Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?
Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️
Ahojte, tak ja som dnes ani na koniec nešla na kontrolnú krv.. včera v nocí sa zo mňa spustila krv aj dnes na wc tak som teda volala čo mám robiť či prísť pre istotu na hormóny atď či je všetko ok .. takže je to pravdepodobne ms čiže od dnes beriem lieky na ďalší vklad a na krv som teda ísť nemala.. na jednej strane som z toho trošku nervózna či to netrebalo predsa odkontrolovať a tak sa púšťať do ďalšieho vkladu 🤔
@kikusjan mysli pozitívne, veď ešte stále je tam nejaká šanca 🙏🏼🤗
@ Ahojte kočky, tak po týždni sledovaní tejto skupinky sa pridám k Vám 😊 dnes 6 deň po ET, ( 1 IVF Gyncare KE - PK, 5. deň exandovaná blastocyta) štvrtok má čaká odber krvi a čím menej dní do odberu tým väčšie "myšlienkové pochody v hlave" 🤔 😁 obdivujem každú jednu z Vás, ktorá sa odhodlala pomôcť si touto cestou splniť sen o bábätku a držím palčeky k vytúženým //
@ria999 drzim ti palce, aby to dopadlo pozitívne ❤️
@zuliky to mi je ľúto, tak som dúfala že napíšeš, že ti krv vyšla pozitívne 😕
Ja som bola včera a vlastne aj dnes doobeda presvedčená, že je koniec. Aj v centre som ráno sestričke hovorila, že som v nedeľu celý deň silno krvácala a mala kŕče ako pri ms. Dnes zo mňa išli aj zrazeniny. Volali, že je to pozitívne a že mám ďalej brať utrogestan, ale mám ho jesť. No a dnes som bez kŕčov, krvácanie ustalo, už je to len uplne slabučké, tak ja neviem. Či to ten utrogestan zastavil alebo čo sa deje. Každopádne musím čakať do piatku, či to klesne alebo nie. A to je ešte horšie, ako keby mi rovno povedali, že je to negatívne. Ja som sa proste už zmierila s tým, že to nevyšlo a vlastne mi dnes ešte aj tak dali nádej, ktorú teraz celý týždeň budem podvedome vnímať a dúfať 🤦🏽♀️
Ahojte zienky,
Zajtra idem na svoj prvy odber vajicok, viete mi nieco odporucit co by sa mi zišlo, spominali iba papuce a uterák a jedlo
A ci sre pri odbere vajicok nieco platili?
Ďakujem
@kikusjan ďakujem, no ja som v pondelok začala normalne kravacat, tak to bolo jasné, len co ma štve, ze uz druhy deň sa nemôžem bez liekov ani pohnúť, strašne kŕče mám, dúfam, že je to kvôli čisteniu a ďalší mesiac to bude lepšie...
Úplne ta chápem, to čakanie a zase nádej, naozaj neviem posúdiť, ale kludne sa môže stať, že fazuľka zabojuje a HCG stupne dostatočne, treba veriť a hlavne bud teraz v klude a nič nerob, všetko je vždy ako ma byť 😉
ja som sa rouhodla si dat pauzu, mesiac dva, nabrat energiu, kondičku konečne, bo tie hormony ma mierne zaoblili, nadopovat sa vitaminmi a potom sa rozhodneme. Ja by som mala ísť na hysteroskopiu, ktorú som odmietla po prvom MA, stále neviem, či ist, či nie, ale asi treba zistit RI, či nemám aj na nejaký problém, aj keby sme šli s darovanymi sp. druhy pokus
@spuntik12 ja som si nebrala nič. plášť a jednorazové papuče som dostala tam. nič iné nepotrebuješ.
@nikoletka1986 dakujem ti krásne 🥰
@zuliky no ja som už včera mala len také slabé krvácanie, dnes už nič. Ale teda ak by to prežilo, klobúk dole pred ním 😀 Nemám odvahu si robiť test, už to vydržím do piatku.
úplne ti rozumiem, treba sa asi pozviechať a trošku si aj užívať život, nie stále sa len pchať hormónmi a to nekonečné čakanie stále dookola. A čo ty vieš, možno motyka vystrelí, a zadarí sa prirodzene, aj také príbehy som čítala 😉 Každopádne Ti veľmi držím palce, hlavne aby si bola v poriadku a podarilo sa vám slniť si sen o bábätku ❤

@zuliky robila, ale nechala som kúpu na muža, takže ho v lekárni ukecali na digitálny.