Kto plánuje KET alebo ET vo februári 2025?
Ahojte , tak mňa čaká 3 KET 🙏🏼.. dnes som prvý deň MS a začínam s liekmi .. mám tu niekoho kto sa tiež chystá na vklad? ☺️
@ria999 inak tie dr max testy aj mne ukazujú úplne slabé čiarky. Dnes asi kúpim nejaké iné. Ja som skúšala Pepino, aj keď vraj robia falošne čiarky, ale na nich mám pekne ružové. Len sa na to nechcem spoliehať, ked s nimi veľa báb ma zlé skusenosti. Držím ti dnes palce, nech ti to dobre dopadne a máš dôvod na radosť ❤️ ja musím čakať do pondelka.
@zuliky och tak to mi je ľúto 😕 ja som bola v tom, že progesterón to podrží, až kým ho nevysadíme. Ja mám také len bledo hnedé bodky zmiešané s utrogestanom čo zo mňa vychádzajú. Tiež mám citlivý krčok, tak som si myslela, že z toho, ale teraz sa celkom bojím, či sa MS neopúšťa aj mne 🤦🏽♀️
@zuliky ferticent..a povedali mi, že aj keby som začala krvácať, nemám vysadzovať lieky, lebo to môže byť aj menštruácia aj krvácanie v tehotenstve. Ja už to mám 3 dni a skôr mám pocit, že to slabne. Dnes mi znova vyskočila aj bbt, tak ja už neviem. Skúsim ešte ráno test a uvidím, či tam bude nejaká zmena.
Tak moja hodnota hcg je 10,13 ... Povedali mi že ako pozitívny výsledok je pre nich hodnota 10 takže v pondelok mám kontrolnú krv či sa to zvýšilo.. aké sú moje šance?
Ach, dievčatá zo mňa ide asi prúd plaču 😭
@adri898 ahoj, písala som ti súkromnú správu 😊
@ria999 ahoj, prosím a v ktorý deň si bola na krv?
@melaninka96 na 9 deň
@ria999 https://www.prideivf.com/blog/hcg-levels-after-....
Podľa mňa ešte máš šancu, nestracaj nádej ❤️
@ria999 ešte uvidíš, ak HCG neporastie, vysadis lieky a dostanes MS, ked skončí pozru ci si v poriadku a ak sa budes cítiť dobre aj fyzicky aj psychicky, kludne môžeš skúsiť 😉
a ja som na krv este nesla, pojdem v pondelok, nech si nekazim vikend, hm možno sa udeje este zázrak a mozno aj u teba 😊
Práve som sa poradila s mojou dr tak mi povedala že ak tá čiarka takto slabne tak že už môžem vysadiť lieky..
Ďakujem za podporu žienky strašne mi táto pozitívna energia pomohla lebo naozaj najbližšie okolie takto nevie podporiť človeka ak sa v takých situáciách neocitol 🫶🏼 .. tie ktorým to tentokrát vyšlo želám všetko dobré až do úspešného konca 🙏🏼 a tie ktorým sa to nepodarilo tak sa možno v ďalšej skupine stretneme teraz v marci 🍀🤗
@ria999 to mrzí ☹ verím, že v marec bude tvoj mesiac!! 🙂
@ria999 aj ja ďakujem za podporu, je to super mať sa s kým poradiť a podporiť, my už sme mali posledný pokus, aj ked krv este nebola, cítim a vidím podla testov, že je to pase... uvidím, čo bude ďalej, ale nevzdame to 💗 držím palce všetkým, čo sa podarilo, nech ide všetko ako ma do úspešného pôrodu a šťastia byť matkou 🤗!!!

@zuliky vidím že myslíme rovnako ja som si včera stiahla tiež tabuľku 😅 .. ale nejako iné hodnoty tam vidím..