icon

Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?

ria999
17. jan 2025

Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️

ria999
autor
27. feb 2025

@zuliky vidím že myslíme rovnako ja som si včera stiahla tiež tabuľku 😅 .. ale nejako iné hodnoty tam vidím..

ria999
autor
27. feb 2025

@zuliky ja neviem čo to je byť vôbec tehu že absolútne to ma mrzí tak hádam to nebude aj tento krát tvoj prípad 😧
Práve som mala svetlo ružový výtok po utreti 😥

kikusjan
27. feb 2025

@ria999 inak tie dr max testy aj mne ukazujú úplne slabé čiarky. Dnes asi kúpim nejaké iné. Ja som skúšala Pepino, aj keď vraj robia falošne čiarky, ale na nich mám pekne ružové. Len sa na to nechcem spoliehať, ked s nimi veľa báb ma zlé skusenosti. Držím ti dnes palce, nech ti to dobre dopadne a máš dôvod na radosť ❤️ ja musím čakať do pondelka.

zuliky
Autor odpoveď zmazal
zuliky
27. feb 2025

@ria999 no prave ti idem písať, tiež už začínam krvácať, tak pre mna su už testy zbytočné, zajtra pojdem na krv to potvrdiť, ale ty bez k dr rychlo, nech vezmu krv a uvidíš 🤗✊

kikusjan
27. feb 2025

@zuliky brala si progesteron? Ci si bez liekov uplne?

zuliky
27. feb 2025

@kikusjan hej aj estrofem 3x2, aj progestanelle 2x2 nepomohlo

zuliky
27. feb 2025

@ria999 kuk do mojej tab bo po ET sa to mierne lisi

kikusjan
27. feb 2025

@zuliky och tak to mi je ľúto 😕 ja som bola v tom, že progesterón to podrží, až kým ho nevysadíme. Ja mám také len bledo hnedé bodky zmiešané s utrogestanom čo zo mňa vychádzajú. Tiež mám citlivý krčok, tak som si myslela, že z toho, ale teraz sa celkom bojím, či sa MS neopúšťa aj mne 🤦🏽‍♀️

zuliky
27. feb 2025

@kikusjan no to som mala vcera take, ale dnes uz jasno cervena krv, este len na papieri, ale ratam, ze do rana sa to rozbehne, ak si si nie ista, kludne chod na krv skôr, budes vedieť, co sa deje... kam chodíš do CAR?

kikusjan
27. feb 2025

@zuliky ferticent..a povedali mi, že aj keby som začala krvácať, nemám vysadzovať lieky, lebo to môže byť aj menštruácia aj krvácanie v tehotenstve. Ja už to mám 3 dni a skôr mám pocit, že to slabne. Dnes mi znova vyskočila aj bbt, tak ja už neviem. Skúsim ešte ráno test a uvidím, či tam bude nejaká zmena.

zuliky
27. feb 2025

@kikusjan aha takto, no neviem, mna hned zavolali na krv, ked som zacala spinit, tiez som najskor nevolala, ze sak to prejde, ale lepsie ist alebo aspon zavolaj, ci je to ok a povedia ti, lieky samozrejme berieš stale....

ria999
autor
27. feb 2025

Tak moja hodnota hcg je 10,13 ... Povedali mi že ako pozitívny výsledok je pre nich hodnota 10 takže v pondelok mám kontrolnú krv či sa to zvýšilo.. aké sú moje šance?
Ach, dievčatá zo mňa ide asi prúd plaču 😭

melaninka96
27. feb 2025

@adri898 ahoj, písala som ti súkromnú správu 😊

melaninka96
27. feb 2025

@ria999 ahoj, prosím a v ktorý deň si bola na krv?

ria999
autor
27. feb 2025

@melaninka96 na 9 deň

kikusjan
27. feb 2025

@ria999 https://www.prideivf.com/blog/hcg-levels-after-....

Podľa mňa ešte máš šancu, nestracaj nádej ❤️

ria999
autor
27. feb 2025

@kikusjan ďakujem ti aj za takú maličkú nádej 🫶🏼

zuliky
28. feb 2025

@ria999 hmmm, ja budem úprimná, mala som 13,9 a nič z toho, u nas sa berie od 25 ako pozitívne a ked nemas okolo 100 väčšinou to končí MA, mrzí ma to 😪 ale každý je individuálny, tak drzim palce, snáď to ešte narastie 😉

ria999
autor
28. feb 2025

@zuliky ďakujem za info..a mrzí ma to aj v tvojom prípade 🥺.. ja už som sa s tým zmierila len by ma zaujímalo teraz že aký je postup ďalej.. myslíš že keď v pondelok prestanem brať lieky tak hneď ako mi príde má budem môcť ísť do ďalšieho KET či budem musieť čakať? 😐

kikusjan
28. feb 2025

11 dpt a konečne mám čiarku, ktorú je vidno. Stále je dosť slabá oproti tomu, čo som videla u iných báb, tak neviem.

zuliky
28. feb 2025

@ria999 ešte uvidíš, ak HCG neporastie, vysadis lieky a dostanes MS, ked skončí pozru ci si v poriadku a ak sa budes cítiť dobre aj fyzicky aj psychicky, kludne môžeš skúsiť 😉
a ja som na krv este nesla, pojdem v pondelok, nech si nekazim vikend, hm možno sa udeje este zázrak a mozno aj u teba 😊

zuliky
28. feb 2025

@kikusjan vyzera to dobre, ved este skusaj do pondelka snad stmavne a uvidis na krvi, drzim palce a dr max nemá tak veľa farbiva ako mamatest ale je presný 😉

ria999
autor
1. mar 2025

@zuliky aha prepáč ja som myslela že si nakoniec bola na krv..tak držím palce nech prídeš s pozitívnejšími správami 🍀 .. no v mojom prípade ak zo spodu bude všetko ok tak pôjdem hneď do posledného KET ktorý mám už keď som teraz nadopovana tých hormónov..

ria999
autor
1. mar 2025

Ja som dnes 11dpt a prvý je 6dpt takže už len zázrak vážne asi len pomôže..

ria999
autor
1. mar 2025

Práve som sa poradila s mojou dr tak mi povedala že ak tá čiarka takto slabne tak že už môžem vysadiť lieky..
Ďakujem za podporu žienky strašne mi táto pozitívna energia pomohla lebo naozaj najbližšie okolie takto nevie podporiť človeka ak sa v takých situáciách neocitol 🫶🏼 .. tie ktorým to tentokrát vyšlo želám všetko dobré až do úspešného konca 🙏🏼 a tie ktorým sa to nepodarilo tak sa možno v ďalšej skupine stretneme teraz v marci 🍀🤗

michaelaj174
1. mar 2025

@ria999 to mrzí ☹ verím, že v marec bude tvoj mesiac!! 🙂

kikusjan
1. mar 2025

@ria999 veľmi ma to mrzí a verím, že sa vám to podarí hneď pri ďalšom vklade ❤️ mňa čaká krv v pondelok, už sa neviem dočkať a zároveň sa strašne bojím 🤦🏽‍♀️

zuliky
1. mar 2025

@ria999 aj ja ďakujem za podporu, je to super mať sa s kým poradiť a podporiť, my už sme mali posledný pokus, aj ked krv este nebola, cítim a vidím podla testov, že je to pase... uvidím, čo bude ďalej, ale nevzdame to 💗 držím palce všetkým, čo sa podarilo, nech ide všetko ako ma do úspešného pôrodu a šťastia byť matkou 🤗!!!

zuliky
1. mar 2025

@kikusjan daj vedieť, ako si dopadla, test si si dnes nerobila?