Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?
Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️
@zuliky ďakujem 🙂 tiež som uvažovala nad femibion alebo dr max pregnafolin tam je rozdiel asi len v značke 🤔 bojím sa popravde nejaké veľké kombo dať vitamínov pretože minulý rok som brala toho toľko že som sa predavkovala 😄 ..
K tým kŕčom.. ja posledné 2-3 dní mám že dosť silné pár sekundové ale ja zase skôr tak celé podbruško a viac do ľava ..no trvá to len pár sekúnd a potom ako keby nič.. ako všade píše že kŕče sú normálne na základe liekov aj toho že v brušku sa niečo deje 🥰 ale chápem ťa.. som z toho miestami vylakana pretože toto všetko je pre mňa nepoznané 🤷🏻♀️ .. neviem sa už dočkať krvi vo štvrtok lebo na jednej strane obrovský strach mám 🙄
@alba77 aj my máme 11.3. ultrazvuk ale už druhý to bude. Dnes bol prvý 😊
@ria999 tak snáď je to normálne, budem sa snažiť byť kľudná... tak ja dúfam, ze to neprehanam, ale nedávam si všetko naraz a myslim, ze vitaminmi sa nedá nejak predavkovat 😃 ale vsetko s mierou...
A teda štvrtok sa blíži, to bude ktory deň, uz sa nejako stracam, kto kedy ide a po čom 😃
som zvedavá ako ti to dopadne, verím, ze určite dobre 😉
@strateny_blazonko a vsetko v poriadku, v ktorom si teraz tt?
@melaninka96 To mi je ľúto, že z prvého ste nemali žiadne...ja som rada, že sme mali z prvého 6 embryí (ale máme mix darcovské a manželove) lebo to ráno pred odberom vajíčok bolo pre mňa hrozné, prestimulovali ma a mala som strašné bolesti...ani et som tým pádom nemohla mať a prvý ket dopadol biochemickým, druhý bol úspešný ale v 8tt som potratila, v maternici sa mi urobil hematóm a vylúčil plod von, musela som ísť na kyretáž a teraz po 3 mesiacoch tretí vklad a dúfam, že úspešný 🙂 Zajtra budeš testovať?
@zuliky všetko v poriadku. Dnes je to 5tt a 5 d , čiže 6 tt .
Transfer bol 6.2. ale teda tehu sa ráta ,,klasicky " .
@strateny_blazonko paráda, tak uz sa len tešiť a vydržať vsetky dalsie strasti 😊
@adri898 Tak to si si tiež prešla kadečím 😔 Ja verím, že to tentokrát dotiahneme, že sú to tie správne embryjka🥰 Premýšľam, či zajtra alebo až štvrtok, čo by bolo obdeň, aby som mohla lepšie porovnať. Ty budeš testovať? Aj máš nejaké priznaky?
@ria999 no ja som z tych testov daka zmätena, vcera hej, dnes ledva čiarka, tiež som si objednala clear blue, co ukazuje aj týždeň, ale skusim az v piatok, 11 dpt, zajtra spravim a uvidim ci je nejaká zmena obden, ale mam uz akesi obavy, mal by byt uz tmavsi, ach a posledne embryo, snáď zabojuje 🙏🙏🙏
@zuliky ja som dnes začala úplne slabucko špiniť na intimke tiež mám zmiešané pocity lebo posledné spinenie som mala 3den po KET medzi tým nič.. a čiarka na teste by som povedala že rovnaká toto že tam medzi dňami je minimálny rozdiel 🤦🏻♀️ ..aj tak si myslím že niektoré mali až možno na 10den nejakú čiarku 🤷🏻♀️
@ria999 ked sa embryo, cca 12-13 dnove, napaja na krvny systém moze sa objaviť spinenie...tuto je to cele podrobne popisane 😊https://www.wikiskripta.eu/w/Prenatální_období
a nestracam nadej, jasne ze to moze silniet, ešte je čas
každá sme iná 👍
@ria999 vidím ju tam 😊 už len nech silnie, čo najviac! Držím palce. Môj dnešný 12dpt samizda, že tiež trochu stmavol, tak je snáď všetko na dobrej ceste, aj keď stále v kútiku duše sú pochybnosti, musíme ale pozitívne myslieť ✊
@melaninka96 Ahoj, jeej máš výraznejšiu tú čiarku 🙂 Ja som tiež testovala samozrejme, zatiaľ to vyzerá dobre ale tiež mám rešpekt...pýtala si sa na príznaky...prsia a kríže ma bolia 🙂 A ty?
Ďakujem dievčatá aj ja vám silno držím palce nech to dopadne dobre všetkým🤰🏻✊🏻
Robila som si aj dr max test tie čo doteraz tam mi vyšla o minimum silnejšia čiarka druhá čiže stále slabá no neviem či slabá na 8dpt 🤷🏻♀️
@zuliky to slabé spinenie bolo také žeby som to porovnala s pár kvapiek iba na intimke no a dnes o čosi viac je to zatiaľ chvála Bohu svetluckohnede k tomu stále striedavo vpravo vľavo pichanie alebo kŕče by som povedala a v strede skôr také ako keby mi tam horelo a dnes ma začali bolieť kríze noooo ja neviem čomu to mám pripisovať kebyže mám čakať ešte pár dní asi sa zbláznim už chcem nech je ráno a letím na krv 😏
@ria999 no asi take príznaky, mám aj ja, ale. testy teda nic moc, len nejako zle spavam a chodim na wc aj v noci, tak neviem, ci su tie testy relevantné... tie kŕče tiež všade, ale teraz viac dole v podbrušku, v panve az do nohy mi to vyráža a kríže a to špinenie tiež zatiaľ asi kvapka a inam take bledohnede, zmiesane s progestanelle, bo to vzdy zo mňa vyteká 🙄 krv az v pondelok, ale keby sa cosi udeje, pojdem skôr, ty ideš rano už?
@zuliky presne si to vystihla ono to je vidno len s amelgenom tiež v mojom prípade lebo ani na toaletnom keď sa utriem tak nič..ja mám aj veľmi citlivý krcok dr mi hovorila aj jemne spinenie som mala na ňom už pri vklade .. myslím že nie je normálne špiniť z krčka len tak či? ja už si nahováram kadečo 🤦🏻♀️
Chcem ísť na krv hneď ráno nech mám čím skôr výsledky
@ria999 myslim ze to asi nie je, tiez som po vklade mala vecer take ruzove spinenie a pichanie napravo, som mala pocit ze sa zacina uhniezdovat, potom uz nic cely cas az dnes, teraz zase nič, uvidim ráno, ci nepride MS, len mne chodi az na 28,30-33 niekedy tak vobec netusim teraz...
tak daj vediet ako ti to vyšlo, velmi drzim palce, nech je to ok, mne kázali prist az na 14.den,tak počkám ak sa sa nic nezmení 🤔
@zuliky môžem ísť dnes hocikedy, chcela som hneď z rána aby som vedela výsledok čo najskôr.. práve pijem kávu a nejak sa mi už ani nechce rozhýbať 😒 ..pocity brucho prsia všetko mám stále rovnaké spinenie nič teraz tak ja neviem.. aj ty si dnes testovala? Máš aj ten clearblue?

@kristinakiki111 Ahoj, 4AA je morula najvyššej kvality a XB1 je expandovaná blastocysta najvyššej kvality.