete pozitivne testy a uzivate si potom tehotenstvo a materstvo ❤️ My uz pokusy nemame, no som vdacna ze mame synceka hned po prvom vklade ( druhy a treti neuspesny). No asi to tak ma byt a prajem Vam kazdej, aby Vam to vyslo a vsetko bolo v uplnom poriadku ❤️

rina16
21. feb 2025

Aa inak dievcata mne vybrali 31 vajicok 🙈🙈🙈 Citila som tlak a pichanie v brusku a tazko sa mi “vystieralo”, no uz kazdy den to bolo lepsie a lepsie 🙂 A dalo sa to zvladnut.

kikusjan
21. feb 2025

@rina16 to mi je luto :( prajem vám nech ste všetci zdraví a šťastní <3

sjusiquatro
21. feb 2025

Baby ja dnes 10dc sliznica 6,5mm iba v rohoch a foliky tak 16mm 15mm 14mm..ze tak v nedelu by mala byt ovu dnes mam pridat estrofem 4x2 ..ked sa prida takto neskor nie hned od 2dc tak to tiez blokne ovu ci nie?

zuliky
21. feb 2025

@rina16 ach to ma mrzí, aspoň ste to skúsili ešte, ďakujeme za palčeky 😉👍

ska1991
21. feb 2025

11 dpt 🙏

ivik1990
21. feb 2025

@ska1991 vyzera super, kedy máš krv? v pondelok?

ska1991
21. feb 2025

@ivik1990 v pondelok budem 14 dpt, ano. Ale u nás nenaberaju krv, až sono
V pondelok ale idem ako samoplatca na krv

ivik1990
21. feb 2025

@ska1991jáj ty si niekde v ČŔ, tak držím palce ale po týchto testoch je to asi jednoznačné. Nech to tak ide ďalej… 🤗

ska1991
21. feb 2025

@ivik1990 Ano som
No ešte sa neradujem, stále mám velky strach a rešpekt

michaelaj174
22. feb 2025

Ahojte,tak pripajam sa do skupiny,ak bude fungovat aj v marci 🙂…dnes 1DC, na 13DC kontrola a nasledne vklad 🤞🏻. Odpocitavam dni. Mam za sebou dva vklady, ET = biochemicke, KET = absolutne nic.
Vraj mam mierne zvysene cykotiny, ET bol medrolu,KET sme skusili s medrolom….medrol mi nikdy nepriniesol dve ciarky na teste,len vedlajsie ucinky…tentokrat skusime bez medrolu a odporucili nam pouzitie krvnej plazmy pred vkladom. Citala som nieco aj o bromelaine,skusim aj to.
Mame uz len dva vklady, dufam ze takto za 3-4tyzdne tu budem s vami odcitavat DPT a bojovat s tuzbou testovat sa.

zuliky
22. feb 2025

@michaelaj174, ahoj, drzim prsty, ja som tiez skúsila krvnú plazmu, posledne embryo 5BB, tak teraz po tichucky čakame, či to pomohlo, vyzerá to nádejne 🫣

ria999
autor
23. feb 2025

@adri898 viem že je to individuálne, 2x KET som mala na rovnako hnedé spinenie potom ružová krv pár dní no bolo to neúspešne. Teraz len 3dni svetlohnedé a od vtedy nič aj to len ako keby s amelgenom niečo vyšlo..

ria999
autor
23. feb 2025

Inak testoval sa niekto ? 🫣

zuliky
23. feb 2025

@ria999 snáď to bude ok, ja nastastie ziadna krv ani špinenie, bo minule to nedopadlo dobre 😏 mno a haha priznam sa, ze som nevydržala cera uz a... no dačo tam vidím, ale velmi slabe 🫣 tak uvidim zajtra, ci zosilnie

ria999
autor
23. feb 2025

@zuliky a ty si bola o deň skôr ako ja fuuu no tak sa pochvál potom zajtra že ako ✊🏼 .. ja mám 4 testy, popravde som chcela dnes vyskúšať ale som si povedala že ešte nie a chcela by som skúsiť zajtra aj keď na druhej strane mám už len 4 dní do krvi ale asi to tiež nevydržím 🫣

zuliky
23. feb 2025

@ria999 tak mne to akosi pomaha psychicky, teda hlavne, ked vidím nejaký náznak... ale aj tak je krv najistejsi výsledok, tak ak nevydržís, daj vedieť, to už na 100% budes vidieť, že ako 😉 a ja sa tiež ozvem, drzim palce moc moc... ach nám všetkým 🤗

ria999
autor
24. feb 2025

Žienky ahojte, tak ja som dnes 6 deň po KET .. pre mňa úplne prvé 2 čiarky v živote 🥹🙏🏼

cubos
24. feb 2025

@ria999 potichu gratulujem a držím palce nech to silnie 😍

kikusjan
24. feb 2025

@ria999 vidim, ze sme vsadili na rovnakú značku 😅❤️

ria999
autor
24. feb 2025

@kikusjan ešte aj s podobnými druhými čiarkami ja odpadnem 🫶🏼😄🙏🏼
@cubos ďakujem, mala si pravdu že sa netreba spoliehať len na embrya Áčkovej kvality 🥹🙏🏼

kikusjan
24. feb 2025

@ria999 mne inak vôbec nepovedali, aké písmená su embrya. Iba ze sa obidve krasne vyvinuli..

kristinakiki111
24. feb 2025

Ahojte pridávam sa k vám ja som dnes 4 deň po KET. Test som zatiaľ úspešne nerobila 😁 dúfam ze ešte vydržím par dni

nikoletka1986
24. feb 2025

@kristinakiki111 ahoj, ja dnes 11. den po ET a vydrzala som netestovat az do teraz

ria999
autor
24. feb 2025

@kikusjan tak to neviem 🤷🏻‍♀️, ja chodím do Gyncare tam ma aj po ivf informovali kvalitou aj teraz pred vkladom
@kristinakiki111 vitaj medzi nami 🤗 , určite ti odporúčam počkať do 6 dňa aspoň. Ja si myslím kebyže testujem včera že ešte by neukázalo a už by som to vzdavala a mala negatívne myšlienky 😉
Inak od prvého dňa po KET mám také ťahanie a pichanie vľavo po 2 dňoch už aj vpravo a v celom podbrušku a od včera večera je to intenzívnejšie pár sekundové na striedačku. Neviem čo sa tým deje, ale verím že len dobre znamenie 🍀

lauri24
24. feb 2025

@ria999 Ahoj, a ako si na tom? Ja idem na ket o 2 dni, 26.2.

lauri24
24. feb 2025

@strateny_blazonko Jeej duper, gratulujem 🩷

lauri24
24. feb 2025

@ria999 Gratulujem srdecne, ja som 2 ciarky tiez nevidela este nikdy, cele roky..

lauri24
24. feb 2025

@sju2511 ahoj, ja som po odbere 1.den bola ok, potom som mala bolesti asi 2 tyzdne, v podbrusku aj celom bruchu, a nafuknute obcas. Takze je to asi v poriadku u akzdeho je potrebny iny cas na regeneraciu

kristinakiki111
24. feb 2025

@ria999 ďakujem 😊 ešte určite počkám. Moje úplne prvé Ivf som mala 2019 a aj prvý KET a vyšlo to na prvý krát vtedy som ani netestovala co sa teraz až čudujem ze som to vydržala 🤣 akurát deň čo som čakala na výsledok som skoro dostala infarkt kým zavolajú. A teraz sa to nejak nedarí momentálne už 3 KET 🙈 a dobre ze každý deň by som netestovala... Tak dúfam ze sa ti v brušku deje všetko tak ako ma a poriadne sa uhniezdi 🥰